Korin vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja apupoika, 30.4.2014.

 1. apupoika

  apupoika 1st gear

  Mitenkä onnistuu vai onnistuuko mitenkään korin vaihto johonkin Amerikkalaisvalmisteiseen lava-autoon? Vaihdettava kori olisi vm. 45-49 austin k4:tä. Satuu nyt nurkissa pyörimään tuommoinen austin eikä siitä oikeen entisöintiinkään ole.
   
 2. TiM

  TiM 1st gear

  Itsekantavalla korilla olevaan autoon koria ei saa vaihtaa, mutta rungolliseen sen voi vaihtaa prosenttien salliessa... jossei viime aikoina mitään muutosta ole tullut.
   
 3. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Onko rajoitteena "mallisarjan puitteissa"- sääntö?

  Esim. vaikkapa 2d 4d:n tilalle on OK, vai saako laittaa jopa Duettin Jeepin rungolle?
   
 4. apupoika

  apupoika 1st gear

  Korin vaihto ei tule enää kysymykseen. Sattui löytymään Austiniin kantakortti niin saan kilpiin omana autonaan. Toki moottori puuttuu mutta kai tuohon joku passaa.
   

Kerro tästä muillekin!