kuka kiilasi Pertti Inkoossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 6.6.2020.

 1. redneck1

  redneck1 Gearhead

  "Kaveriporukan illanvietolle järkyttävä loppu: 7 miestä ahtautui katumaasturiin, yksi putosi takaluukusta asfaltille ja kuoli"

  https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008736874.html

  Tämä katumaasturi näyttää olevan Cadillac Escalade 2015-2020, ehkä lyhyttä mallia. Ilmankos että voima yllätti kun on reilusti yli 400 hevosvoimaa ja kiihtyvyys 0-100km/h 5-6 sekuntia.
   
 2. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Taisi viinan voima turruttaa ja yllättää enemmän.
   
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 5. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  ^Kyllä se tyhminkin aines on kotonta oppinsa saaneet.Kun työkseen on liikenteessä, aivan liikaa aikuisia tuijottaa sitä puhelinta ajon aikana. Saati että ne liikennesäännöt,nopeusrajoitukset ja vilkut on ihan tuntemattomia käsitteitä. Sitä kun ne mukulat kattoo koko lapsuuden, et miten sitä autoa ajetaan, niin ei ehkä tarttee ihmetellä miksi nuoria kuolee liikenteessä.
   
  Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!