Kuljetusapua/kyytiä tarvitaan/tarjotaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fe390, 11.3.2008.

 1. Janika

  Janika 1st gear

  Orimattilasta, Kouvolaan tarvitsisi kyytiä mahd pian tietysti.. Kyseessä rullaava A6 3.0 tdi. ei ole ajettavissa. yht. otot. j.merontausta@gmail.com tai 0442420255
   
 2. riv73

  riv73 3rd gear

 3. impala-63

  impala-63 Gearhead


  Kysytään sitten onko etelästä ylöspäin tarvetta kyydille jos saan oulusta kuljetuksen niin se saisi paluu kuorman?
   
 4. kiljunen

  kiljunen 2nd gear

  Puoliksi purettu polara tarvis kyytiä viikon/parin päästä kouvolasta--> alahärmään (etelä-pohjanmaa) Auto rullaava puskurit ja teknniikka irrallaan.
   
 5. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Kulkisiko joku Tampereelta Joensuuhun? Pienehköt kaiuttimet saattaisi tarvita kyydin, kun myyjä ei lähetä...
   
 6. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kuinka kiire?
   
 7. Sanos Karpov suoraan onko kukaan koskaan oikeasti tarvinnut apuasi ja maksanut siitä vaivanpalkkaa? Olet monelle tarjonnut kyyditysapua, mutta luuleeko porukka että niitä romuja kuljetellaan ilmaiseksi....

  Monesti ihmettelen tällä palstalla että jos pitää saada projektiauto kotiin, mikä on se idea että täällä kysellään auton siirtämistä. Siitähän täytyy saada oikeasti hyvä korvaus, jos omistaa esim. pakettiauton+trailerin ja niillä kuljettelee jonkun projektivehkeitä tai moottoreita.... Ei sitä traileria pidetä "varalta" perässä joka reissulla mitä ajaa. Minulla on oma traileri, mutta jos vuokraan hyvän uudehkon trailerin täältä, se on n. 100e + pakun saa vuokrattua vuokraamosta tai hieman edukkaammin tutuilta yrittäjiltä joita jokainen tuntee. Dieseliä tankki täyteen ja käy hakemassa romunsa kotiin. Näin on aina tehty ja se vaatii vain sen että edellisenä päivänä hakee vehkeet valmiiksi ja lähtee ennen sian pieremää liikkeelle ja ennen iltaa on kotona.

  Tuleeko paljon halvemmaksi tai onko jokun niin hullu että tuommosen auton trailerilla kuljettaa esim. 100-200eurolla satojen km matkan? Ei sitä ennenkään ole sillä hinnalla saanut tai sitten täällä ei ole semmoisia kuskeja.
   
 8. speedy

  speedy Double Gearhead

 9. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kaks vai kolme kertaa. Mulla ei oo mahiksia kuljetella mitään autoja tai trailereita, lähinnä lohkoja kansia ym mitkä ois matkahuollossa/kaukokiidolla kalliita kuskailla tai ei myyjä lähetä.


  E: ja pakun vuokraus ja tavaroiden haku paikasta x jos toinen menee kutakuinkin samoja reittejä ei oikeen kannata rahallisesti tai ajallisesti.
   
  Muokattu: 12.1.2019
  north tykkää tästä.
 10. cdi

  cdi Double Gearhead


  Eikös tässä ole alunperin ideana se että kun itsellä on matka pisteestä a----pisteeseen b ja mukaan mahtuu tavaraa kyseisen matkan varrella ne voi viedä vaikka ilmaiseksi.....kun se omiin kustannuksiin vaikuta mitään. Tai esim paluukyyti tyhjällä trailerilla...... jos avunsaaja haluaa palkita auttajaa siihen ei verottajakaan pysty.
   
  isalmela, Nikuzai ja kapa73 tykkäävät tästä.
 11. karhu01

  karhu01 2nd gear

  Moro. Ajelooko joku lieto pohjamaa/ etelä-pohjanmaa väliä? taikka jos on kotoa keskisuomesta ja ajoa lietoon, ku ite meen keskisuomeen loppukuukaudesta niin voin hakea sit pois. Olis sähköinen n.1.5kg painava peltileikkuri mut myyjä ei oo innostunu lähettämään tuotetta nii joskos joku ajeloo sieltä tännepäin.

  Ei tarvetta enää.
   
  Muokattu: 22.1.2019
 12. spychobilly

  spychobilly Gearhead

  36 Fordin etu lokarit (ruosteiset, paskaset sekä jokseenkin teräviä kohtia) pitäis saada Koivulahti tai Vaasasta pk seudulle kulkeutumaan. Esim kustom kultureen tulija sieltä suunnilta.
  -Privana numero ja tiedot
   
 13. signet

  signet Gearhead

  Tällä ja ensi viikolla hinausautokyytiä tarjolla Kouvola/Kotka-Pääkaupunkiseutu.
  0400651973
   
 14. signet

  signet Gearhead

  Ja tällä sekä ensi viikolla myös
   
 15. Peha

  Peha 1st gear

  Terve! Olisi Tarvetta saada moottorivikainen Dodge Ram Sauvosta Mikkeliin. Löytyisikö täältä apua?
   
 16. Riuska-Petteri

  Riuska-Petteri 3rd gear

  Yv.tä lähetetty.
   
 17. Riuska-Petteri

  Riuska-Petteri 3rd gear

  [​IMG]

  Edit, ei enää tarvetta. (Tällä viikolla pitäis saada Pontiac Porvoosta Kuopioon, kenelle sopis tälläinen keikka ja mihin hintaan?)
   
  Muokattu: 13.2.2019
 18. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Jos ajokuntoinen niin kuljetus liikkeiltä vaan kysymään. Itsellä tuli oulusta porvooseen hinaus sjöbergin kyydillä 450€ rullaava auto.
   
 19. Migi98

  Migi98 1st gear

  Terve, olisko joku kulkemassa trailerin kanssa orivedeltä kuhmon suuntaan? Tai pystys asioiksee kulettaa. Auto painaa 1500kg ja pystyy ajamaan pikku pätkiä. Viestillä tavoittaa erittäin hyvin.
   
 20. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Kysy kuopion ammattikoulusta.
   

Kerro tästä muillekin!