Kouvola Swap & Meet 8.8.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja arzi, 20.2.2020.

 1. arzi

  arzi Gearhead

  https://www.facebook.com/kouvolaswapmeet

  19. Swap & Meet Kouvolan raviradalla lauantaina 8.8.2020.

  Perinteinen koko perheen harrasteajoneuvotapahtuma ja rompetori Kouvolan raviradalla.
  Ravikatsomosta hyvät näköalat koko raviradan alueelle sekä maukasta ruokaa tarjoava lounasravintola. Alakerrassa ravintola, jonka edustalla terassialue. Ja tietysti rokki soi koko ajan!

  Tilaa raviradalla riittää, jotta turvavälit voidaan pitää, ja hygieniaan on myös panostettu paljon, jotta tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti.

  AIKATAULU:
  klo 6.00 Rompetorin portit aukeavat
  klo 10.00 Tapahtuma alkaa
  klo 11.00 Autojen/moottoripyörien arvostelu alkaa
  klo 14.00 Autojen/moottoripyörien arvostelu päättyy
  klo 15.00 Swap & Meet -palkintojenjako
  klo 15.30 Cruising-letka starttaa raviradalta
  klo 16.00 Tapahtuma raviradalla päättyy

  Rompetori on yksityishenkilöille ilmainen. Yritysmyyntipaikat 70 e.

  Niin ja iltabileet tietty - lisätietoa siitä tulossa pikapuolin!
   
  Muokattu: 24.7.2020
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

 3. arzi

  arzi Gearhead

  Korona sotki monet alkuvuoden tapahtumat, mutta me saimme luvan järjestää Swap & Meetin! Tapahtuma siirtyi tutulta paikaltaan toukokuulta, ja se pidetään Kouvolan raviradalla lauantaina 8.8.2020.

  Tilaa raviradalla riittää, jotta turvavälit voidaan pitää, ja hygieniaan on myös panostettu paljon, jotta tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti.

  Swap & Meet lauantaina 8.8.2020:
  https://www.facebook.com/kouvolaswapmeet/

  Tervetuloa!
  FHRA Kouvola Club ry

  Lisätietoja tapahtumasta, rompetorista, yritysmyyntipaikoista ja ihan mistä vaan: p. 045-6576 818, tai arto.liukkonen @ gmail piste com
   
  Muokattu: 24.7.2020
  Malossi ja JR35 tykkäävät tästä.
 4. arzi

  arzi Gearhead

  TIEDOTE ROMPETORI- JA YRITYSMYYJILLE:

  Rompetori:
  Myyntipaikan hinta on yksityishenkilöille kohtuullinen 0 euroa. Portit aukeavat klo 6.00. Paikalla on henkilökuntaa opastamassa paikalle saapuvia myyjiä. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Myyntipaikan kokoa ei ole tarvinut aiempina vuosina rajoittaa, koska tilaa on raviradan alueella paljon. Käytetään kuitenkin järkeä paikan varaamisessa, siten että tilaa myös riittää kaikille.

  Yritysmyyjät:
  Myyntipaikan hinta on 70 euroa. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Alueelle voi saapua jo perjantai-iltana klo 18-20 välillä. Alueen portit suljetaan yöksi. Järjestäjä ei vastaa alueelle yöksi jätetystä omaisuudesta. Yövartointia ei ole.

  TÄRKEÄÄ - turvavälien ja yleisen hygienian huomioiminen / COVID-19:
  Korona-aikana jokaisen myyjän tulee muistuttaa asiakkaita riittävästä turvavälistä. Se voi tapahtua esim. myyjän itse kirjoittamalla MUISTA TURVAVÄLI-kyltillä tai muistuttamalla muuten asiakkaita asiasta.

  Telttojen kiinnitys:

  Kymenlaakson pelastuslaitos (Kympe) on päivittänyt yleisötapahtumissa käytettävien telttojen kiinnistysohjetta. Päivitetty ohje:
  --------------------
  KYMENLAAKSON PELASTUSLAITOS

  Ohje telttojen ja katosten kiinnittämiseen:

  Ohje perustuu Pelastuslaitosten Kumppanuusverkoston Yleisötapahtuman pelastussuunnitelman laadinta oppaan kohtaan 3.10 Tilapäiset rakenteet https://www.pelastuslaitokset.fi/js...man-pelastussuunnitelman-laadintaan- 2017.pdf

