Kun Vituttaa Oikeesti..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja tero79, 1.3.2021.

 1. tero79

  tero79 3rd gear

  Heps!
  Heitetään tällanen aihe kans listoille! Avautumisen paikka kun homma kusee harrastuksen parissa!!!
  Kiikutin taannoin 454 lohkon koneistamoon.. Kiirusta ei homman kans oo ollu ja sovittiin et PORATAAN kun tulee sopiva väli.. No sellanen oli nyt sit ja tuumasta toimeen.. Vein männän pajalle ja näihin mittoihin. Homma sovittiin ja kaiffari sano et pari päivää ni tuu hakeen lohko pois!! Asia selko.. Aikasemmin oli ollu saman pajan toisen koneistajan kans juttua porauksesta.. Ei muusta! Sit heräsin toissa yönä painajaiseen.. Vittu! Ei kai ne vaan saatana mee sitä lohkoo plaanaamaan?? Otin aamulla taalaa mukaan ja pajalle! Ma aamu ja 8.15.. Astelin sisälle pajaan ja lohko nätisti lavan päällä odottamassa.. Kävelin viereen!! Se näky!!! Kiiltävä lohkon pinta!!! EI WITTU!!!! SAAATANA! Plaanattu!! Käänsin lohkon täynnä kiukkua.. Stanssi?? PERKELEEE..!!! Vituiks meni!! Koodista näkyvissä tuskin mitään!! 454 LS-6 CRR koodin lohko vituiks!!
  Vitutus aivan järkyttävä! Avauduin sivistyneesti kaverille kun tajus et nyt jotakuta vituttaa ku pientä oravaa.. Meni hiukan noloks ku tajus mitä tapahtunu! Minkäs teet.. Hyvää jälkee kaverit oli tehny ja viimeisen päälle. Katoin kelloon.. En lähe viinakaupan kautta.. Pomo ois kyllä ymmärtäny jos olisin ollu toimistolla perseet olalla ennen lounasta!! Alan harrastaja myöskin.. Koko vitun paletti perseelleen! Kaikki kivat läjässä..kannet,imari,veivit.. Koko setti 454 LS-6 CRR koodilla ja 70 Chevellestä!!! WITUIKS MENI!!!
  Et silleen!!!
   
  -Skeletor- ja arskazone tykkäävät tästä.
 2. Henkseli

  Henkseli Gearhead

  Pikkujuttuja tässä harrastuksessa.
   
 3. max

  max Gearhead

  Ymmärrän sua ja harmittaahan tuollainen.
  Tiedän tunteen,sillä 454 lohkoon voi rakastua.
   
 4. speedy

  speedy Gearhead

  Tehty työ jota ei tilattu, aika erikoinen,taikka harvinainen moka.
   
 5. tero79

  tero79 3rd gear

  Ei se käyttökelvoton ole.. Harmittaa vaan vitusti kun se koodi on "SE" juttu.. Joku joka tällasta tarttis 70 Chevellee laittaessa.. Se harmittaa! Tossakin ilmossa lukee ettei lohkoo oo dekattu et stanssi näkyy.. Näitä ei liiemmin oo tarjolla.. Jollekkin tää olis ollu kultaakin arvokkaampi! Ei varsinaisesti meikäläiseltä pois mutta joltain joka tällasta oikeesti tarttis.. Ny tää on vaan perus 454 voimapata..
  Jeps Speedy! Mukavia kavereita ja reiluja! Halusivat olla ystävällisiä ja vähän ku kaupan kylkiäisinä hyvää hyvyyttään plaanasivat samalla! Eihän siinä voi vihainen olla ku hyvää halusivat!!
   
  speedy tykkää tästä.
 6. max

  max Gearhead

  Ostin hiljakkoin Mark IV 454 std.bore 4-bolt blokin.
  En ole sen tarkemmin stansseja tutkinut että mikä se mahtaa olla alkujaan.
  Mitä siinä pitää olla stanssattuna jos se on tällainen CCR lohko?
  Onko näissä lohkoissa jotain eroa vaikka valuissa verrattuna "tavalliseen" 4-bolt lohkoon?
   
