Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. 8) vielä mahtuu kyytiin muutamia puskimia... kyselyt yv:nä mahd.pian ja tilaukset pitäis saada tänkuun 15. mennessä selviksi.
   
 2. Osta itsellesi joululahja jo nyt ,kun vielä on rahaa kukkarossa :lol:
  Tosin paketti tulee kevväämmällä ,mutta sittenhän se on kuin uusi joulu...
   
 3. Yhdet 59 impalan / el caminon 2-osaiset etu puskurit löytyy nyt hyllystäni , myyn pois kun on jääneet joutilaksi , uudelleen kromatut eikä ole olleet autossa kiinni. Yv;llä tavoittaa.
   
 4. Deadline lähestyy....
   
 5. Grandprix puskurien kyselijä joka halusit vastauksen sähköpostiin , lue yv:si , et antanut sitä varsinaista osoitetta johon sähköpostia voisi laittaa.....

  Vielä 6 päivää.... sitten alkaa aika olla kortilla.
   
 6. Grandprix:n omistaja tavoitettu ja homma ok ...

  Vieläkö muita puskurintarvitsijoita , harvinaisempiakin kikkareita kannattaa nyt kysyä , toistaiseksi ei ole tullut yhtään autoa vastaan johon ei puskuria olisi löytynyt...

  Jopa 60 luvun lopun toyota coronaan olis löytynyt puskurit kun oikein ettivät aihioita , mutta sitten hinnan kuultuaan kyselijä jätti tilauksen tekemättä....Eli eihän nämä toki mitään ilmaisia ole mutta se on mielestäni aika hyvä juttu että lähes kaikkiin harraste laitteisiin yleensä löytyy tarjontaa.
   
 7. Jep , vieläkin kerkeää , tuntuu ihmiset heräilevän talliaikakauteen...
   
 8. KOLOME (3) päivää... ns varmoja päiviä jäljellä.... toimi heti!
   
 9. Pari päivää vielä....Keskiviikkona laitan viimeiset tilaukset eteenpäin.

  Toimi heti jos meinaat ensikesänä autosi kromien häikäisevän kuin uutena.
   
 10. Vielä ylös ,aina tulee viimehetkellä puolet puskurinhankkijoista :-?
   
 11. HUOMENNA viimeinen tilaus lähdössä BB:lle, seuraavasta tilaisuudesta ei tietoa , tuleeko sitä enää . toivottavasti :wink:
   
 12. Ja taas kyselyihin vastattu , kohta helpottaa :lol: Eli tänään vielä vastailen jos joku näin myöhään on liikkeellä.
   
 13. Nonniin , kaikille puskureita tilanneille hyvää loppusyksyä ja ilmoittelen sitten kun kontti on purettu ja puskurit saatavissa , palataan toivottavasti vielä tulevinakin vuosina aiheen pariin.

  AVG
   
 14. Hatman

  Hatman Gearhead

  Vieläkö ehtii mitenkään tilata?
  Laitoin yv:n.
   
 15. Yv:hen vastattu ja tilaus laitettu eteenpäin , katsotaan miten käy ,luultavasti kerkeää kun on etukäteen kyselty.
   
 16. Muistuttaisin että marraskuun alku lähestyy joten hoitakaahan tilauksen tehneet myös ne loppusuoritukset , että saan puskimet lunastettua Daytonasta.
   
 17. mercman

  mercman Gearhead

  mercury 59

  Niin eikös se ollut niin että tarkistat puskurit ennen kuin ne lunastat?
  Milloinkas tämä on tarkoitus tapahtua?
   
 18. Re: mercury 59


  Kyllä , tämä tapahtuu marraskuun viimeisenä viikonloppuna Daytonassa , Turkey run -tapahtumassa jonne BB tulee rekkojensa kanssa.

  Tarkistan ettei kappaleissa ole pohjatyö tai kromausvirheitä , eikä rasitusmurtumia joita joissakin keskeltä ohuissa malleissa on löytynyt vaakatasossa tapahtuneiden kuljetuksien ansiosta eli ovat väsyneet ja murtuneet kromauksen jälkeen.

  Yleisimpiä malleja heillä on yleensä useampia mukana ja kerran oli tilanne jossa vasta neljäs esiinkaivettu (ja kait viimeinen heillä ollut) kelpasi , oli onneksi Caprisen puskuri joten niitä oli useampia ,mutta tarkkana saa olla.
   
 19. :-? Vielä puuttuu mattimyöhäisiltä suorituksia... Koittakaahan saada homma pulkkaan, niin saan puskimet lunastettua.
   
 20. Nyt on puskimet saatu haltuun ja muutaman puskurin sai taas vaihdettua parempaan.

  Kahdessa harvinaisemmassa puskurissa oli läheltäkatsottaessa havaittavia pikkuvirheitä ja vaihtopuskureita näille ei ollut koska olivat joutuneet metsästämään jo näidenkin aihioita pitemmän aikaa. Noista sain hintaa tingittyä muutaman kympin alaspäin ja virheet ovat sellaisia ettei niitä enää metrin päästä näe , eli todennäköisesti parempia kuin ovat uutena olleet.

  Ilmoittelen sitten kun tavarat suomessa/noudettavissa.
   

Kerro tästä muillekin!