Kuljetus etelä-ranskasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja gran sport, 29.11.2007.

  1. gran sport

    gran sport 1st gear

    Olisi veneenkuljetustarve etelä-ranskasta. Oliskos jollakulla hyviä vinkkejä/kokemuksia kuljetusliikeistä?
     
  2. katana

    katana 3rd gear

    Espanjasta, Fuengirolasta ajelee suomalainen rekka kerran viikossa Suomeen, mainosti rahdin noutoa myös Ranskan puolelta.Mainos oli uusi Fuengirola-lehdessä (löytyy googelilla)... Siis jos se sun valtamerijahtis mahtuu tavan rekkaan :D
     
  3. Quest

    Quest Gearhead

    Traktrans Ulvilasta pyörii lavetti vehkeillä ja autonkuljetusautoilla pitkin eurooppaa, hyviä kokemuksia.

    http://www.traktrans.fi/
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    www.varova.fi on tuonut duuniin jotain rompetta euroopasta ja hyvin on hoitunut.
     
  5. pantera

    pantera Double Gearhead

  6. MadMike

    MadMike Gearhead

    Pinnat Panteran linkille...pari vuotta sitten AT itse aloitti erikoiskuljetukset veneillä mutta onko heillä reittä muuta kuin pohjoismaihin?
     
  7. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Jos et vielä ole löytänyt...
    Olis alkuun hyvä tietää veneen koko. Pikkuveneet tulee helposti tavallisessa kapellikärryssä, tarvii muistaa vaan kunnon tuenta/ kiinnitys, voi viedä hippasen aikaa kun joutuu rakentaan tuet. Nimittäin painopiste voi yllättää. Itse ajelin jokunen vuosi sitten tamrockin kallioporakoneita espanjaan ja ranskaan erikoislavetilla, sellaseen veneen kiinnitys olis helpointa. Varova helsingissä varmaan vois auttaa, heillä tota ranskan liikennettä koko ajan.
     

Kerro tästä muillekin!