Kontio Renkaat Oy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Bluestone, 19.5.2016.

 1. onre

  onre 3rd gear

  Nimenomaan. Välimeren maissa on nuorisovaatemerkki "Napapijri". Yhtä lailla veikkaisin britin tai jenkin naureskelevan näille meillä suosituille vaatteille, joissa lukee englanniksi jotain "University basketball team", "Heritage sailing" tai muuta hemmetin älykästä.
   
  SamiL ja palontie tykkäävät tästä.
 2. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  mikäs kiinan nostureissa mättää,onko monta sinulla ollut ja mitä on hajonnut,meitä on pari kaveria ja useamman vuoden olleet jatkuvassa käytössä ja tyytyväinen olen,ostappa itse vaikka chevyyn "racing palikoita,sieltä ne tulee nekin hipo osat,suurin osa valittajista on mistä saa halvalla ja hyvää syndrooma,toiselle kirjoitajalla miksi jättää kallis nosturi perillisille,kerro sinäkin mitkä osat on hajonneet nostureista että henki lähtee,manuaali lukotko,kun kiinasta ostin en luullut saavani euro shittiä enkä eagle on varmaan usasta osaa.kaikilla ei ole perintöjä millä ostella kymppitonnin nostureita ja snapponin laatikoita,ei kyllä satoja tuhansia velkaakaan .
   
 3. onre

  onre 3rd gear

  En tajua mistä sinä sauhuat. Pointtini oli se, että kiinalaisia vehkeitä myydään tarkoituksella eurooppalaiselta kuulostavalla nimellä, joka on mielestäni harhaanjohtavaa. Markkinoinnin etiikkaa, tms. En ottanut sanallakaan kantaa nostureiden laatuun.
   
 4. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  No tarkennanpa minäkin (puoli)vitsiksi tarkoittamaani kommenttia kun näkyy olevan herneitä liikkeellä ja sarkasmitutkat varaston perällä pölyttymässä. Lähinnä meinasin sitä että ei ole kovin toivottavaa että nosturista pettää mikään kriittinen osa, oli se sitten halpa tai kallis. Onhan niissä varmistukset yms. olemassa vaikka letkurikon osalle.

  Ei ole mitään kokemusta kiinalaisista eikä paljon muistakaan nostureista ja ihan hyvin voin sellaisen ostaa. Oma käsitys on että Kiinassa osataan tehdä sellaista laatua mistä maksetaan. Jos maksetaan vähän, tehdään halvempaa laatua, kalliilla kalliimpaa. Monissa muissa maissa laatu on n. samaa hinnasta kovin paljon riippumatta. Edelliset reippaita yleistyksiä.
   
 5. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Tai sitten vaan säästää siihen kunnolliseen ja on ilman jollei ole varaa ostaa kunnollista? Ei mulla ainakaan ole tapana ostaa jotain epämääräsiä kiina tuotteita joltain hämärältä valmistajalta mikä koittaa myydä uskottavalla nimellä eurooppalaisina tuotteitaan jollei ole rahaa mihinkään kunnon merkkiseen.

  Varsinkaan missään nosturissa missä nosturin pettämistä ei voi vaan nauraa niin kun jonkun lenkkiavaimen tapauksessa tai ruuvimeisselin.

  Sekin on hauska nyanssi että jenkkiautoilijalla on meksikolainen chevyn lohko missä kiinalaiset sisuskalut ja kannet, amerikkalainen vaihteisto kiina turbiinilla ja hiacen japanilainen perä.....
   
  Muokattu: 20.5.2016
 6. mustang66

  mustang66 2nd gear

  Tietenkin paras on aina ostaa parasta, tai sitten tyytyä siihen mihin rahat riittää ja parsia kamppeita tallilla nippuun. Toinen vaihtoehto on tietenkin esittää asiantuntevaa nettifoorumeilla ja viettää aikansa siten. Kerro kuitenkin viisaanpana mikä niistä kiinan nostureista pettää? Ok letku voi pettää nostaessa, mitä silloin tapahtuu?
   
 7. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Tai olla ilman jos rahat ei riitä kunnolliseen? Itellä tämä vaihtoehto käytössä. Ja en ole kateellinen kiina nosturin omistajille kun joku seuraavaksi varmaan tuo tälläsen esille. En ole kateellinen muillekkaan romuille mitä ihmiset laahaa nurkkiinsa noista auto-ikeoista.

