Kummin päin venajouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja triniemi, 1.6.2013.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Hei sanokaas äkkiä kun laitan uusia venttiilijousia koneeseen kumpi tulee ylöspäin. Suurimman jousen pää on suora vai se missä on pieni kolo 1x3m?. K-Motion 1000H jouset kyseessä. Vanhat on sikin sokin jotenkin päin, joten ei se varmaan niin vakavaa oo, mut jos tän nyt vois tehdä laakista oikein niin ei haittais.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei taida olla mitään merkitystä kumminpäin ne laittaa kun ei mun jousipaketissa ollu mitään ohjetta kumminpäin ne tulee?
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Juu ei mullakaan, järkeilin ne nyt niin päin, että kun jousi pyörii, niin se sorvais retaineria ja/tai jousikuppia/shimmejä mahdollisimman vähän ja pyöristelin terävempiä kulmia paperilla hiukan. Kyllä ne muutoin on symmetriset eli ei pitäis olla jousitettuun/jousittamatomaan massaan vaikutusta vaikka laittais kummin päin vaan. Pitäis hommata sellaset beehive jouset niin ei tarttis miettiä tämmösiä.
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Siinähän just sun pitää miettii miten päin ne tulee :eek: Pysy vaan nykysissä, senkun roiskaset paikoilleen.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No ei pidä :rotfl: .
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!