Kotkan Torimiittingit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Kata, 6.6.2008.

  1. Kata

    Kata 3rd gear

    Täällä on lisää lomalaisia :D Tervetuloa Kotkaan, tällä hetkellä paistaa aurinko ja jos sieltä nyt joku satunnainen sadekuuro sattuu illaksi tulemaan, niin tarjollahan on sekä katettua terassia että sisätiloja!
     
  2. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    Edelleen ihan kesäinen ilma. Ja Foreca ennusteli kuivaa säätä yöhön asti 8) .
     
  3. Kata

    Kata 3rd gear

  4. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ei näkynyt meidän mossea kuvissa, eli ei ilmeisesti oltu paikalla... :odroll: :rotfl: Jos sit vaikka ens kerralla tulis. Jokos se on viimeinen kerta?
     
  5. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    Eiku se on niin ruma se kosla, että digikamera luuli sitä häiriöksi kuvassa ja deletoi välittömästi kaikki siitä yritetyt otokset :poff: :rotfl: .

    Eikunjoo.. Kyl se 21.8. on tän kesän viimeinen "virallinen" Torimiittinki, mut koitetaan varmaan keksiä joku korvaava sijainti lähistöltä jos vaan "kesä"kelejä ja kävijöitä on.
    Tulkaa poikkeamaan, me pidämme poikkeavista :lol: .
     
  6. severi

    severi 3rd gear

    Tuli käytyä, edusta sä sitten ens kerralla Ankkalinnaa , jos en ehdi paikalle.
     
  7. Kata

    Kata 3rd gear

    ...eikä kukaan ole sitä näppäimistöä putsannut liimasta vieläkään, koska tapahtumakalenteri ei päivity! Kesän viimeinen Torimiittinki kuitenkin ensi torstaina 21.08.2008 Kotkan torilla klo 18-21.
     
  8. paja1

    paja1 Double Gearhead

    hidasta se on toi tiedonkulku... bastionijutskaa päivitin jo pari viikkoa sitte,eikä oo menny perille. :eek:
     
  9. Kata

    Kata 3rd gear

    Torimiittinki-ilmotelma on ollut matkalla kuukauden :(
     
  10. Kata

    Kata 3rd gear

    TÄNÄÄN!!!
     
  11. VSOP

    VSOP Gearhead

    Torilla siis ?

    Jos nyt jostain ihmeen syystä osais olla yhden illan ettei sataisi, niin vois näin ulkopaikkakuntalaisena tulla ihmettelemään :eek: .
     
  12. Kata

    Kata 3rd gear

    Torilla, kyllä vaan! Tervetuloa, satoi tai paistoi! Toivotaan, että sadekuurot ohittavat Kotkan tänään, mutta tarjollahan siis on myös sisätiloja missä voi istuskella = Toriterassi. Ja torille ajetaan kaupungintalon puolelta välittämättä niistä ajokieltomerkeistä :D
     
  13. VSOP

    VSOP Gearhead

    Tsiisus mää tiedä edes kaupungintaloa. Onks tori se, missä viime vuoden meripäivillä oli se iso viiniteltta ??? heh heh... Tiedän tasan Vellamon, Sapokan ja linja-autoaseman. Ja Kairon. Ja tietty sit Mussalo on tullut tänä kesänä tutuksi autoja hakiessa ...
     
  14. Kata

    Kata 3rd gear

    Ei ollut viime vuoden meripäivillä viinitelttaa torilla, koska torin kohdalla oli silloin hirmuinen monttu jossa nykyään kuulemma joku parkkihalli. Mussaloon ei kannata mennä, mutta jos Kairon kulmalta lähtee mäkeä ylöspäin, niin päätyy melkein väkisin torille, tosin siihen väärään kulmaan mistä ei pääse ajamaan torille... :eek:
     
  15. VSOP

    VSOP Gearhead

    Joo, mä sanoin väärin. Ei ollut meripäivät vaan Tall Ships race-juttu. Nymmää tiedän kyllä paikan, mitä tarkoitat. Thanks.
     
  16. Kata

    Kata 3rd gear

  17. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ja aurinkokin näemmä paistoi komeesti. Lipsahti töistäpääsy niin myöhään, etten sitten lähtenyt enää Kotkaan ajelemaan. Mut koska viikonlopulle luvattu hyvää keliä, niin päätin että lauantaina oikein runsaamman ajan kanssa Kotkaan kurvailemaan... ( ottaisko kuskin vai ajaisko itse, kas siinä pulma heh)...
     
  18. blandis

    blandis 1st gear

    poikkeepa loviisan valkossa siel on jotain tapahtumaa tomorrow
     
  19. Kata

    Kata 3rd gear

    No hyvä ilmahan eilen oli, mutta saahan Kotkaan toki tulla muulloinkin ajelemaan, vaikka harvemmin kai tänne kukaan vahingossa eksyy! :D Täytyyköhän mennä johokin kadun kulmaan kyttäämään, että voi sitte sormella osoittaa, että "Turisti!" :rotfl:
     
  20. Kapok

    Kapok 1st gear

    Tänä vuonna Tori Meetingiä? 1 uusi harrastaja kuvioissa lisää :D
     

Kerro tästä muillekin!