Koritina + rosteri?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja generalo, 28.7.2016.

  1. generalo

    generalo Gearhead

    Onko kenelläkään kokemuksia tai tietoa, että pysyykö koritina ruostumattomassa teräksessä? Onnistuuko tinaaminen samaan tapaan kuin ihan normaalin pellin kanssa, samalla pohjusteella yms?
     
  2. EVO X

    EVO X Gearhead

    Tinaa en ole kokeillut, mutta hopeajuote ainakin tarttuu hyvin.
     
  3. Seejii

    Seejii Gearhead

    Olen kuorruttanut tinakakulla rosteripeltiä (noin 100mm x 100mm) kun joku entisistä omistajista oli keksinyt paikkailla koria rosterilapuilla ja piti saada automallille ominaiset muodot takaisin. Onnistui, mutta en osaa sanoa miten tiukkaan jää kiinni verrattuna mustaan. Samaa pohjustetta ja samaa tinaa tuli käytettyä.

    Saumat oli hitsuuteltu ruostuvaisella :)
     

Kerro tästä muillekin!