kromipuskureiden vesihionta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Cnn, 13.12.2011.

  1. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Moro. Onko kellään kokemusta nuitten kromipuskureiden fiksaamisesta? Oli ajatuksena et olis ensin kevyesti vesihionnalla P1200 ja P2000 papereill hivassu ja sit esim autosolilla viimeistelly. Ainakin alumiiniin toimii hyvin. Mut mites on näitten kromien kohdalla?? :-?
     
  2. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  3. Jos saat kiillon siistiksi ,niin lakata täytyy ruostumisen estämiseksi ja sekin irronnee aika nopeasti sileästä pinnasta.

    Uutta kromia vaan jos hyvää haluat...
     
  4. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Ok. Täytyy siis todennäköisesti tyytyä vetään vain tuolla autosolilla. Kromit on kuitenki ehjät, näkyy vain tuo vuosien saatossa tie pölylle altistuminen. Etupuskurissa näkyy että on kiilto alkanu vähän himmeneen. Mutta eiköhän se sitte tuolla pelkällä autosolillaki parane. :D
     
  5. Ja kunnon vahaus säännöllisesti! Autosolkin kuitenkin hioo pintaa ja kromaus ohenee joten suojaus vahalla ei tee pahaa.
     
  6. rautavirta

    rautavirta 1st gear

    0000 teräsvillalla voi puhdistaa vanhan kromin epäpuhtauksista, sitten vaan kromiputsausaineet päälle.
     
  7. jus57

    jus57 Gearhead

    Mikäli ei ole irronnut pelkällä kromi tahnalla niin olen laittanut yhtäaikaa tahnaa ja 0000 villalla putsannut,kyllä lähtee...... ja vaha päälle.
     
  8. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    mythbusterssissa testasitvat kola + folio yhdistelmää, oli pojilla naama aika mutkalla kun se oli parempi kromin putsaamiseen kun perus tahnat.
     
  9. v-v

    v-v Gearhead

    Onko muilla kokemuksia tosta kola hommasta?
     
  10. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Ei oo kokemusta tuosta kolahommasta, ite tein viime kesänä astinlautoihin tosin sillai että vannepesuaineella suihkutus, annoin vaikuttaa hetken, sen jälkeen pyyhkiminen keittiösienellä (pata-pata/vast.). Tämän jälkeen vaha päälle. Ei tuollai kaikki ruostepilkut lähtenyt, mutta oli huomattavasti siistimpi. Näyttää vaan vaativan uusinta käsittelyn jahka keli sallii. Lakkaaminen ei varmasti ois ollut huono homma, mutta vahingosta viisastuu
     
  11. jersey87

    jersey87 3rd gear

    Jossain spinnerin vanhemmassa numerossa oli tuosta colalla putsaamisesta juttua. Pitää tarkistaa mikä numero oli kyseessä. Siel kokeiltii kaikkia eri merkkisiä colajuomia, että millä sai parhaimman tuloksen.
     

Kerro tästä muillekin!