Kristiinankaupungin letukkaosakauppias/purkaamo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja boomboom, 29.12.2008.

  1. boomboom

    boomboom Gearhead

    Tietääkö kukaan yhteystietoja tälle "osakauppiaalle"? Siis sille jolla on pihat täynnä purettuja -60 luvun letukoita, ja myykö se yleensä mitään?
     
  2. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Ainakin takavuosien hinnoittelusta päätellen ei ollut kovin halukas luopumaan romuistaan vaikka niitä lehtien palstoilla kaupata yrittikin.Ja näin nettiaikaan kun sana liikkuu harrastajien kesken nopeasti,haluaako siltä kukaan mitään ostaakaan...
     
  3. smuige

    smuige Gearhead

    kyllä siltä vissiin teoriassa pystyy jotain ostamaan, toissa kesänä käytiin jopa paikan päällä kattelemassa. Ilmoittelee ainakin kepössä mutta paikkakuntana aina pori :eek: , osa kuin osa niin pyynti oli parisataa ja puhui täyttä paskaa osien kunnosta puhelimitse. Viiskymppiä kun tarjos niin ei kuullemma niin pieni raha tunnu herralla missään...
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    tekisi mieli sanoa pari mielipidettä ko. impalan purkajasta,mutta ylläpito siivoaisi sen heti... mikä kyllä tulee tod.näk tapahtumaan tässä ketjussa jokatapauksessa. tämä aihe kun ei ole ekaa kertaa OD:lla eikä viimeistä...
     
  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Monet vanhat romu-ukot ovat yleensä jonkinlaisia persoonallisuuksia. Myös tämä otsikossa mainittu rannikon impalamies. Eikös suurin osa niistä autoista ole tuollaisia aikoinaan korinvaihdossa ylijääneitä 4d hylsyjä tai toivottoman lintaksi poljettuja rytöläjiä jotka eivät taannoin moniovisuutensa takia kelvanneet kenellekään "tosiharrastajalle"?

    Kun tehdään kauppaa käytetyistä osista jonkun romukauppiaan kanssa niin henkilökemia vaikuttaa varmasti oman osansa tuohon kaupan onnistumiseen. Jos asenne on ostajalla heti kättelyssä sellainen että mitään en maksa vanhasta p****sta niin mitään takeita minkään kaupan onnistumiseen ei ole olemassa. Hieman sama kuin menisi jonnekin marokon mattobasaariin hintoja ihmettelemään. Tinkiminen kuuluu luonnollisena osana tällaiseen kaupankäyntiin. Pyynti on aina pyynti, ja vastatarjouksen voi kohteliaasti heittää. Siihen väliin voi mahtua puoli tuntia jutustelua ihan muista asioista, ja jos tuo edellä mainittu henkilökemia osuu kohdilleen niin saattaa tavara vaihtaa omistajaa. Jos ei osu niin ei ole sanottua että osan saisi edes maksamalla suoraan sitä ylihintaa jota alkuun pyydetään.

    Kyllä minä ainakin tunnen ihmisiä jotka ovat ostaneet tuolta osia, ja jopa kokonaisia autoja!

    Jos tähän aikaan alkaisi hamstraamaan noita piilofarkkuja, jotka eivät kelpaa nykyisille "tosiharrastajille", parin sadan kappalehintaan, parilla tonnilla olisi kymmenen pihassa jne.. Minkähänlaisen maineen saisi kymmenen-kahdenkymmenen vuoden päästä kun niistä alkais osia myymään? :wink: :poff:
     
  6. boomboom

    boomboom Gearhead

    Juu totta töriset. Ois voinu vaan kysästä sieltäkin tollasta farkun takavalon lasia ja pyöräaukon listaa joka käy siis muistakin kuin farkuista, auto oli siis -66 stw impala.

    Vexi
     
  7. chevyukko

    chevyukko 1st gear

    kyllä aaltolan kans kauppoihin pääsee jos vaan on juttu mies/nainen... ihan hauska ukko!
     

Kerro tästä muillekin!