Korin osien säätö.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Procharged Vette, 10.9.2023.

  1. Procharged Vette

    Procharged Vette 2nd gear

    Silmää alkaa pitkän päälle pistämään jos jokin korin pelti ei ole kohdallaan. Näyttelyissäkin pokaaleita on jaettu sellaisille joissa esim. ovi ei ole lähelläkään oikeata asentoa vaan irvistää rumasti takapäästä. Omassa oli sellainen vika että molemmat etulokasuojat oli liian korkealla ja vasen ovi liian alhaalla. Lisäksi vasen runkoaisa on alempana. Työläin homma oli konepellin saaminen kohdalleen. Kun osat liikkuu kuuteen eri suuntaan niin ei satu kerralla. Käytin konepellin kiinni ja auki n. 50 kertaa ja koko hommassa meni 8 tuntia. Oven säätäminen poikii vielä ikkunan säätämisen ja siinäkin on liikettä kaikkiin suuntiin.

    Sovittamisen aloitin oven takapäästä (saranoita säätämällä) koska takalokasuojaa ei voi liikuttaa. Kun oven takapää on samassa linjassa takalokarin kanssa ja korkeus kohdallaan, etupäätä voi säätää vain yhdessä konepellin ja etulokasuojan kanssa. Etulokasuojien ja konepellin rako määräytyy keulapalan mukaan ja lokasuojan takapää ylhäältä konepellin mukaan ja oven etureuna sitten lokasuojan tasalle. Vielä lokarin alareuna oven tasalle. Millilleen noita ei saa vanhasta laadusta johtuen mutta suorastaan ihmettelen kuinka hyvin osat istuu toisiinsa nähden ilman pakkelointia.
     

Kerro tästä muillekin!