Kupittaan meeting Turussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja HeseP, 29.6.2016.

  1. HeseP

    HeseP Gearhead

  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Olin peliä katsomassa stadionilla. Pallo lensi muutaman kerran päädyn yli sinne parkkipaikalle, mahtoiko tulla autoille asti?
     
  3. raggare

    raggare Gearhead

    Aika täyttä on ollu parina viime kertana noiden futistreenien ja pelien takia. Koskahan tapahtuma siirretään jonnekin muualle...?
     
  4. HeseP

    HeseP Gearhead

    Eiks toi messuhallin parkki ois hyvä? Siviiliautot häiritsee todella paljon tota miittiä.....
     
  5. raggare

    raggare Gearhead

    Joo. Toi vois olla hyvä idea tapahtumapaikaksi. Ei ihan heti loppuis tila kesken ja kesäsin arkipäivnä siellä on muutenkin todella vähän siviiliautoja.
     
  6. Uniflo

    Uniflo 1st gear

    Hienoja kuvia HeseP. Kuulemani mukaan messuhallin parkkipaikkaa on useammankin kerran tähän hommaan kaavailtu. Haluavat vain kuulemma parkkipaikan käytöstä rahaa. Eikä mitään pientä summaa...
     
  7. pequli

    pequli Gearhead

    Messukeskus ei ole koskaan antanut mitään halvalla :(. Joko Länsikeskus on niin autioitunut, että sinne voisi kokoontua, kuten joskus 80-luvun alussa. Ei taida kyllä sen parkkiksen koko riittää nykypäivänä. Sittaritkin ovat niin pitkään auki, ettei niin parkkialueita voi hyödyntää.

    Näin käytännössä koko kesäkauden töitä tekevänä, on pakko ihmetellä tuota alkamisajan aikaistamista. Jo kuudeksi oli hätäistä ehtiä, viideksi mahdotonta. Viime kesänäkin kuuden aikaan saapuessa tulivat jo hätäisimmät poistujat vastaan. Pitäkää sitten aamupalaverinne ilman minua :p
     
  8. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Mobilianmäki olisi oiva paikka. Eiköhän tämä ole Turun Seudun Mobilistien järjestämä tapahtuma.
     
  9. oolanti

    oolanti Gearhead

    Saattaapi olla niin, että tässä ikään kuin harrasteautoilijat "jalkautuvat" kansan keskuuteen, kun iltamat järjestetään näinkin keskeisellä paikalla. Jos tapahtuma siirrettäisiin vaikka Mobiilimäkeen taikka Messukeskukseen, niin paikalle eksyisi aika harva turkulainen/satunnainen kulkija. Tämä tietysti vain omaa spekulaatiotani. Onhan siellä Kupittaalla nykyisin tosiaan tungosta, varsinkin jos osuu Interin peli samalle illalle, kuten viime tiistaina. Itse en paikalle valitettavasti ehtinyt, mutta kuvista päätellen oli autoja pysäköitynä futiskenttien läheiselle nurmialueellekin. Näin kuvissa ainakin yhden Moparin, jonka ulkoiluttajaa olisi pitänyt ehdottomasti sakottaa väärinpysäköinnistä ;););)

    Iltaman aikaistamista tunnilla en katso huonoksi uudistukseksi, mutta mihin se autoileva kansa häviää aina niin hemmetin nopeasti!!! Kasin pintaan alkaa olla enemmän vapaata tilaa kuin laki sallii! Tämä sama ilmiö on jatkunut jo vuosia. On enemmän kuin sääntö, että ollaan tietyllä porukalla aina tappiin saakka ja sen jälkeen kurvataan usein vielä Aurajoen rantamille jatkoiltamiin. Eikö niitä puoli ysin uutisia voisi jättää katsomatta tuoreeltaan edes kerran kuukaudessa:p:p:p
     
    peltsi tykkää tästä.
  10. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    tänään oli ainakin todella hyvin autoja kupittaalla. tila loppui äkkiä kesken.
     
  11. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Siis alkaako se nykyään jo viideltä? Oltiin paikalla jo ennen kuutta ja alue oli jo melkein täynnä. Galaxiekin päätti sammua sopivasti kun päästiin parkkialueelle. Oli sitä mieltä että kyllä täällä tarkenee, ja sammahti. Höyrysti bensan kaiketi, toimi kuitenkin hyvin taas kotimatkan.
     
  12. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Kokoontumis paikka huono. Kuuden jälkeen turhaa enää yrittää alueelle
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Niinpä. Siinä vieressä oli hyvän näköinen aidattu nurmialue, seuraavaksi sinne?
     
  14. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Kyllä siinä jos paikka siirtyy johonkin syrjään niin kyllä meeting lopahtaa.Kupittaalla iltaisin paljon harjoituksia joten siitä käyttisten määrä ja sijoitteluMielestäni mobilistien kannattaisi kysyä että saisiko osan parkkiksesta sulkea puolenpäivän jälkeen että pois pääsisi ajamaan niin sivummalla olevat paikat tulisivat urheilijoiden käyttöön ja harrastepelit omalle alueelleen.Kyllä kaikki tapahtumat mitkä paisuvat kokevat saman kohtalon joten eiköhän sopu sijaa anna.
     
  15. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Luulen kaupungin suhtautuvan nihkeästi yleisen parkkialueen sulkemiseen. Mobilimäellä on tilaa eikä niin syrjässä etteikö siellä voisi kokoontua.
     
  16. HeseP

    HeseP Gearhead

  17. 1320

    1320 Gearhead

    Tiistaina tuli ekaa kertaa käytyä Kupittaalla. Monta kertaa ollut puhe, että pitäisi joskus käydä, mutta kun tuota matkaa on senverran, niin duunin jälkeen ei kerkeä enää paikalle. Joten nyt kun sattui kesäloma niin piti kurvailla katselemaan kalustoa, ja sitähän riitti reilusti. Hienoja laitteita ja vähän eri autoja kun mitä tässä omilla kotinurkilla pyörii.:odcool:

    Illalla ajeltiin vielä jokirannan kautta ennen kotiinlähtöä, sielläkin näytti jonkin verran porukkaa olevan.
    Tuossa kuvia pelipaikoilta: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuv...Kupittaa+Harrasteautokokoontuminen+27.7.2021/

    [​IMG]
     
    sepi-ukko ja arskazone tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!