Kromivanteiden maalaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja BenDilde, 17.6.2017.

  1. BenDilde

    BenDilde 2nd gear

    Mulla olis yhdet kromatut Super Spoket mitkä sinällään ei ole huonossa kunnossa, mutta nappularenkaiden kanssa jotenkin omaan silmään sattuisi mustat vanteet. Jos hyvin haluaa tehdä niin ilmeisesti puhallus ja pulverimaalaus olis se ykkösidea?
    Onkos kukaan kuitenkin kokeillut vetää Plasti Dippiä, Rubber Compia ja mitä näitä kumimaaleja nyt olikaan? Silloin kromi pysyisi alla jos joskus haluaakin kiiltoa, mutta onko kellään kokemusta että miten se maali kromatulla pinnalla pysyy?
     
  2. stana

    stana 3rd gear

    Joskus kauan sitten ostin uudet american racingin kromatut/ keskiöstä maalatut vanteet ja ne oli eka kromattu ja sen jälkeen sen kummemmin karhentamatta maalattu. Maalinpoisto aineella lähti hyvin. Eikös nuo vähän joka paikkaan tuota kumumaalia suihki.
     
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Rubber comppia tai plastidippiä vaan. Pysyy aikansa ja helppo/halpa korjata.

    Eikä tule tehtyä mitään tyhmän korjaamatonta.
     
    BenDilde tykkää tästä.
  4. BenDilde

    BenDilde 2nd gear

    Sehän ei vissiinkään tartu kovin tiukkaan kiinni, eli kannattaa ensin käydä asennuttamassa renkaat vanteille ja sit teippaa gummin reunat ja suihkii maalin niskaan ettei rengastöissä maali lähde irti?
     
  5. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Juurikin noin. Lähtee kuorimalla poies, jos ei tykkääkkään.
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Pesee vaan hyvin eka rasvat ja vahat pois, niin pysyy halutessa vähän pidempään.
     
    BenDilde tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!