Korvaava kipinä systeemi rikkinäisen kärjetömän tilalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja the_spy, 12.12.2009.

  1. the_spy

    the_spy 3rd gear

    Moro!

    4 pyttysestä bmw:ni hajosi virranjakajan alipainesäädin ja uuesta pyytävät metroautossa 75 euroa. Voisko tuon kärjettömän sytkän korvata jollain viri käyttöön tarkoitetulla sytkä syysteemillä?
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Miksei vois,mut oletko varma ettei bimmeriisi löydy jostain romikselta vanhan mallinen kärkijakaja jolla kyllä riittää melko pitkälle neloskoneessa...
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Sitäpaitsi vaihtoehtoista hi perf mallia tuskin saa alle ton 75 euron :cry:
     
  4. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Jos uutta on saatavilla ja vielä tuohon hintaan. Niin siinähän on hyvä ratkaisu pulmaan. Kyllä niillä käytetyilläkin joku kilohinta on. Ja ne ei välttämättä ole juurikaan parempia kuin se kypsynyt virranjakaja mikä autossasi on.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    hajosko siitä pelkkä alipainesäädin vai se lukija myös? eiks noissa oo kuitenkin erikseen se sytkäpurkki?

    kokeiles vaikka oili jalosta, niillä on noita bemareita aika paljon purettuna.
     
  6. the_spy

    the_spy 3rd gear

    Säädätin sytkän tuossa viime talvena ojalalla kun en saanut sitä kohalleen (oli tulpan piuhat sekaisin kun myöhään illalla laitoin kiinni :poff: )
    niin siellä sanoivat että alipainesäädin ei toimi, eli tuo sytkä yksikkökin voi olla pimee mut luulis että silloin ei antais kipinää ollenkaan?

    Kiitos jälleen vinkeistä, koitan varmaan ettiä tuolta jaloselta
     

Kerro tästä muillekin!