Kunnollisesti kiinnittyviä tulpanjohtoja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Yogi, 18.2.2019.

  1. Yogi

    Yogi Gearhead

    Onko kokemuksia kunnollisesti kiinnittyvistä tulpanjohdoista, jotka siis oikein "klikkaavat" painaessa kiinni ja mielellään eivät ole 90* kääntyvillä päillä? 383 koneeseen olen nyt kokeillut useampaa, ok, halvempaa merkkiä eli AC Delco ja olisko toinen Standard tms. ja niissä kaarevat päät eli ottaa pakosarjoihin kiinni eläessää, lisäksi löystyvät ja tippuvat pois tulpasta moottorin käydessä. Toi halvempi sarja oli niin huono (hyppi johdot irti tyhjäkäynnilläkin), että vaadin ja sain siitä rahat takaisin ja ostin astetta paremman, joka sekin osoittautui aika kelvottomaksi.

    Ei nyt heti haluaisi toista ääripäätä kokeilla eli ostaa jotain kalliita pro-sarjoja, mutta jos välivaihtoehtoja ei ole, niin kyllä sellaiset sitten hankitaan.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jos koitat kuivana survoa niitä paikalleen, saattavat hyppiä pois, silikonieriste puree posliiniin kiinni.


    Crc, wd40 tai jotain muuta vastaavaa kun suihkaset, niin ne menee pohjaan asti ja sanoo klik.
     
  3. Powerstroke tykkää tästä.
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Muokattu: 18.2.2019
  5. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Powerstroke tykkää tästä.
  6. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Msd:n piuhat pysy hyvin ja oli muutenkii hyvät.
     
    Naketti tykkää tästä.
  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    Muokattu: 19.2.2019
    Powerstroke tykkää tästä.
  8. Yogi

    Yogi Gearhead

    Kiitos vinkkaajille; kyllä se niin oli, että piuhat oli vain niin piukassa tulppaan, että crc:llä auttamalla ne tosiaan lukittui. Testasin ensin ohuemmalla tulpalla, että kyllä näidenkin klikata pitäisi ja kyllä, kun tarpeeksi eli aika paljonkin sai painaa crc-avusteisesti, niin lukitus tuli joka tulpanjohdolla. Noissa Delcon piuhoissa on lievä mutka, mutta tuntuvat jättävän väliä pakosarjaan. Pitää seurata tilannetta ja mahdollisesti laittaa eristettä tarvittaessa.
     
    Roberto, Camino'79 ja Mikkis tykkäävät tästä.
  9. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Tää on vissiin ollutta ja mennyttä. Soittelin muutamiin hydrauliikkaliikkeisiin tuosta lämpösuojasta, metrihinnat ihan vitusti euroja ja lämmönkesto ei riittävää.
     

Kerro tästä muillekin!