Kuka korjaa 72 -Chevroletin kellon tai muita mittareita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja AnHie65, 21.11.2016.

 1. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Ks. kuva.
  • Mekaaninen kello vailla toimintaa. Suosituksia huoltajaksi. Toimii siis virralla, joka ilmeisesti vetää mekaanisen jousen. Näitä myydään nykyään myös kvartsimalleina, mutta hieman se mietityttää. Kokemuksia?
  • Bensamittari näyttää liikaa noin neljänneksen. Ei sinänsä haittaa, kun tietää. Täytenä mittari menee kuvan määrään ja tyhjänä jää neljännestankkia näyttämään. Jossain aikaisemmassa ketjussa joku epäili enemmän anturiviaksi...
  Voin toki ostaa noita toimivina. -72 Monte Carlo ja ilmeisesti Chevelle/ Nova/ El Camino. Vaikka koko mittaristot, jos hyväkuntoisia. Siis kellolla, ei kierroslukumittaria.
  Anssi, puh o5o376oo5o
  [​IMG]
   
 2. jpe

  jpe 3rd gear

 3. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

 4. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Sen verran oli irtojousia ja yksi hammasratas irrallaan, että mennee haastavaksi. Asialle omistautuneita kelloseppiä hakusassa...
   
 5. pannupää

  pannupää Gearhead

  Googgeloi mittarikorjaamo Palanto, Tampere. On ymmärtääkseni tehnyt erinomaista työtä alallaan.
   
 6. rapa-ripa

  rapa-ripa Gearhead

 7. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Kokeillaan, josko paikallinen kelloseppä saa tuon mekaanisen vielä toimimaan... Mitenkä tuossa kvartsikoneistossa mahdetaan sähkönsyöttö hoitaa? Olen ymmärtäväni, että mekaaninen kello lataa jousen vain virrat päällä?

  AHi
   

Kerro tästä muillekin!