Konttirahtareiden USA:n pään tilanne Irma-myrskyn jälkeen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja HulluCaminomies, 12.9.2017.

  1. HulluCaminomies

    HulluCaminomies 1st gear

    Morjens,

    olisiko kellään tietoa konttirahtia toimittavien suomalaistaustaisten (Finn-US, Amercars, onko muita) tilanteesta Harvey- ja Irma-myrskyjen jälkeen?

    Floridassa varmaan on vielä "tilanne päällä", mutta Harveyn isku on ohitse - harmikseni ei ole Finn-US:ltä tullut vastauksia tiedusteluihin, voiko tavaraa jo tilata Houstonin varastolle, vai onko mesta veden ja krokojen täyttämä yhä vieläkin?

    Heidän sivustoillaan ei ole mitään tietoa myrskyn vaikutuksista eikä Finn-US:n infopostilaatikko vastaa (siinä tosin ei ole mitään uutta, sähköposti ei ole toiminut mitenkään erityisesti ennenkään ko. firman kanssa). Yritin soitellakin kaikkiin sivustoilla oleviin yhteysnumeroihin sekä Kerviselle että muille, ei tulosta.

    Amercars/Casagrandella varmaan on loppuviikon ajan härdelli päällä, joten Floridaan ei taida uskaltaa kamaa tilailla, sen verran taisi Irma Okechobeehen osua.....

    Onko jollain yhteyksiä/tietoa USA:n pään rahtaajista, itse en ole käyttänyt kuin noita kahta ja sitten suoraa DHL/UPS/FedEx/DPD ja ties mitä kuriirifirmoja?

    Nyt olisi kuitenkin isokokoista kamaa menossa tilaukseen neljän tuhannen dollarin edestä - merirahti on siksi tapetilla. Tuollaiselle kasalle tulee älytön hinta kuriirilla tilattuna.
    Myrskytuhojen takia ei kuitenkaan viitsisi tilata sokkona isoa kuormaa, jos ei ole tietoa, onko koko varastotermimaalia enää myrskyn jälkeen edes olemassa.... :).


    Jos jollakulla on viime käden tietoa USA:n konttirahtareiden tämän hetken tilanteesta, sitä vastaanotetaan!

    Kiitos ja hyvää yötä!
     
  2. laujok

    laujok 3rd gear

    Itse tilasin laatikkorahtia Halmarin LA:n osoitteeseen varmuuden vuoksi. Floridassa lotisi siihen malliin, ettei hetkeen taida tapahtua mitään...
     
  3. Mopar

    Mopar Gearhead

    Sahasen rami taisi vältty myrskyiltä. Irmakin näytti kiertävän etelä carolinan, Impala 1968 tietänee asiasta paremmin.
     
  4. pantera

    pantera Double Gearhead

    ainakin eilen oli sähköt poikki vielä
     
  5. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Ei ole tietoa, mutta kysyppä www.benzboy.com . Olen käyttänyt kerran, ja ainakin silloin toimi hyvin.
     
  6. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Sama kiinnostaisi itseänikin. Täytyi pistää tilaus jäihin ennen Irman iskua kun sen verran pahaa tuhoa ennustivat Floridaan. Eipä ole ainakaan Falcont päivitellyt mitään sivuilleen tilanteestaan. Voipi olla jännät paikat nyt niillä kenellä tavarat/auto odottaa kontitusta Floridassa... Eikä taida Houstonissakaan parempi tilanne olla.
     
  7. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

  8. Fc

    Fc 3rd gear

    Mitä Floridasta on kuulunut niin sähköt on poikki, ei pitäisi olla muita tuhoja. Texasissa kalusto ei ole kastunut. Itse ei olla kummassakaan paikalla joten omakohtaista kokemusta ei ole tuhoista, nämä tiedot kontituspaikoilta. Niille parille jotka ovat kyselleet kontituspaikan kohtaloista on myös vastattu.

    Falcont 050-5239955
     
    Muokattu: 12.9.2017
  9. budweiser

    budweiser Gearhead

    Finn US Logistics Houstonissa säästyi vahingoilta.
     
    El 60 tykkää tästä.
  10. HulluCaminomies

    HulluCaminomies 1st gear

    TIEDOKSI MUILLEKIN:

    Kerviseltä Finn-US:ltä tuli vastaus tänään - Houstonin varasto on säästynyt myrskyvahingoilta ja homma toimii normaalisti.

    Hyvä juttu, ei muuta kuin osia tilaamaan.....jos vaikka ensi keväänä pääsisi Apachella liikkeelle...
     
  11. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Cambriamotors Panu Virtanen. Toimii Floridasta ja käyttää paljon mm Nykin satamaa eli ei ongelmaa. Hyvät hinnat ja luotettavat toimitukset. Suosittelen.
     
  12. The export connection toimii normaalisti , välttyivät isommilta tuhoilta Lake Worthissa / Lantanassa .
     
  13. IsoDee2

    IsoDee2 3rd gear

    Onx kellään muulla viivästystä Finn Ussin kanssa? Kamat odottanut lähtöä Tammikuun ekalta viikolta asti ja yhteydenottoihin eivät oo enää pariin viikkoon vastannut?
     
  14. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Lauantaina viimeks ainakin vastailivat s-postehin
     

Kerro tästä muillekin!