  Mieluummin merkkituotetta vaikka käytettynäkin kun jotain romua. Tietty ei se täysin loppu oleva laadukaskaan hyvä ole.

  No, kukin konttaa tavallaan.
   
  Muokattu: 20.5.2016
 8. Getrac

  Getrac 1st gear

  Hienoa että saadaan kilpailua valkosivuihin.
  Onkin jo pitkään vituttanut classikkorenkaiden myyntimonopoli ja näitten hinnoittelu.
  Nämä kaksi tunnettua jenkkivalmistajaa sijaitsevat vieläpä samassa talossa. Nimi on vaan eri.
  Jos hinta edullinen niin aivan varmasti ostan setin noita Kontio:n miljonäärejä, ehkä samalla kaksi.
   
 9. tinareki

  tinareki Gearhead

  Jokos näitä on saatavilla?
  Kontion omilla sivuilla luvataan 225/75 R15 tälle vuodelle, mutta vannetukun sivuilla ei näy...?

  Kesä on jo puolessa. Syyskuussa harrasteautojen renkaiden kauppa hyytyy taas puoleksi vuodeksi. Kontio sai palstatilaa lehdistössä keväällä, joten nyt olisi aika takoa myyntiä.
   
 10. A.J.

  A.J. 3rd gear

  Eka viestissä linkatussa Taloussanomien jutussahan sanottiin että elokuulla on tulossa myyntiin. Ja heti "Euroopan markkinoille sillä Suomen markkinoilla kysyntää ei ole riittävästi".
   
 11. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Myydään siellä veneen potkureitakin vanteina. Ja kun niillä ei voi ajaa niin eipä korvata.
   
 12. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Näytti olevan Kontio renkaiden ständi BigWheelsissä......pikaisella vilkaisulla tuo leveällä valkosivulla oleva rengas näytti sille mille ne yleensä näyttää.....vyörengas oli kyseessa.o_O
   
 13. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Tuossahan se suurin ongelma tulikin. Moni kuvittelee, että riittävän leveä valkosivu on tärkein pointti, mutta onhan vyörenkaan ja ristikudosrenkaan profiilissa eroa kuin yöllä ja päivällä!
  Vaikka hinta olisi puolet oikeista rättikumeista, niin eihän tyylitajuinen harrastaja ruuvaa esim. 40-50luvun klassikkoon tai kustomiin mitään perus-radiaaleja, vaikka niissä olisi kuinka leveetä valkokylkeä...
   
 14. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Niinpä...
   
 15. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Niin, teettäisivät siellä Kiinassa pinnaltaan ja kyljiltään rättirenkaan näköisiä radiaaleja.
   
 16. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Tarkemmin kun miettii, niin kyllähän esim. tuotemerkki "Sontakärpänen" voisi kuulostaa ulkomaalaisen korvaan hyvinkin makealta ja eksoottiselta :D

  -JJ-
   
 17. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Muistelen että taannoin tarjolla oli rättirenkaan ulkonäöllä varustettuja vyörenkaita, hinta tosin ei tainnut olla pääasiallinen myyntiargumentti... Vieläköhän ovat markkinoilla? Omasta mielestä kyllä vyörengaskin voi sopia wanhaan autoon oikein hyvin.

  e: Onhan niitä: https://www.cokertire.com/tires/styles/bias-look-radials.html
   
 18. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Tai sitten ihan oikeaita rättirenkaita. Nekin riittää ominaisuuksiltaan 95% tän maan harrastajien ajoihin jotka rajottuu siihen kaks kertaa kylällä käymiseen ja yhteen cruisinkiin.

  Ne loput 5% jotka noilla autoillaan oikeasti ajaa voi hommata ne vyörenkaat. Renkaan muotokaan ei ole se eka asia autossa mikä pistää silmään ja täytyy olla aika pussihousu jos muutoin hienoa autoa alkaa väärän rengasvalinnan vuoksi arvostelemaan.
   
 19. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Hiljaa! Kaarne kuulee ja tulee trollaamaan tämänkin topicin.
   
  Karpov tykkää tästä.
 20. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Antaa tulla vaan, piilossa on ja pysyy.
   

Kerro tästä muillekin!