1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Konttirahtareiden USA:n pään tilanne Irma-myrskyn jälkeen?

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja HulluCaminomies, 12.9.2017.

 1. HulluCaminomies

  HulluCaminomies 1st gear

  Morjens,

  olisiko kellään tietoa konttirahtia toimittavien suomalaistaustaisten (Finn-US, Amercars, onko muita) tilanteesta Harvey- ja Irma-myrskyjen jälkeen?

  Floridassa varmaan on vielä "tilanne päällä", mutta Harveyn isku on ohitse - harmikseni ei ole Finn-US:ltä tullut vastauksia tiedusteluihin, voiko tavaraa jo tilata Houstonin varastolle, vai onko mesta veden ja krokojen täyttämä yhä vieläkin?

  Heidän sivustoillaan ei ole mitään tietoa myrskyn vaikutuksista eikä Finn-US:n infopostilaatikko vastaa (siinä tosin ei ole mitään uutta, sähköposti ei ole toiminut mitenkään erityisesti ennenkään ko. firman kanssa). Yritin soitellakin kaikkiin sivustoilla oleviin yhteysnumeroihin sekä Kerviselle että muille, ei tulosta.

  Amercars/Casagrandella varmaan on loppuviikon ajan härdelli päällä, joten Floridaan ei taida uskaltaa kamaa tilailla, sen verran taisi Irma Okechobeehen osua.....

  Onko jollain yhteyksiä/tietoa USA:n pään rahtaajista, itse en ole käyttänyt kuin noita kahta ja sitten suoraa DHL/UPS/FedEx/DPD ja ties mitä kuriirifirmoja?

  Nyt olisi kuitenkin isokokoista kamaa menossa tilaukseen neljän tuhannen dollarin edestä - merirahti on siksi tapetilla. Tuollaiselle kasalle tulee älytön hinta kuriirilla tilattuna.
  Myrskytuhojen takia ei kuitenkaan viitsisi tilata sokkona isoa kuormaa, jos ei ole tietoa, onko koko varastotermimaalia enää myrskyn jälkeen edes olemassa.... :).


  Jos jollakulla on viime käden tietoa USA:n konttirahtareiden tämän hetken tilanteesta, sitä vastaanotetaan!

  Kiitos ja hyvää yötä!
   
 2. laujok

  laujok 2nd gear

  Itse tilasin laatikkorahtia Halmarin LA:n osoitteeseen varmuuden vuoksi. Floridassa lotisi siihen malliin, ettei hetkeen taida tapahtua mitään...
   
 3. Mopar

  Mopar Gearhead

  Sahasen rami taisi vältty myrskyiltä. Irmakin näytti kiertävän etelä carolinan, Impala 1968 tietänee asiasta paremmin.
   
 4. pantera

  pantera Gearhead

  ainakin eilen oli sähköt poikki vielä
   
 5. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Ei ole tietoa, mutta kysyppä www.benzboy.com . Olen käyttänyt kerran, ja ainakin silloin toimi hyvin.
   
 6. GeeTeeO

  GeeTeeO 3rd gear

  Sama kiinnostaisi itseänikin. Täytyi pistää tilaus jäihin ennen Irman iskua kun sen verran pahaa tuhoa ennustivat Floridaan. Eipä ole ainakaan Falcont päivitellyt mitään sivuilleen tilanteestaan. Voipi olla jännät paikat nyt niillä kenellä tavarat/auto odottaa kontitusta Floridassa... Eikä taida Houstonissakaan parempi tilanne olla.
   
 7. Stang 72

  Stang 72 1st gear

 8. Fc

  Fc 3rd gear

  Mitä Floridasta on kuulunut niin sähköt on poikki, ei pitäisi olla muita tuhoja. Texasissa kalusto ei ole kastunut. Itse ei olla kummassakaan paikalla joten omakohtaista kokemusta ei ole tuhoista, nämä tiedot kontituspaikoilta. Niille parille jotka ovat kyselleet kontituspaikan kohtaloista on myös vastattu.

  Falcont 050-5239955
   
  Muokattu: 12.9.2017
 9. budweiser

  budweiser 3rd gear

  Finn US Logistics Houstonissa säästyi vahingoilta.
   
  El 60 tykkää tästä.
 10. HulluCaminomies

  HulluCaminomies 1st gear

  TIEDOKSI MUILLEKIN:

  Kerviseltä Finn-US:ltä tuli vastaus tänään - Houstonin varasto on säästynyt myrskyvahingoilta ja homma toimii normaalisti.

  Hyvä juttu, ei muuta kuin osia tilaamaan.....jos vaikka ensi keväänä pääsisi Apachella liikkeelle...
   
 11. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Cambriamotors Panu Virtanen. Toimii Floridasta ja käyttää paljon mm Nykin satamaa eli ei ongelmaa. Hyvät hinnat ja luotettavat toimitukset. Suosittelen.
   
 12. The export connection toimii normaalisti , välttyivät isommilta tuhoilta Lake Worthissa / Lantanassa .
   
 13. IsoDee2

  IsoDee2 1st gear

  Onx kellään muulla viivästystä Finn Ussin kanssa? Kamat odottanut lähtöä Tammikuun ekalta viikolta asti ja yhteydenottoihin eivät oo enää pariin viikkoon vastannut?
   
 14. Lauantaina viimeks ainakin vastailivat s-postehin
   

Kerro tästä muillekin!