kuka kiilasi Pertti Inkoossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 6.6.2020.

 1. tapsah

  tapsah 2nd gear

  taas on hottis joutunut onnettomuuteen, tällä kertaa pikku neiti porvoolaisena tunnettu.
   
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Lienenee sama daami joka mainitaan kahteenkin otteeseen tällä Sliipparien pläjäyksellä

   
  esmi tykkää tästä.
 3. tapsah

  tapsah 2nd gear

  lapsuuvesta semmonen muistikuva että jonnekin montunpohjalle pimmeessä koko perheen voimin toljootettiin , montun pohjalla oli punanen luupää-datsuni rutussa ja kuski oli ollut juuri tää pikku neiti porvoolainen, vuosi oli jotain miekka ja kilpi?
  Saatto olla sama paikka missä Urkkikin veti T-risteyksessä suoraan pellolle...
   
 4. Täältä tuli totuus:

  Saksalaiset ojassa
  Yhtiön kuljettajat ovat panneet merkille, että useimmin hinausta vaativat autot ovat saksalaisia. Mersut, Audit ja Volkkarit ovat yli 125 000 katselukertaa kerännellä TikTok-videolla esiintyvän kuljettajan mielestä ne hinausauton lavalle kaikkein useimmin nostettavat merkit.

  Samaa kertoo yhtiötä veljensä Kallen kanssa pyörittävä Mikko Vuorinen.

  – Useimmiten ojassa ovat Mersut, Audit ja Bemarit, hän sanoo MTV Uutisille.
   
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 6. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Jokos alkuperäiseen kysymykseen on saatu vastaus ja kävikö kukaan ketjun alkupuolella luvannut kuskia kovistelemassa?
   
 7. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

 8. Inlinee

  Inlinee Gearhead

 9. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

 10. Weijari

  Weijari 3rd gear

  Tämä onkin mielenkiintoinen juttu. Pysähdytkö vai et? Postauksen ajnakohdan ja tapahtuman väliähän meillä ei ole tiedossa.

  Tollasen väistön jälkeen on varmaan sen verran omakin pakka sekaisin, että ihan heti eka ajatus ei ole pysähtyä. Tuossa ei oikein ole lumivallien takia turvallista paikkaa ja jos hetkenkin miettii, on useamman sadan metrin päässä, josta sitten pitäisi jolkotella ajorataa pitkin takaisin tapahtumapaikalle. Seuraava ramppi on yli kilometrin päässä ja ympäri ajamalla on paikalla minuuttien päästä. Liikennettäkin on sen verran että pysähtyminen aiheuttaa joka tapauksessa riskin. Lisäksi todennäköisesti se, mitä tapahtuu kerrannaisvaikutuksena, tapahtuu joka tapauksessa ennenkuin ehdit paikalle.

  Itse varmaan ensisijaisesti kuitenkin pysähtyisin mahd nopeasti, mutta ymmärrän kyllä toisenlaisenkin ratkaisun perusteet.
   
  jänis2 tykkää tästä.
 11. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Menneellä viikolla eräs ilta Hartolassa Jari-Pekan risteyksessä päätti harmaa 300C Raisu tulla Stop-merkin takaa 34m HCT:n eteen...pysähtyi kyllä merkille, mutta jatkoi ja kääntyi Jyväskylään päin suoraan eteen jäiseen risteykseen, kun minulla liki täysi vauhti päällä Heinolan suunnasta.
  Sillä seurauksella että Raisu sai kiemurrella epätoivoisesti sutien karkuun alta...olisi odottanut sen 15 - 20 sek. niin olisi ollut täysin tyhjä tie, sillä perässäni ei tullut ketään.
  Pakko oli kuitenkin tunkea siihen eteen...kieltämättä provosoiduin siinä itsekin ja valaisin kaverin tietä...valomerkkejä vaihdeltiin hetken aikaa puolin ja toisin :odconfused:
  Samanlaisia tapauksia on sattunut siinä risteyksessä ennenkin, mutta enempi kesäaikaan.

  Ajatuksen on pakko olla jotain : "Pakko ehtiä tuon ison ruman rekan eteen...hähää :odsmile: "

  Tälläkin kertaa heitin moottorijarrun päälle jo valmiiksi kun huomasin Raisun, mutta en sentään olettanut että lähtisi talvikelissä tulemaan sieltä...vaan kuinka kävi :odeek:
  Kaipa se heppu luuli että käännyn Jari-Pekkaan tai 300:n lähtee kun rusakko makuulta siitä ?
  Eikä siinä mitään, ehdin kyllä hidastamaan riittävästi ja olisin pystynyt pysähtymäänkin tarvittaessa...pikkasen oli kuitenkin hiillostettava kaveria risteyksen jälkeen että miettisi seuraavan kerran :odwink:
   
 12. tapsah

  tapsah 2nd gear

  13-vuotiaalta kuorma-auton kuljettajalta lähti peilit yhdistelmää ohittaessa....en tuomitse on joskus itseltäkin lähtenyt..iltalehdessä juttu..
   
 13. teddy99

  teddy99 Gearhead

  "Vaaratiedote annettu Uudellemaalle erittäin huonosta ajokelistä"
  "Tiistain aikana on tapahtunut lukuisia onnettomuuksia."

  https://yle.fi/uutiset/3-11827437

  Maaseudulla tuota ilmiötä kutsutaan talveksi. Mutta ei täällä ole siitä meille vaaratiedotteita annettu... Tietävätköhän edes, että täällä edelleen asuu ihmisiä? Eikä kukaan ole varoittanut järvessä olevan veden märkyydestäkään. Varmaan pitäisi. Muistan kun syksyllä 1987 yksi isäntä putosi veneestä tuossa viereisellä järvenselällä ja melkein hukkui siihen veden märkyyteen. Vanha vitsi ja jatkuu niin kauan kun Helsinkiläiset pitää perinnettä yllä aiheesta: "talvi yllätti autoilijat"   
  riviera56 tykkää tästä.
 14. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Suomi=Turakaisten paratiisi!
   
 15. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Eiköhän toi ole karrikoidusti verrastettavissa vaikka siihen, että Pertti Perähikiältä ihmettelee maahanmuuttajista uutisointia vaikka nyt Tukholmassa, kun meilläkin täällä yksi perhe on ja ei ole ollut ongelmia.:odeek:
   
 16. kerkko

  kerkko 2nd gear

  "...tää maa on suomalaisten, ryynästen ja horttanaisten... ", taisi Irwin tuumata asiasta.
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 17. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Kyllä ne silloin varoittaa kun veden märkyys muuttuu yllättäen. Heikoiksi jäiksi kutsuvat.
   
 18. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Eipä taideta tuota biisiä paljon radiosta soitella.

  Vaikka Vexi tarkoitti biisin ironisesti suomalaisista junteista, ei mennyt ihan niin.;)
   
  Muokattu: 9.3.2021
 19. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  "Ulos mutakuono ja joka lakupelle, joita viidakossa on grillannut helle.." legendaarista V Salmea. Juu, ei soiteta tota enää.
   

Kerro tästä muillekin!