Kromaus kysymys??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja livinki, 13.6.2008.

  1. livinki

    livinki 1st gear

    Olisi tarve saada bensaluukun ympäryskehys kromautettua pohjatöiden kanssa. Missä olette teettäneet tällaisia pienempiä kromaus juttuja ja voisitte laittaa hinta esimerkkejä, millainen osa ja mitä tuli maksamaan.
    Kiitoksia vastauksista. :D
     
  2. BRC1

    BRC1 Gearhead

  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mikä auto on kyseessä?

    Voisiko siihen löytää uuden virheettömän tilalle esim. ebaysta?
     
  4. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Tuollla vempulan sivulla on kehuttu amoila oy espoosta. Onko kenelläkään siitä kokemusta?
    Ja jos joku tietää paikan, joka kromaisi pakoputkia niin vinkkejä saa antaa.
    Tosi asia on kyllä se, että taitaa kromaus olla Suomessa melko hankalaa.
    Se on harmi, koska asiakkaita kyllä olisi.
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei kun pajaa pystyyn, miellyttävää työtä kertakaikkiaan. Ja kiitollisia, nöyrästi maksavia asiakkaita viljalti!
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Joskus 25 vuotta sitten kromasivat mulle monkeyn posket.Lähetin postissa osat ja sitten tulivat aikanaan jälkivaatimuksella takaisin. Kyllä on maailman muuttunut siitä melkoisesti..

    Tossa varmaan aika hyvä kuvaus "toimitusajoista"

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 15aa30aa25
     
  7. da-mies

    da-mies 3rd gear

    Ei kannata uskoo ihan kaikkee mitä täällä jauhetaan. Soita puhelimella noihin firmoihin, kyllä niistä vastauksia saa. Suomessa kromataan jatkuvasti harrastajien osia. Täällä valmistuu vuosittain iso nippu prätkiä ja autoja, eivätkä ne todellakaan ole kaikki kromauttaneet osiaan ruotsissa tai virossa.
     
  8. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Kertokaapas että miten käy peltisarjoille joiden laipoissa on oksidi kerros? Lähteekö happo kylvyssä? Jännittää että suostuvatkohan kromaamaan niitä ollenkaan... :-?
     
  9. livinki

    livinki 1st gear

    Buick

    Auto on 56 Buick special. Ja olen silloin tällöin katsellut e bayta.Kyllä siellä on ollut yllättävän paljon kaikenlaista hyödyllistä tarjolla :D .
    Sitten ois se oldbuick parts, pitäis vaan tietää, mtä sieltä hakee tai laittaa kuva omasta osasta sinne , että sais mitä haluaa.
    Kerran yritin englannin kielellä etsiä yhtä sisäpuolen listaa, niin vastattiin että sorry i do not understand, että silleee.
     
  10. Nickel

    Nickel 1st gear

    Mitä tarkoitat oksidikerroksella? ainahan raudan päällä jotain kerrostumaa on,mutta ei se ole mikään ongelma.Onko laipat valurautaa vai mitä?
     

Kerro tästä muillekin!