  Telttojen ja katoksien kiinnityksessä tuulen varalta on ensisijaisesti käytettävä teltan valmistajan antamia ohjeita. Mikäli toiminnanharjoittajan käytössä ei ole valmistajan tai pätevän suunnittelijan laatimia ohjeita, on enintään 300 m2 teltat ja katokset suositeltavaa kiinnittää tukevasti alustaansa vähintään seuraavin betoni- tai vesipainoin;

  Telttakoko (metriä) / minimipainot(kg) jokainen tolppa

  2 x 2 / 15 kg
  4 x 4 / 62 kg
  5 x 5 / 96 kg
  6 x 6 / 139 kg

  Rungon osat on kytkettävä toisiinsa lukittavilla liittimillä. Teltat on kiinnitettävä maa-ankkureihin tai irtopainoihin kuormaliinoilla, joiden veto- ja murtolujuus on vähintään 250 kg. Narut tai vastaavat eivät ole luotettavia kiinnityksiä.

  Tuulen voimistuessa on ensin poistettava kattopressu ja noudatettava pelastussuunnitelmaan kirjattuja toimintaohjeita tai telttojen ja katosten käyttö on keskeytettävä.

  Teltat on sijoitettava riittävän kauas rakennuksesta. Ohje: Yksittäiset alle 20 m2 teltat sijoitetaan vähintään 4 metrin päähän rakennuksista. Isompien telttojen sekä telttaryhmien etäisyys rakennuksesta on pääsääntöisesti vähintään 8 metriä. Telttojen sijoituksessa on huomioitava myös pelastustiet sekä läheisten rakennusten poistumisreitit.

  Teltan pysyttäjän ja käyttäjän on huolehdittava siitä, että teltan käytöstä ei aiheudu vaaraa ihmisille tai omaisuudelle.

  Yleisötapahtumissa vastuu telttojen turvallisesta käytöstä kuuluu tapahtumajärjestäjälle.
   
  Muokattu: 29.7.2020
 5. BBC-Bome

  BBC-Bome 3rd gear

  CRUISNKI!


  Kuten perinteisiin kuuluu, niin tapahtuman jälkeen on sitten cruisinki! Letka lähtee raviradalta klo 15.30 ja pysähdymme muutamassa paikassa jaloittelemaan ja kampaamaan tukkaa. Lopulta saavumme Pub 23:seen, jossa musiikista ja tunnelmoinnista vastaavat Terminal Cowboys sekä Juniper Inc. Jatkobileissä juhlimme myös kerhon puheenjohtajan 50-v synttäreitä!


  https://goo.gl/maps/48wQpQ8CNY2JioXw7
   
 6. arzi

  arzi Gearhead

  Lauantai lähestyyy! Tässä ohjeita tapahtuma-alueelle saapumiseen:

  Valtateiltä on hyvä seurata KESKUSTA ja edelleen RAVIRATA opastekylttejä, mitkä ohjaavat raviradan suuntaan. Mikkelin suunnasta lähestyessä tapahtumaopastus alkaa jo ennen keskustaa kantatieltä 370 (Valkealanväylä). Naviin voi laittaa raviradan osoitteeksi Hevosmiehentie 1, Kouvola. Raviradan sitten lähestyessä on hyvä seurata erillistä Swap & Meet -tapahtumaopastusta ja alueella on myös liikenteenohjaajia avustamassa oikealle reitille.

  Yleisön pyynnöstä ajoneuvoinfoja jaetaan tänä vuonna lipunmyynnin yhteydessä. Koitetaan muodostaa pääportin edessä olevalle hiekkakentälle autoista kaksi jonoa, joista oikeanpuoleiseen menee ajoneuvot joissa on vain kuljettaja ja vasemmanpuoleiseen kaikki muut.

  Pääsymaksut:
  - 8€, lukuunottamatta harrasteajoneuvon kuljettajaa.
  - 5€ harrasteajoneuvokerhon voimassa olevalla jäsenkortilla.
  - Alle 15 vuotiaat ilmaiseksi.

  Portilla käy maksuksi vain käteinen.

  Yleisöpysäköinti on raviradan välittömässä läheisyydessä. Pysäköinti on maksuton.

  Tervetuloa Swap & Meetiin!
   
  Muokattu: 6.8.2020
 7. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 8. SS-454

  SS-454 Gearhead

  Olihan kuuma mutta hyvä tapahtuma ja kiitokset Sallyn kuvista.
  Kalustoa yli 700 ja porukkaa 2500-3000.
   
  jarkko359 ja Malossi tykkäävät tästä.
 9. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

Kerro tästä muillekin!