Korona, 2020 vuosikokous ja muuta sepustusta puheenjohtajalta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja TEKELE, 6.3.2021.

 1. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Suora lainaus facebookista (https://www.facebook.com/USACarClubPieksamaki/posts/1329778420740620):

  Niinhän se vaan näyttää tämä kurimus jatkuvan, vaikka kaikki varmaan haluaisikin tän olevan jo ohi ja tyyliin paha uni tai vastaavaa. Euroopan tilannetta on/off seuranneena ollaan ihan kohtuullisesti vedetty, hyvin pitkälle päästiin viimesyksynä lähes normaalin elämän piikkiin, mut nyt tää perinteinen räkätautiaika on senverran edistänyt tätäkin vitsausta et huonolta näyttää lähitulevaisuus. Sairaalahoidon tarve on käyrien valossa kasvanut melkein pystysuoralla viivalla viimeiset puoltoista viikkoa, ja rajoitukset kiristyy siten ymmärrettävästi, kun tällä kasvuvauhdilla muuten käy niin että osa saa kohta sairastaa sairaalan käytävällä tai vaihtoehtoisesti kärsiä hengitysvaikeudet kotonaan mikäli hengissä pysyy. Kokoontumisrajoitusten tiukkeneminen ensin kymmeneen ja nyt kuuteen henkeen on johtanut siihen, että meillä on vuoden 2020 yleinen kokous jossa valitaan tälle vuodelle hallitus ja toimihenkilöt ja hengettäret ja muuoletetut pitämättä, eikä näillä näkymin ole mahdollista mokomaa järjestää naamatusten ihan hetkeen. Hallituksen kokouksessa viime sunnuntaina päätettiin maskit päässä, että kokeillaan järjestää tämä muuten kokonaan väliin jäävä vuosikokous teams-palaverina internetin ihmeellisessä maailmassa, nyt kun nämä viimevuonna hyväksytyt sääntöuudistukset sen teoriassa mahdollistavat. Itselleni tämä on se viimeinen vaihtoehto, en yhtään näistä online-palavereista pidä, koska niissä aikaisempaan kokemukseen pohjaten enemmän kuin säännöllisesti asia hukkuu kaikenmaailman teknisiin haasteisiin ja siihen että ihmiset härvää kaikkee muuta mahdollista sen palaverin aikana (kuka kaivaa ojaa, kuka maalaa seinää tai syöttää vaginapeikkoja, jne) mutta mitään muuta järkevää keinoa ei nyt ole, joten kokeillaan. Kokouksen päivämääräksi päätettiin 28.3. sunnuntai, ja tarkempi ajankohta kello 17:00. Tulemme täällä facebookissa ja mahdollisesti myös muualla somessa vielä todennäköisesti tiedottamaan tästä lisää. Pääkanavana kuitenkin tulee olemaan USA Car Clubin suljettu whatsapp-ryhmä, jonne se jokin teams-linkki jolla ilmeisesti siihen kokoukseen sit pääsee tullaan jakamaan. Itsellä ymmärrys koko roskasta jotain nollan ja naurettavan välimaastossa, mut kokeillaan, kun ei ole kyse kansantanhuista tai omasta lähisukulaisesta...
  Jos olet mykistämisen sijaan poistanut itsesi kokonaan tästä whatsapp ryhmästä tai muuten vaan pudonnut sieltä pois numeron vaihdon tai muun syyn takia, laita tänne lankaan viestiä että haluat siihen ryhmään, niin kaivellaan arkistoista puhelinnumero tai vaihdellaan yksityisviestejä senverran että saadaan sut lisättyä siihen. Mikäli siis kiinnostaa olla siellä ryhmässä ja/tai osallistua tuohon kokoukseen. Pakollista se ei ole kenellekkään, pakko ei ole nykyisen tietämyksen valossa kuin kuolla ja jossain määrin maksaa veroja jos tienaa rahaa, ellei oo ihan hiton ovela. Pyrkimys on myös jatkossa rauhoittaa sen ryhmän ylimääräinen viestittely minimiin, jotta häiriö jokaisen arkielämään olisi minimaalinen ja viestit ajankohtaisia ja tulisivat enimmäkseen valoisan aikaan. Kartoittamattomilla vesillä mennään, mut toivottavasti ei sen pahemmin erehdytä matkalla kuin Kolumbus, joka luuli löytäneensä Länsi-Intian, vaikka Ameriikkaan päätyikin.

  t: PJ Manu Korhonen
   
 2. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  P.S. Jos olet jäsen mutta et ole tuossa whatsapp ryhmässä ja haluaisit olla, laita vaikka tänne viestiä, ihan julkisesti tai yksityisesti, niin katsotaan miten saatais sut lisättyä. Mieluummin toki tuonne facebookiin jos oot siellä, sieltä hoksaa ja muistaa paremmin hälytysten takia katsoa kun on jotain viestitetty, mut eihän siellä toki kaikki ole... Yritetään jotenkin rimpuilla eteenpäin tää (alku)vuosi, kyllä tästä joskus vielä päästään johonkin suuntaan etenemään.
   
 3. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Näillä näkymin huomiselle suunniteltu teams-vuosikokous tullaan tietoteknisten haasteiden vuoksi lykkäämään kunnes saadaan pidettyä livenä vaikka ulkosalla turvaetäisyyksin. Teamsin kanssa haasteeksi on huomattu muunmuassa se, että ilmaisversion toiminnallisuus on rajallista, ja maksullisen version omaavilla se on osalla rajattu työnantajan tai muun hallinnoivan tahon sisäisiin touhuihin tai jotain vastaavaa mikä estää liittymisen meidän virittämään kokoukseen. Tiedotamme lisää kokouksen uudesta ajankohdasta kunhan tilanne etenee. Ilmoitan tästä kokouksen lykkäyksestä myös huomenna jäsen-whatsappissa valoisan aikaan.
  - Manu, PJ
   

Kerro tästä muillekin!