Kuka tuntee Fairlane 1963, NBA-98

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja [BassAddict], 18.4.2011.

 1. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  Neliovinen, mattamusta, punainen osittain räjähtänyt sisusta, Ford Freak Clubin tarra taisi olla takalasissa. Auton vaiheista tiiän senverran että kuulemma tullut jyväskylästä pohjoissavoon, sieltä itse ostin. Ollut aiemmin valkoinen, sainkin yhden edellisistä Jyväskyläläisistä omistajista kiinni joka oli ostanut auton romuliikkeestä joskus noin vuonna 1998-2000, myynyt auton valkoisena eteenpäin ilman tekniikkaa joskus 2008-2009 (edelleen J:kylään, ilmeisesti sille kaverille joka sen on maalannut mattamustaksi). Tequilapullon korkin takavalojen bulleteiksi asennettu, pieni yksityiskohta :eek:

  Kiinnostaa ko. vehkeen vaiheet jos joku vaan jotain tietää. Ollut tosiaan alunperin kasikoneella.
   
 2. [BassAddict]

  [BassAddict] 1st gear

  Niin unohtu sannoo että tekniikka on kutonen ja ylivaihemanuaali. Jos se helpottaa tunnistusta. Konepellissä oli ollu hirviän kokonen skuupin reikä. Voi kertoo yv:lläki jos tietää jottain auton liikkeistä, meinaan jos ei ilikiä julkisesti tunnustaa omistaneensa :rotfl: :poff:
   
 3. Petelaiti

  Petelaiti 1st gear

  Ostin auton kolme viikkoa sitten eli tällä hetkellä pieksämäellä.
  Edelleen projekti.
  Tällä hetkellä keulilla 292 y block
  Kiinnostais tietää edellisiä omistajia.
   
 4. matti R

  matti R 2nd gear

  Trafin kautta löytyy tietoja
   
 5. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  oli mulla muutama vuos sitten. Taitaa 1 ovi pahvi ja jotain osaa olla siihen. Mä sen koneen nostin sinne. Oli kutosella kun tuli. Mä paperit hommasin siihen.
   

Kerro tästä muillekin!