Kuinka irtoaa virtalukko?? (62´Falcon, 64½ mustang?)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja dumb, 5.3.2007.

  1. dumb

    dumb Gearhead

    Yritin saada kojelaudan tyhjäksi, mutta virtalukko kaikkine johtosarjoineen roikkuu vielä kojelaudan alta... Miten se irtoaa? kaikki muut nippelit sain pois, jokainen irtosi eri taktiikalla mutta mikään niistä ei päde virtalukkoon. Mitään selkeetä ratkaisua en löytäny... :-?
    Väkivaltaa en halua käyttää, vaikka se tietysti ongelman ratkaisisikin tilapäisesti.
     
  2. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Menisikö homma siten, että työnnät avaimen virtalukkoon, sen jälkeen suoran rautalangan tms. avaimen vieressä olevaan reikään. Avainta kääntämällä ja puikkoa sisään työntämällä pitäisi lukkopesän irrota. Kääntösuuntaa tai matkaa en muista, mutta kokeilemalla se selviää. Lukkopesän irrottua kromikehä jonka sisällä lukko oli avautuu normaalisti kääntämällä niistä kolmesta kolosta jollain työkalulla. Paras työkalu taitaa olla jokin nokkapihdit tai lukkorengaspihdit joilla kääntää kahdesta kolosta.
     
  3. dumb

    dumb Gearhead

    Kiitoksia neuvosta / vinkistä. Avaimen kanssa yritin lukkopesää kammeta pois mutta eihän se mihinkään lähtenyt, enkä tietenkään tajunnut siihen reikään alkaa mitään tököttämään...! No, toivotaan että seuraavalla yrityskerralla lähtee.
     

Kerro tästä muillekin!