Kuljetusapua/kyytiä tarvitaan/tarjotaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fe390, 11.3.2008.

  1. Jenni4x4

    Jenni4x4 1st gear

    Imatra/Lappeenranta -suunnalta olisi tulossa kotio pk-seudulle yksi auto. Käyttis, joka jäi korjaukseen kesäreissulla ja nyt sitä ei taideta ehtiä hakea sieltä pois. Ehdotuksia vastaanotetaan..
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Nyt oon sitten tulossa taas samalla lailla, eli Viitasaari, Jyväskylä, Lahti, pääkaupunkiseutu.
    Kuormaan mahtuu.
    10.8.2008

    Hai
    040 5342886

     
  3. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Salo- Helsinki- Joensuu tai joku muu reitti. tyhjä paku ja traileri olis huomenna matkalla Joensuuhun.

    Paluu kuormaan sopii irtotavaraa.

    044-5960616
     
  4. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Suunnitteilla keikka Kuopioon trailerilla. Salo- Helsinki välille sopii pakuun ja traileriin tavaraa. Hesasta- kuopioon vain kappaletavaraa pakuun. Kuopiosta taas tyhjällä yhdistelmällä pääkaupunkiseudulle(tai minne tahansa vaikka Utsjoelle jos hinnoista sovitaan)
     
  5. WSE

    WSE 1st gear

    Lohja - Helsinki -Rovaniemi-Helsinki / Lohja. Syyskuun 19-26 tienoilla. Ajetaan joko nelos-tai viitostietä, tai Tampereen - Kurun- Alavuden kautta tarpeen mukaan; myös Ylivieska-Oulainen-Vihanti koukkaus sisältyy reissuun. Jos jollakin on jotakin tavaraa menossa jostakin reitin varrelta jonnekin reitin varrelle niin ottaapi yhteyttä yv tai 050 3662555. Sopii jotain vähän isompaakin, maksuja ei peritä mutta pullakaffeja toivotaan, niin ei tarvi jättää vähiä eurojaan megahuoltoasemille.
     
  6. slant

    slant Gearhead

    Tarviis vaihdelaatikolle kyytiä Jyväskylä- Kitee. Tai jos vaikka Joensuuhun asti sais niin sekin kävis. Ajelen su Kuopioon joten Kuopio- Kitee kävis myös.
    p. 050-4369 167
     
  7. tst

    tst Gearhead

    Ajeleeko kukaan Nousiaisista EP:lle.Pitäis saada agregaatti siirrettyä,painaa vajaa sata kiloa.
     
  8. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Tapahtuu todennäköisesti ensi viikolla ja tilaa vielä on!
     
  9. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Onko kukaan lähiaikoina kuljetuskaluston kanssa liikkeellä täältä Urjalan suunnalta Kouvolan suuntaan? Fleetside saattais tarvita kyydin Kouvolan suuntaan ja mää kans. Vaihdossa tulevan auton voinkin sitten ajella tänne.... siis jos nyt kauppoja tulee, mitään varmaa ei vielä ole sovittu...
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tarvisin itselleni kyytiä Laukaasta Pälkäneelle (tai esim. Jyväskylä - Tamperekin auttaa jo alkuun) 13.9. jälkeen joku päivä. Samana päivänä minulta saa kyytiä takaisinpäin samalla reitillä, henkilöitä ja käsimatkatavaroita mahtuu mukaan, menee jotain osaakin, max. vaihdelaatikon kokoista, jos ei ole hirmu pa*kaisia.

    Soita 040 578 3632 tai paina e-mail -nappia.

    P.S. Onko muuten joidenkin tarpeet oikeasti kohdanneet tätä kautta? Tuoltahan vissiin kanssa saa (ehkä) henkilökyytiä: http://www.kyydit.net/ Mutta mieluumminhan sitä matkustaa OD:läisen kyydissä kuin jonkun oudon hiipparin :rotfl:
     
  11. GT look

    GT look Gearhead

    Pitäis saada 5kpl stw ovia ja syylari säkylästä pääkaupunki seudulle.
    Totta kai korvausta vastaan.

    040-7336696
     
  12. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Pääkaupunki seudulle kyllä kulkeutuu Salosta, täytyy katsoa jos olis pakukeikkaa lähipäivinä Säkylän suuntaan
     
  13. GT look

    GT look Gearhead

    Soittele tai pukkaa YV.
     
  14. janski85

    janski85 1st gear

    apua kyytii tarvitaan

    TURKU-LAPPEENRANTA pitäis saada blazeri kulkeutumaan tänne.tai jos jollain vuokrata vl laitteita ota yhteyttä.nyt vkl ois tarkotus.050-5731666
     
  15. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Onko kellään jyväskylässä mitään lavettivehjettä tai matalaa traileria? Pitäis saada tässä ihan lähiaikoina siirrettyä n.20km matkan verran sellainen kustomi amazon jossa maavaraa noin 4cm ja sitä ei normaali traileriin tahdo saada.

    Olis hyvä että sais vuokralle sekä kuljetuskaluston että kuskin kun itsellä ei tuota korttia tällä hetkellä ole.

    Ilmoittele 0503866994 Jukka
     
  16. WSE

    WSE 1st gear

    Olen minä ainakin noilla pohjoisen reissuilla tuota odläisten roinaa kuskaillut sinne ja tänne. Toki sieltä laukaaltakin saattaisi 26 pvä päästä pälkäneelle.
    Sehän se vain kyllä ihmetyttää että mh tai postia valitellaan kalliksi mutta vähänlaisesti on yhteydenottoja silti ollut, eikö tavaraa liiku ollenkaan pohjoinen-etelä suunnassa... (vai onko kahvikin liian kallista jo)
    Kohta siis taas lähtee "pikavuoro" pk seudulta rovaniemelle joten nelostien varteen putoilee kaikenlaista, ja toiseensuuntaan myös. 050 3662555.
     
  17. paterno

    paterno 1st gear

  18. kinde

    kinde Gearhead

    Laajennetaan reviiriä.......

    Onko Chicagosta auton tuojaa?????
    Takakonttiin olisi muutama paketti täytteeksi matkalla Helsinkiin.
     
  19. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    sähköpostia laitettu
     
  20. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Nyt vihdoin tämä reissu toteutumassa ihan muutama päivän sisällä eli pikaisesti yhteys mieluimmin puhelimella jos on jotain tohon reissuun sopiva tavaraa kuskattavaksi. Ja numero on 044-5960616
     

Kerro tästä muillekin!