Kompuran vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja jumani, 16.7.2003.

  1. jumani

    jumani Gearhead

    Minkälainen homma on ilmastointikompuran vaihto onnistuuko kotikonstein ja kylmäaineet ilmeisesti häviävät sen siliän tien? Auto on chevy van 6.2d -90. Kävin täytättämässä aineet sisään (kaappifirmassa) ja jo siinä vaiheessa pöllähti pellin alla. No ajattelin että remmi luisti ja savus vähä mutta kun kiristin remmin ja kävin ajaas lenkin, jonka jälkeen kompura kuuma kun saunan kiuas ja pitää häjyä ropinaa kylmää kyllä tuli jonkin verran, mutta kompura taitaa olla menetetty??? Öljyä ei kai ollut mistä määrän saa tarkastettua?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ropina vois kyllä viitata myös ongelmaan sähkökytkimessä (siis siinä kompressorin hihnapyörän kytkimessä) jos välys on liian suuri aiheuttaa se ropinaa etenkin pienillä kierroksilla. Ilmastointilaite korjaajan mukaan lämpenee myös silloin mielettömän kuumaksi.
     
  3. jumani

    jumani Gearhead

    Mitä ompi tehtävissä? pystyykö korjaan?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kai sentään laittoivat öljyä systeemiin? Kas öljy kiertää Harrisonissa kylmäaineen mukana.. Oliskos tossa syy kosahtamiseen?
     
  5. jumani

    jumani Gearhead

    Arvaa vaan!!!
     
  6. biker

    biker Gearhead

    Onkos tuo sähkökytkin vaihdettavissa vai meneekö koko kompura vaihtoon? Omassa vanissa ninittäin moinen rikki :sad:
     
  7. kane

    kane 1st gear

    Mulla olis ylimääräinen viallinen kompura (vuotaa kylmäaineet, etusauma murtunut) joss toi kytkin toimii moitteetta. Lyhyt Harrison kompura.
    Jos olet täälläpäin liikkeellä niin tule hakemaan ja tuo pizza tullessas niin saat kompuran mukaan :grin:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: ChevySTW 6.2d 2003-09-05 07:53 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!