Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Aako

  Aako 1st gear

  Katellaa viel pari viikkoo, miten käy, pitäs työkiireet hoitaa pois alta ja sitte ois leikkaussalireissu, ennen sitä pitäs hoitaa ku ei sitten muutamaan viikkoon nostella mitään...
  Mielellään yrittäsin ehtii hakemmaa, vaa saa nähdä
  Alko nyt kyllä huolestuttaan se laatu... ei tuo kyllä mikään museoentisöinti ole
  mutta ois se kiva jos ei kaikki ois miten sattuu :D
   
 2. No sittenpä näet ,tuo galaxie oli ensimmäinen keneltä kuulin että on sopimaton ja jo tilatessa varmistin että haluaako ostaja paikatun ottaa , halpuus kun houkuttaa ,eikä noita Galaxien puskuria tosiaan ollut parsimattomana versiona.

  Lueppa tää topicci läpi niin rauhoitut hieman :)

  Jään lomalle Juhannukselta joten tervetuloa Lappeenrantaan kun kerkeät.
   
 3. Aako

  Aako 1st gear

  Joo, olen lukenut, että en sillai kauhuissani ole ja mua ei kiusaa, jos se jonku millin johonki heittääki, ei siinä muutenkaan ole paikat just...
  On vaan aina niin v*tun huono tuuri joka asiassa, että kun tuollasta kuulee nii o löysät housussa just :D
  Yritän päästä käymään ennen tuota ##"/&¤% Leikkausta! Se on 12.7
  ja senjäkeen on 2-3 viikkoo vähän pipi olo(muuallaki ku päässä) :D
   
 4. Ens tiistaina olis swappikin klo 18-21 ,tiedä mitä kivaa löytyis samalla :wink:
   
 5. Aako

  Aako 1st gear

  Siihe varmaan pitäs saaha tämä jakomielitauti jo fyysiseksi muutettua :D
   
 6. Jaahas , tämänkin aiheen vois ottaa tapetille , eli Marraskuussa olis tarkoitus lähteä uudelle reissulle , ja puskureiden tarkastus-toimitus olisi mahdollista.

  Aakokin on tänään tulossa hakemaan omaansa joten alkaa olla kaikki edellisen retken tuliaiset oikeilla omistajillaan ,yhtä Chrysleriä lukuunottamatta :wink:

  Eli laittakaa yv:nä kyselyt niin selvittelen saatavuuksia / hintoja.

  AVG
   
 7. Muutama kysely jo tulikin , vastailen heti kun ehdin , ei tälläisillä helteillä jaksa koneella roikkua kovin paljoo ,mutta asia on nyt vireillä , varmistin vielä tuolta Bumberboyz:lta että tulevatko Turkey run-tapahtumaan marraskuussa.

  Ovat tulossa 8)
   
 8. Kyselkääpä kavereiltannekin jotka eivät välttämättä lue tätä od:tä , josko tarvetta olis , aina tahtoo käydä niin että joku kyselee liian myöhään , joskus aihioiden metsästys vie aikaa ja siksi kaikki tilaukset olis hyvä olla sisällä jo paria kuukautta ennen noutoa.

  Moni kyseli viimereissunkin jälkeen tapahtumissa yms ,mutta en ole luvannut mitään kun näitä reissujen toteutumisia ei aina tiedä ,mutta nyt olen marraskuussa menossa joten nyt olisi taas mahdollisuus saada kromit kiiltämään!
   
 9. Pastori Lämpö

  Pastori Lämpö 1st gear

  Kiitokset vielä näin julkisestikin AvG:lle. Homma toimi hienosti ja puskimet oli juuri sellaiset kuin pitikin.
   
 10. Hyvä että niin hieno auto kuin se siun Oldsis tulee olemaan ,sai kunnolla kiiltävät puskimet ,toivottavasti näen sen jossain tapahtumassa "livenä" 8)
   
 11. Hinnat aavistuksen nousseet viimevuotiseen verrattuna ,ei mitään radikaalia kuitenkaan ,vielä käsittääkseni saa alle ruotsin hintatason ja saa pitää vanhan varalla tai myytäväksi.
   
 12. Muutama puskuri on jo kimppatilauksessa , nyt on mahdollisuus saada tarkastettua kromia jenkkilästä vaivattomasti ja turvallisesti.

  Menen paikanpäälle ja saan karsittua virheelliset kromaukset jo alkumetreille niin ei tartte lähetellä takaisin ,on meinaan hinnakasta touhua noiden isojen ja painavien osien kanssa...

  Yv:llä kyselyt ja vastaan viimeistään muutaman päivän sisään.

  AVG
   
 13. AMC , Studebaker , Hudson , De soto ,Cadillac ,Lincoln ja Mercury ,Olds.

  Noihin ja tietysti yleisempiin merkkeihin näyttää olevan saatavilla puskureita aina 20-luvun lopusta alkaen ja myös truckkeihin on tarjontaa.

  Muutamiin autoihin on myös ns Smoothie-vaihtoehtoa josta pultinreiät hitsattu umpeen ja sisäpuolella on sitten uusi tartunta valmiina.
  Näitä on ainakin klassikko Chevyihin ja Mercuryyn. Tlilauksesta myös tekevät jos joku erikoisempi mielessä mutta se vaatii aikaa ,jota tässä tapauksessa vielä toistaiseksi onkin.

  Suosituimpiin autoihin myös joitain muita kromikilkkeitä , maskeja ,listoja ja keulamerkkejä.
   
 14. Tänään vielä kerkeän vastaamaan kyselyihin ,loppuviikon olen tietokoneen ulottumattomissa 8)
   
 15. mercman

  mercman Gearhead

  Laitoin yv:nä kyselyn..... eli siis 59 mercuryyn etsitään etu- ja takapuskuria.
  malli 4 d sedan..
   
 16. Mercman ,yksityis viestiäsi ei näy.

  Monesti (ainakin itseltä) unohtuu laittaa noihin yv:hin aihe ; tällöin näyttäää siltä että viesti lähtee ,mutta katoaa jonnekkin :-? eikä taida herjata edes mitään?

  Mutta laittelen sinulle ja muille kyselijöille illalla infoa tulemaan.
   
 17. mercman

  mercman Gearhead

  joo, en tainnut siihen aihetta laittaa eli meni ehkä bittitaivaaseen....
  sain yv:n joten jään odottelemaan tietoja.kiitos
   
 18. Infoa lähti tulemaan , perkule kun kerkee vasta yöllä näihin perehtyä kun täytyy harraste-ajokkia rassata rodinatikoita varten iskuun :)
   
 19. Vielä kerkeää etsimään vaikeammankin puskurin aihion...
   
 20. Tämän kuun loppuun mennessä tulleet tilaukset on varmalla pohjalla , aikaa on riittävästi aihioiden metsästykseen , vaikka kyseessä olisi hieman harvinaisempikin tapaus , ensikuun loppuun mennessä täytyy sitten olla kaikki tavallisemmatkin tilauksessa , niin varmistetaan riittävä toimitusaika.
   

Kerro tästä muillekin!