Korigrillin piirrustuksia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja SB 340, 7.8.2015.

  1. SB 340

    SB 340 2nd gear

    Löytyiskö keltään tuommosia? Eli kumminkin jenkkiä pitäis kieputella ja siirreläkin siinä, eli isoilla pyörilla ja tukeva. Toki jos jollain jouten niin saa tarjota, kyllä valmiskin kelpaa. Moparin E-body siihen pitäs ripustaa..
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Teimme itse ja säästimme.. Mutta on ollut hieman tilannettakin kun on pyörittämisen mahdollistanut tappi katkennutkin... Hyvä etten ollut alla.Pyörinä peräkärryjen ne etupyörät missä lasku mahdollisuus siis se veivi "nokka pyörä". Muuten otimmme kuvia netistä ja materiaalit kierrätyksestä. Hintaa tuli noin 200e.
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Voi olla et muistan täysin väärin, mut hämärä mielikuva et keväällä tai joskus joku ois semmosta tarjoillu tuolla Kiinnostaako e bodyt topikissa?
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Joo,mutta eiks menny kaupan jo?
     
  5. jakejane

    jakejane 1st gear

    laitoin yv
     
  6. SB 340

    SB 340 2nd gear


    Joo, myähystyin vähä, oli jo varattu :cry:
    Jos ei muuta keksi, nii pitää Ville tulla sun tallille ottaa mittoja :D
    Näkee sun projektis samalla 8)
     
  7. SB 340

    SB 340 2nd gear

    Vastailin...
     
  8. tapnie

    tapnie 2nd gear

    Olis tarve kanssa mitoille kun pitäis saada e-koppa pyörimään talveksi. Mitoista olisin kiinnostunut kanssa, tai lähinnä sen kääntöakselin korkeudesta kopan keskilinjaan nähden. Pitää alkaa varmaan tekemään ellei löydy valmiina mistään muutaman viikon sisällä.
     
  9. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Mitat nyt ei niin kovin tarkkoja ole kun säätövaraa on pituus-suunnassa limittäin liukuvan putken/putkien ansiosta aikalailla.Katsottiin että auton pituus ja metri- kaksi lisää ainakin. Korkeus säätyy kierretangolla koska vaateriin saaminen on ihan a ja o että pyörittely sujuu vaivattomasti. Kannattaa kuuklettaa kuvahaulla ,löytyy hyvin kuvia. Meidän tellinki perustu löyhästi jonkun euro ford harrastajan tekeleeseen. Koppa kannattaa tyhjentää kokonaan niin on aikas kevyt. Maassa ollessaan vielä (pyörillään) niin hitsaa tuennat oviaukkoihin/ristiin rastiin. Koska e-kopassa voi peltihommaa löytyä.. Itse vedin tuennat huolella...
    Kyllä tallille vierailu onnistuu, soittaa ensiksi. 040-5040669
     
  10. rengaw

    rengaw 1st gear

    tuollanen oli mulla.

    [​IMG]
     
  11. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Piirrustuksia ei ole mutta kuvia saa. 100x100 putkesta, peräkärryn navoin, 13" renkaat ja vetoaisan kääntävät etupyörät. Kääntönapoina myös peräkärryn hitsattava pyörännapa. Lukkokehä ja 12mm lukitus mallia kiväärin lukko. Nosto tapahtuu veneen hihna vinsseillä. Kaksi pystysäätöä. Auton voi nostaa vaik pukeilta grilliin. Keskisalko 50x50#4 pituussäädettävä.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Onkos mahdollista tehdä jonkin moista pika grilliä johon vois auton ripustaa purkamatta
    Vai tuleeko siitä niin järeä, et vaatiin pillarin liikutteluun

    Ajatuksena oli, et ketjuilla ja kiristimillä kestävistä pisteistä puristais jouset pohjaan ja sit pyöräyttäis

    Eli helpottais hitsailua kun puhaltais ruostepaikat pois

    Tekniikkahan pitää ensin kuivata, mut eit se kait ongelma ole
     
  13. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Onhan niitä sellaisia jotka tulee pyörännapoihin kiinni ja sallii auton käännön 90 astetta kyljelleen.
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Siinä vaan on jumppaamista kun eiks ne ole vain toiselle puolelle kippaavia ja vaatii renkaitten irroittelua jne.

    Mulla oli ajatuksena, et pihalla sopivassa kohdassa ajais rampeille ja siitä tunkilla sen verran ylös, et rampit alta ja perä tunkilla ylös, grilli kiinni ja kyljelleen
     
  15. d-lowrider

    d-lowrider Gearhead

    Minulla on molemmat ja kylkikippi toimii paremmin jos on tekniikka paikoillaan. Kaarina olen käyttänyt katuvalotolppien yläosia. Kaaret tulevat kiinni lattaraudoista pyöränpultteihin ja pönkkämekanismi on tapeilla. Tässä kuvaa: http://www.kolumbus.fi/~kp4752/juha/dkw/kylki1.jpg
     
  16. tapnie

    tapnie 2nd gear

    Remmivedon grillistä inspiraation saaneena katselin pyörännapojen ja vinssien hintoja ja totesin niiden olevan varsin eduliset, yllätyksekseni. Täytyy varmaan ottaa samantapainen konstruktio toteutukseen mutta piemmillä pyörillä tallin mataluudesta johtuen.

    Rengaw, laitoin yv:tä.
     
  17. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Jatkos ideaa kaaret joihin ne rampit kiinni ja sit voi tönästä kummalle puolelle tahansa ilman jumppaamista

    Siksei oikeen houkuta toi navoista kiinnittäminen jos tolppa tulee puslista läpi niin on muutakin remppaa kuin vaan helmojen paikkailu :(

    Sellainenkin carina nostimelle tuli laitettua, et taka-akseli ei auton matkassa enää noussut :poff:
    Ei se rapea ollut ei lainkaan, mut niin vaan se kilpien väliin laitettiin :D
     
  18. SB 340

    SB 340 2nd gear

    Minulla ei ole enää tarvetta kuville. Löytyi Karilta niin pro krilli ettén tommosta ois ikaan seenu aikaseks. Enkä varmasti materiaalejakaan sillä rahaa millä Kari tuosta raaski luopua. Harrastajaystävällinen hinta :) Kun jää itteltä tarpeettomaks pannaan samalla rahalla eteenpäin..Saman tyylinen kun toi Remmivedon krilli. Niin ja tosta saa tulla ottaan mittoja ja kuvia ken haluaa, yv:llä tarkempia koordinaateja. Pirkanmaalta löytyy....
    -jussi-
     
  19. tapnie

    tapnie 2nd gear

    Hyvä ja vankka grilli löytyi tämän palstan kautta. Pienellä modifioinnilla pistetään sopimaan e-koppaan. Jospa sitten ensi kesänä voisi luopua ja pistää kiertoon tarvitsevalle.
     

Kerro tästä muillekin!