kuka kauppaa 2d ht 69 chevelleä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja camino80, 26.10.2007.

  1. camino80

    camino80 1st gear

    nettiautossa oli myytävänä vielä viime tai toissa viikolla anjalankoskella 2d ht 69 chevelle, keltanen oli väriltään. en kerenny ottaa yhteystietoja ylös, ja nyt sitä ilmotusta ei enää oo
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Myyty jo...
     
  3. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Sieltähän toi näkyy löytyvän myytyjen joukosta. Enkä ihmettele, vaikutti sopuhintaiselta.
     
  4. fairlane

    fairlane Gearhead

  5. tpl2

    tpl2 1st gear

  6. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    :lol: Kauppa se on näköjään joka kannattaa.
    Nythän tuosta on helppo hieroa kauppaa kun tietää mihin rahaan myyjä on sen saanut, joten oletettavasti alle sen se ei irtoa.
    Kyllä tosta silti sen 8 rahaa vois kärsiä?
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kappas van, taasko tossakin kävi niin että kun harrastaja myy autoa toisille harrastajille kohtuu edullisesti niin eikös sen kuitenkin ehdi joku jobbari ostaa ihan vaan rahantekomielessä :odroll:
    Eihän siinä mitään, noinhan nää hommat menee mut kun Suomi on niin pieni maa ja pienet kuviot niin härskisti toi ahnehtiminen kyllä aina paljastuu saman auton pongahtaessa heti uudelleen myyntiin selkeesti kovemmalla hinnalla eri myyjän toimesta.
    Toi autohan on sinänsä mukava hiukka rokkenroll kuntoinen streetrace laite 8)
    Ja tosiaan jos tota on nyt joku ostamassa niin siitähän voi hyvin tarjota paljon pyydettyä vähemmän ja todeta myyjälle että kaikkihan yli 7500 on sille kuitenkin voittoa :poff:
     
  8. -nikke-

    -nikke- Gearhead

  9. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Valitettavasti ei mee näin :) Ostohinnalla ei oo minkäänlaista vaikutusta myntihintaan täälläpäin, yleinen hintataso ja kysynnän ja tarjonnan laki määrää jälkimmäisen.

    Eli mulla toi nyt on, tottapuhuen en ostanut aivan rahantekomielessä. Chargeri projekti saattaa venähtää niin ettei liiku ensi kesänä, siinä tapauksessa pitää olla varamuskelia tallissa. Aivan suotavaa ettei edes menisi kaupaksi ennen kesää, toisaalta jos liki pyyntihinnalla menee niin hyvä, saapa niilläkin rahoillla jotain kivaa rotkeen, siihen asti kun rotke liikkuu suhtaudun kuitenkin tinkimisiin ja huonoihin vaihtotarjouksiin hyvin penseästi. Kaupantekeminen on pirun hankalaa kun näihin romuihin pitää aina rakastua ja ostaa "itselle" :oops:
     
  10. BuickS

    BuickS Gearhead

    - Kauppiaan puhetta... 8)
     
  11. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Niinhän se on, kauppiaan kirjoittamaa kun on niin väkisinkin :rotfl: Pointti oli se että nyt on turha luulla saavansa samoilla hinnoilla kun oli viimeksi myynnissä, ei oo niinsanotusti myyntihaluja, vuoden päästä on ehkä tilanne eri tinkimisien suhteen jos on vielä pihassa.
     
  12. Make.S

    Make.S Gearhead

    Olipa temppu alan harrastajalta ja jopparilta, ainakaan mua ei sun autokaupassa näy. Pidä tunkkis perkele. :soosoo:
     
  13. Kysyntä ja tarjontahan ne hinnat määrittelee. Jos tommosta haluaa, niin ei kai niitä liian monta ole myynnissä. Keväällä pääsiäisen aikoihin voi varmaan pyytää vähän enemmänkin? Liikkeellä on se hyvä puoli, että on resursseja vaihtodiileihin ym.
     
  14. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mitäs tuota valittelemaan, jokaisella oli samanlainen tilaisuus ostaa se. Mä kattelin kans sillä silmällä mut kun on jo yks 60-luvun lopun chevy eikä oo tarkoitus alkaa keräilemään niitä.
     
  15. kippis

    kippis Gearhead

    kyllä osui minunkin silmiini tuo, hintakin oli ihan kohdallaan, joten meinasin tuotakin havitella... impala1968 : n LT-1 ohella :rotfl:

    no cäccylä meni pikkuisen liian myöhään kaupaksi!
    mut nyt on tiemestari tallissa. loppu hyvin kaikki hyvin.... toivottavasti 8)
     
  16. MikkoV

    MikkoV Gearhead

    Mikä vitun temppu... Niin mikäli et ilmoituksesta huomannut niin pidän ihan autoliikettä ja teen tuota hommaa työkseni, ostan useita autoja viikossa ja yleensä vähintään tuplaan hinnan, joskus ne onneksi on näitä vähän erikoisempia mitkä pitää motivaation yllä hommaan. Mitä ihmeellistä siinä, normaalia autokauppaa, ja mitä siitä tienaa niin verottaja vie...

    Pyytää se ruokakauppiaskin enemmän maitopurkista kuin on maksanut ja kiinteistöbisneksessä vasta päästään asiaan. Niin se vaan menee.

    Ja ei kaivata kommentistas päätellen sua täällä, yksityisyrittäjyydessä on se hyvä puoli että voi valita asiakkaansa :poff:
     
  17. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Pitääkö noissa chevyissä olla jäähdytyksen takia sekä etu että takaluukku auki kun vähän burnista ottaa :rotfl:
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eiku takaluukku pitää olla auki että savu hälvenis nopeemmin kun noissa Chevyissä on sen verran reippaasti voimaa kuminpolttoon :poff:
    Kato nyt vaikka ton meidän pienen kauppakassinkin savutusta:
    http://www.youtube.com/watch?v=9blEnH9PqfA 8)
    Siis kumin, eihän Chevyt muuten savuta :rotfl:
     
  19. merc

    merc Gearhead

    Eikös toikin chevelle ollut ihan julkisesti myynnissä täälläkin ja nettiautossa? Turha se on jälkeenpäin ruikuttaa kun paskat on jo housussa :wc: Ei kai se ostajan vika sentään ole jos jotain saa ostettua halvalla.
     
  20. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Tossahan on selkeesti savupommi räjäytetty ohjaamossa sekä takaloosterissa ja siitä tulee savut. Ja sen takia chevyissä pidetään luukkuja raollaan :poff:

    Minä olen aina tykännyt tosta kopasta, ei taida suomessa montaa 66-67 2-dooria oleskella ?
     

Kerro tästä muillekin!