Kuljetusapua/kyytiä tarvitaan/tarjotaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fe390, 11.3.2008.

  1. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Jos meinaa mennä hankalaks suoraan niin jos saat sen jotenkin Jyväskylään niin voin tuoda tullessani sitten täältä Pieksämäelle
     
  2. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

    Ruotsista, Tukholmasta etelään Skånea myöden, olisi mahdollista saada auto tai osia kyytiin parin viikon sisällä. Tiedustele YV:llä.
     
  3. jaskap

    jaskap 1st gear

    Terve !

    Löytyisikö kuljetusapua autolle Helsinki-Rovaniemi tai vaihtoehtoisesti Helsinki-Oulu (Voin itse hakea trailerilla Oulusta)

    Kysymyksessä on keskikokoinen euroauto, jossa on automaattivaihteisto rikki (liikkuvuus on siis huonoa)

    Vastaukset yv:llä kiitos.
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    Olisko kukaan tulossa ensiviikolla lavetilla turun suunnalta helsinki-lahti suunnille?
    Tarttis riukuvammas saada kotiutettua.Saattaa mahtua vaihtolavallekkin.pituus 6metriä ja korkeus n,2,5m painosta mitään hajua.yv:llä voi lähestyä.
     
  5. T5

    T5 Gearhead

    HML-JKL kyytiä pickupille?
    Dually ja 4-ovinen, eli pitkä.
     
  6. kahaan

    kahaan 1st gear

    Apua tarvitaan:
    Tampereen AVK:lta n.1500kilon auto pitäisi saada Jyväskylään/Pieksämäelle.
    Vaihtoehtoisesti voisin vuokrata autonkuljetusautoa jos jollain sellainen olisi lähimaastossa tarjolla,itsellä ei pikku-e:tä mutta C löytyy. Ensi viikon tiistai on viimeinen maksuton säilytyspäivä, eli ennen sitä pitäisi hoitua.

    Onnistuu myös jos joku pystyisi tuolta AVK:lta tuon auton hakemaan säilöön esim. Tampereella, sattui töissä niin kiire viikko,etten millään pysty pitämään edes puolta päivää vapaata hakua varten. Mutta viikonloppuna onnistuu..
     
  7. Antti P

    Antti P Gearhead

    Moro,
    maaninka-Kuopio-espoo-maaninka reitille jos sattuu noudettavaa tai vietävää niin vaihtolavalla vois kulkea. Mikkelin tai jyväskylän kautta riippuen onko kyydittävää.
    Jos kyytiä tarviit mopolle, autolle, raktorille tai muulle härpättimelle niin soita tai laita tekstiviesti tai jätä viesti vastaajaan torstaihin 30.8 mennessä. Myös hyvin pakatut varaosa nyssäkat mukavasti kulkee mutten rakennus sarjoja ala kuljettelemaan ku avolava vehkeet. Myös vaikka sorvi tai muu työkone Hiabilla nostettavissa lavalle mukkaan.

    044 5599615
    Antti P
     
  8. Bussikuski

    Bussikuski 3rd gear

    Löytyiköhän tulevalla viikolla nostoapua leikkimökille Lappeenrannassa tai vielä parempi jos löytyis nosto+kyyti Kouvolaan sieltä Lappeenrannasta.

    Yv tai 0400754995 Sami
     
  9. näillä näkymin ajan tyhjänä vaihtolava autolla perjantaina iltapäivästä
    7.9 välin pornainen-kouvola.. kuljetettavaa saa siis tarjota.. pidätän oikeuden kuljetuspäivän muutokseen..
     
  10. tuota voisin harkita välikeikkana..
     
  11. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Onko ketään traileri, lavetti tai vaihtolavamiestä tulossa hamina/kotka suunnalta pohjoiseen? Impalani hajosi haminaan ja se pitäisi tulevaan viikonloppuun mennessä saada sieltä pois. Kohtuullinen korvaus maksetaan jos vaikka joku asioikseen sen sieltä toisi tänne kuhmoon! YV, mail aahoo86@luukku.com tai 0440235303
     
  12. virta

    virta Gearhead

    EDIT:hoidettu

    Lahdesta --> Turkuun henkilöauton(1200kg) kuljetus tarvittais,ei kauhee hätä joten voi olla tarjolla homma viel parin viikonkin päästä.Laita yv
     
  13. Speed Bird

    Speed Bird 1st gear

    Helsingistä vuosaaren satamasta pohjanmaalle 66-cadillac vailla kyytiä,6m x2m ja painoa n.2000kg . laita yv tai soita 0505570264 asiaan kuuluva korvaus maksetaan
     
  14. Tartteis käydä hakemassa auto Mikkelistä Tampereelle, joten löytyiskö Treeltä kuljetusapua...? Traileria ei itselläni ole käytössä, joten sellainen pitäisi kuljettajalta löytyä.

    Kyseessä on 50 -luvun Chevrolet.

    Vastaukset/kyselyt yv:llä kiitos. t.jari
     
  15. Purejenkki

    Purejenkki 1st gear

    Vanha, ei tarvi!
     
  16. hapi

    hapi Gearhead

    3000kg neliveto tarvis kyydin Mäntsälästä Lahteen. Pari kilsaa 4-tieltä sivuun molemmissa päissä. 0400-667445
     
  17. an

    an 1st gear

    Kuljetusapua tarvitaan Pietarsaari-Pk-seutu

    Pietarsaaresta jalkaprässille kuljetus korvausta vastaan (100 euroa). Pelkkä runko ei painoja. Vaatii todennäköisesti peräkärryn tai ison pakun. o4oo477595.
     
  18. Purejenkki

    Purejenkki 1st gear

    Ei tarvi enää.
     
  19. jpmrent

    jpmrent 3rd gear

    21.10 lähden illalla Vähäkyrön suuntaan Helsingistä,kärryyn menee auto tai jotain muuta romua.Kantavuus 2800 kg,lava 5030*2100 ja rampit on.
    Vain soitto.0400452264
     
  20. O.J.

    O.J. 3rd gear

    3.11. Jyväskylä - Uusikaupunki - Jyväskylä.

    Matkan varrelle jää siis ainakin Jämsä, Orivesi, Tampere, Huittinen ja Laitila.

    2,5m lava, kantavuus 1500kg, paluumatkalla korkeus rajoitettu 1 metriin. Ihmisiä mahtuu 5kpl. Traileria en viiti ottaa perään, kun renkaat on mitä on.

    YV tavoittaa.
     

Kerro tästä muillekin!