kuka kiilasi Pertti Inkoossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 6.6.2020.

 1. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Ohituksen yritys on kyllä videolta nähtävissä.
  Eli yrittänyt lähteä ohittamaan tuota edellä ajanutta matkailuautoa, ja joku paniikki iskenyt päällensä, kun ei ole omalle kaistalle takaisin mennyt.

  TAI Jos ei ole kyse ohituksesta, niin räplännyt kännykkää, ja ajautunut toiselle kaistalle. Ja siinä vaiheessa kun on katseensa somesta irroittanut, on iskenyt paniikki ja väistö vasemmalle?
   
 2. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Ohituksen yritykseen kai kuuluis että nopeus jossain vaiheessa kasvais ohitettavan nopeutta suuremmaksi, jota tuossa ei tapahdu, ihan koska vain olisi voinut palata takaisin omalle kaistalle jarruttamatta.

  Nukahtamista tai sairaskohtausta veikkaisin. Pieni mahdollisuus toki sille somellekin, mutta oudon pitkästi ajautui pois kaistalta tuo oikeasti näyttäisi heräävän vasta vastaantulijan pientareella.
   
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tuttu paikka, ajan tosta melkein joka yö...se on sen leveäkaistaosuuden jälkeen Hartolasta Heinolaan päin, se levähdyspaikka on juuri jäänyt oikealle videon alussa ja mennään alamäkeen kohtiu Lusin risteystä ja motaria.
  Kuvaaja ja rekka menee alamäkeen, matkailuauto ja ohittelija tulevat kohti ylämäkeen.
  Ohittelijan suunnasta tie nousee ja kaartuu kiristyvästi oikealle, ei mahdollisuutta nähdä asuntoauton takaa.
  Toisaalta näyttää että ohitus tai harhautumien vastaantulijoiden puolelle on alkanut jo aika akaukaa,kuin olisi menossa suoraan, eikä tajuaisi että tie kaartuu oikealle.
  Voi hyvinkin räplätä kännykässä naamakirjaa...tai sitten tyypillinen kylähullu, joita tuolla tieosuudella Lusi - Jyväskylä kyllä riittää.
  Niin monta kertaa on omaa 34 m HCT:takin lähdetty ohittamaan ihan samassa kohtaa...
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Turbiini tykkää tästä.
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 7. paja1

  paja1 Gearhead

  Ai niin meinasitko et nyt oli Pertti kuka kiilasi inkoossa eikä kuka kiilasi Pertti?
   
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!