Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Yv:t lähteneet taas tiedonhaluisille.... Toimi nyt , vielä saat klassikkoosi uutta kiiltoa suoraan Usasta , tarkastettuna ja Suomeen rahdattuna!
   
 2. ja tietoo lähteny , tän kuun puoliväliin mennessä ois hyvä olla kaikki tilaukset sisässä , eli jos emmit , niin ala toimia.
   
 3. Nämä puskurit siis alkuperäisistä kunnostettuja , kolmikerros kromattuja ja hintaan sisältyy myös aihio jolloin vanhat jäävät myytäviksi tai pahan päivän varalle , aihioiden lähettäminen Usaan ei ole taloudellisesti järkevää.

  Nyt vielä kerkeet mukaan ja saat rahoillesi vastinetta.

  AVG
   
 4. urho3

  urho3 Gearhead

  Mitä luokkaa maksaa puskuri ? Ei tarvetta mut kunhan kyselen.
   
 5. No riippuu ihan autosta ja mallista tietysti , 700- 3000 noin karkeesti hintahaarukka.

  Kromaus on pohjatöineen aika työläs prosessti joten hintaa kertyy ja rahti näyttelee tietysti omaa osaansa + nää meidän valtion ahnehtimat maksut siihen päälle....
   
 6. urho3

  urho3 Gearhead

  No arvelin ite et käypä hinta on 1000-4000e. Painaahan semmoinen iso puskin jo paljon.
   
 7. No paino, ja varsinkin koko ja muoto tuo omat haasteensa pohjatöihin sekä nostaa kuljetuskustannuksia joka vaiheessa. Puskureiden lähettely ja käsittely vaatii vähän isomman autonkin , ei niitä millään vuokra-Kialla saa kuleteltua , pitää olla kunnon lestadiolais-vani penkit poistettuna jotta kulkevat Daytona-Miami välin. Saas nähdä onko Floridasta mitään jäljellä Irman jäljiltä vai pitääkö mennä Losiin puskureita hakemaan... Aika hurjaa tommonen myrsky mut se sentään menee vuorokaudessa ohi , täällä on 9 kk jääkausi tulossa.
   
 8. Kävin Pietarissa , ja kyselin sieltä kromauksia hoitavalta taholta tarjouksia mutta ei oikein tunnu pärjäävän hinnan kanssa , laatu oli kyllä hyvää ja harrastajan tekemää oikeilla pohjatöillä kuparointeineen jne. Eli jos jostain syystä ei aihiota löydy Usasta niin tuolla Pietarissa voi kokeilla omaa aihiota kromauttaa myös.

  Mutta toistaiseksi ei ole Amerikan varastot vielä tyhjentyneet eli saatte uudet aihiot mukaan samaan hintaan ,tai edullisemmin kuin muualta pelkän kromauksen omaan aihioon.

  Vielä kerkee tähän mukaan
   
 9. ensviikko vielä aikaa osallistua.
   
 10. Yv:t lähteneet.
   
 11. loppukirin aika , tietoa lähtenyt.
   
 12. Viel nostoa , ensi viikko aikaa laittaa tilaus sisään.
   
 13. ja hop , nyt keskityn viikonlopun Horse shit & dirt kahinoihin mutta ens viikko viel tilausten tekoa.
   
 14. viikko aikaa
   
 15. perjantaina kioski kiinni jotta jää laadun tekijöille tarpeeksi aikaa....
   
 16. Muutama päivä vielä. Parasta laatua tällä hintatasolla ja aihioita ei tarvitse raahailla ,vaan vanhat jäävät sohva-aihioiksi , myyntiin tai pahanpäivän varalle. Tarkastettuna USAssa ja harrastajalta toiselle .
   
 17. yv:t lähteny
   
 18. Viimeiset selvittelyt tehty ja tilaus alkaa olla paketissa...
   
 19. yv:t sinkoillu . Ihme ku tämä ralli aina kiihtyy kun alkaa olla myöhäistä...
   
 20. viimenen nosto... tähän tilauskertaan.

  Nyt alkaa jo olla melkein myöhäistä.
   

Kerro tästä muillekin!