 7. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

 8. tero79

  tero79 3rd gear

  Siinä vänkärin puolen lohkopinnassa edessä on stanssille paikka.. Siinä on koneen koodi.. Numeroita ja kirjaimia! Kirjaimista näkee mihin kiesiin kone on ajateltu. Saadaan matching numbers auto kun nää täsmää korin kans.. Lohkoissa ei sinänsä oo eroa.. Netistä löytyy aakkoselliset listat mistä sit voi tutkailla mistä autosta kone on stanssien mukaan lähtöisin.. Tänkin koneen tarina on aika vekkuli ja mikä sen historia on.. Sekin valu viemäristä.. Pala erikoista sevyn takuu historiaa..
   
 9. taski

  taski 1st gear

  Heität sen nyt kiinni vaan asiaankuuluvilla romuilla ja lakkaat ahdistumasta.
   
  kuula tykkää tästä.
 10. tero79

  tero79 3rd gear

  Juu! Ei siinä muu auta! Leuka rintaan ja intoo piukassa ku vappupallo kohti uusia pettymyksiä!! :)
   
  Akit ja arskazone tykkäävät tästä.
 11. Masa71

  Masa71 Gearhead

  Lainaat meistit ja naputtelet koodit näkyviin. Eihän se ole edes petos jos ne vastaa alkuperäisiä.
   
 12. sleepercooler

  sleepercooler 3rd gear

  Keneltä näitä meistejä voisi lainata? Tarttis saada lähinnä se "tähti" meisti lainaan.
   
 13. tero79

  tero79 3rd gear

  Heps! Juu! Meistän mielelläni ja Ilolla!!! Ja muodollista korvaustakin vastaan lainaan!! Jos vaan jostain sellaiset löytää.. Voin sanoo et ihan heti ei löydy kyseisiä meistimiä.. Tai juu! Jenkkilästä.. Vuokralle tyyliin 800$
  Ajatuksena oli tehä "Helmi" omaan kokoelmaan.. :)
   
  arskazone tykkää tästä.
 14. teippi-mikko

  teippi-mikko Gearhead

  Laserilla kaiverrus?
   
 15. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Eikös näitä pois hiottuja rungon numeroitakin pysty lukemaan röngtenillä. Lohkovalu?
   
 16. Buick225

  Buick225 Gearhead

  Eikös rikoslabroissa saada stanssatut ja viilatut jäljet hapolla esiin. On metalli eri tiheyksistä stanssin kohdalla.
   
 17. tero79

  tero79 3rd gear

  Juu! Kyllähän noi näkyviin saadaan mutta se ei tässä tapauksessa aja asiaa.. :) Ja kyllä noi merkit hävitettyä saadaan niin ettei rikoslaboratoriossa porukka kässää mikä niihin iski.. :)
   
 18. tero79

  tero79 3rd gear

  Ja taas vituttaa.. Tontille tuli 455 buick ja vm 70.. Kaikki vitun hyvin.. Piti olla stage 1.. Ss koodi.. Ruostetta just kivasti ja koodi olikin sf... Okei.. Voimapata kummiskin! :) Pyöri hyvin käsin ja sisusta kuin uusi.. Hoonin jäljet näky tulpan reijistä... Voi vitun vittu... Kannet pois.. Täysin rempattu kone.. Ressu lentäny pois koneen päältä ja sadevesi päässy kahteen mukiin.. Mikä vitun juttu siinä on.. Sama juttu joka vitun pikkujoulu.. Se saatanan takki vaihtuu narikassa.. :) Ukkovainaalla on varmasti hauskaa.. Vanha kunnon ruotsin raggari kun oli.. :) Ei perkele! :) Elämä koettelee näitten romujen kans! Mutta ylpeästi harrastetaan! Vai mitä veljet.. Ja likat myöskin! Ja vitut valtiovallalle!!!
   
  Dataviilaaja ja Inlinee tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!