Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Uteliaisuudesta kyselen, kun duunikaveri ettiskelee '69 Olds 442:n puskureita, ja annoin vinkin tästä palstasta ja tästä kyseisestä keskustelusta sekä sun nimimerkin, niin mahtoikohan hän ottaa yhteyttä?

  Ja jos ei ottanut, ni nythän voin samalla kysellä hänen puolestaan.

  Eli em. autoon puskurit, ja ainakaan takapuskuri ei kelpaa cutlassista kun siinä ei kuulemma ole lovia pakoputkille.

  T: Mika
   
 2. Laitan yv:n
   
 3. 442 Puskurit löytyivät mutta aihiot alkaa olla vähissä... Jostain syystä Olds on yks vaikeimmista , ainakin harvinaisempien aihioiden kannalta.

  Kevään reissu suunnitteilla joten otappa yv;llä yhteyttä jos tarttet puskureihisi kiiltoa niin katotaan mitä löytyy jne.

  AVG
   
  FuryIII '71 tykkää tästä.
 4. Saatavuuksia selvitelty ja vielä löytyy useimpiin harvinaisempiinkin malleihin aihiot suoraan hyllystä...

  Mutta vähenemään päin ovat kun uusia ei tehdä kaikkiin autoihin ja monesti uustuotanto osat on vähän eri maata kuin nää alkuperäiset , tosin esim 60 vuotta käytössä ollut osa herkästi jostain kohtaa näyttää ikänsä vaikka olisikin kuinka kunnostettu.
   
 5. Nyt on oikea aika kysellä kesäksi puskureihin uudet kromit.
  Laita tarpeesi yv;nä ni katotaan voinko auttaa.
  Syksyn tilaukset kelluu jo Suomea kohti.
   
 6. Hyvät Joulut ja vielä kerkeet tilata kovan paketin itselles ja autolles ;)

  Merry Xtmas with chrome shine to you!
   
 7. Uusi vuosi , uusi tilaus vetämään.

  Eli nyt ois mahdollisuus saada kiiltävää autoosi jos vanhat kromit jo himmenneet tai muuten vaan haluat nostaa autosi toiselle tasolle.

  Kyselyt yv;nä niin selvitellään löytyykö aihiot ja hintaa.

  AVG
   
 8. Saatavuuksia selvitelty ja vielä näyttää löytyvän....
   
 9. Tämän kuun loppuun mennessä täytys tilaus olla sisässä jos autosi sattuu tarvitsemaan alkuperäis puskureita. YV.
   
 10. Infoa lähetelty , kattokaas yv:t
   
 11. Jep , aurinko jo paistelee kivasti , kevättä kohti siis mennään , ja autosi kromit kaipaa huomiota... Ota yv:llä yhteyttä ja selvitellään saatavuus autoosi jne. Kevään tilaukseen kerkiää vielä ja kesäksi saat uudet puskurit sekä vanhat jää joko myytäväksi tai pahanpäivän varalle.
   
 12. Yhden 71 lincolnin puskurit on vieläkin noutamatta /lähettämättä täällä kotonani... ainakin vuoden ovat tuossa ootelleet joten jos tunnistat itsesi otappa yhteyttä niin saadaan projektiasi eteenpäin ja miulle tilaa talliin. ;) Ei toki hätä ole , ei sen puoleen.
   
 13. Sunnuntaista lähtien voi tulla noutamaan edellisen tilauksen puskureita ja uuteen tilaukseen kerkee vielä osallistua...
  AVG
   
 14. Kontti just purettu , voi tulla noutamaan omansa tai ilmoittele toimitusosoite niin laittelen MH:lla , mutta aina mukavampi jos pääset käymään paikanpäällä niin ei ainakaan kolhiinnu enää täs vaiheessa... yhden Galaxien puskurin onnistuivat linja-auto kyydissä naarmuttamaan muutama vuosi sitten kun joku esine oli tunkeutunut pahvin läpi ja hangannut kromiin jäljen.
   
 15. Alkaa olla viimetinka että ehtivät tähän lähtöön tehdä , toimi nyt jos tarttet kiiltäviä uusiksi. Last chance?
   
 16. Jaahas , alkaa olla aika laittaa tilaus umpeen , toivottavasti vielä ensvuonnakin voin auttaa näitten kanssa harrastaja gollegoita.
   
 17. Palataan toivottavasti syssyllä aiheeseen jos lentävä spagettihirviö tms suo. :)
   
 18. Palattu Suomeen Koronan alta pois ja karanteeni päällä , kaikki tapahtumat peruttu Usassa , ja kaaos päällä. Puskurit kuitenkin tulossa , jouduin ottamaan ne rahtina Floridaan ja en päässyt tarkastamaan tuotteita paikanpäällä vaan jouduin luottamaan tekijöihin. Hiukan lisäkustannuksiakin tuli ja tulevaisuus hyvin epävarmaa... Toivotaan että maailma palaa raiteilleen.
   
 19. Kuorma purettu ja voi noutaa omansa tai voin lähettääkkin jos et pääse itse noutamaan (suositus). Huh olihan melko erikoistilanne ton koronan takia mutta tänään saapu tavarat turvallisesti kotipihalle ja kontti purettu kenenkään loukkaantumatta ilman muitakaan vahinkoja... phuuh.
   
 20. Jep eli ottakaahan yhteyttä miten haluatte omanne , suositus tietysti nouto jolloin voidaan kattoa yhdessä läpi. Joulu on kun saa kovia paketteja ! ;)
   

Kerro tästä muillekin!