Korjaamosuosituksia pääkaupunkiseutu. Jarruputki poikki jenkistä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Slant Sickness, 14.11.2017.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ne kehut pitää ansaita. Ei niitä pyytämällä saa!
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Voi olla, että laitattaa kaksosaisen putken lopullisessakin korjauksessa. Jatko on nyt siinä tankinvaihtajan ja etutankin välissä ainoassa kohdassa josta sai kaavittua eestaasbensaletkuja jotenkin tieltä pois. Jos ei se virallinen jatko näy, niin tuohan on vain korvaava osa...
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mikä kehu, haukkua saat luvan kanssa :rotfl::rotfl::rotfl:
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ei sitäkään saa tehdä aiheetta. Olen mä joskus sosiaalisessa mediassa jakanut korjaamokokemuksiani, mutta ensiksi niiden korjaajien on pitänyt tehdä jotakin erityisen maininnan arvoista asian eteen. Ja vielä sittenkin on toki pitänyt antaa mahdollisuus yrittää uudelleen ennen kuin ryhtyy julkisen palautekanavan käyttöön.

    Onhan noita kokemuksia moni jakanut täälläkin.

    Eikä tietysti huonojen kokemusten jälkeen tule suositeltua semmoista korjaamoa eteenpäin. Ebaysta saa helpommin palautteen hyvästä myyjästä tai ostajasta kuin autokorjaamosta saisi!
     

Kerro tästä muillekin!