Kustomradioo juopotellessa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 13.2.2009.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :) Joo projektejahan löytyy pihoja myöten... Ku vaan olis tekijäksi. :lol:

    No niin! Nyt on kiihdytyskuskit saapunu paikalle. Jesperi toi mukanaan evästä... ''Saapi muutki ottaa! Itelle ei oo niin väliksi '' Tuumas Jespa... Ensmäenen kilipakumppani pakeni paekalta ku kuuli kuka on vastustajana. Jespa sano, että mielellään sellanen tyyppi tilalle, joka on vähä niinku samalla aaltopituudella hänen kanssaan maailman asioista, mutta kuitenki vihamies. Judas Iskariotista lähtien pengottiin, mutta ei oikein löytyny halukkaita.

    Va Tukke ja Palle keksi, jotta mieten olisi Judas Priestin Rob Halford?? '' Ei helevetti Halle ehottomasti!!'' Tuumas Jesperi ja soitti siltä seisomalta Lontooseen. Hallen Robban saapui yksityiskoneella välittömästi suomeen. Ajo Helsingistä hoodeellä loskan läpi Kajjaaniin! Miesten mies!

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1488.jpg

    Pikku-Kalle... Vai oliko se Korkin Kalle - Kustaa???... No kuitenni hä lainas ajokalustoaan kisoja varten.... Ja Jesperi lainas Robbanilta ajohanskoja. Saas nähä miten äijäin käy... Hansikkaista ei ainakaan ote lipeä! :rotfl:
     
  2. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Ka mie luulin että sie juopottelet eilen ja tänä uamuna outtelin että mitähä se äijä on keksiny lisseä.. Va ei mittää ollu tullunna! Van aekaahan tässä on keksie jatkoa, saas nähhä mite äijäin käy! :rotfl:
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :argue: Viinat loppu ja tuli muuta ohjelmaa. Saas nähä millo homma jatkuu... Pitänee patistaa hemmot vaikka Jussilaan viettämään aekaa. :lol:
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nii!! Tulipahan otettua pikkasen Pernottia ja olusia... Taas loppuvat juomat kesken!!! :argue: Jesperi ja Halfordsoniki olivat viihteellä. Ajelivat Falkonilla pilistä pitkän illan. Ei se tuo Jespakaa paskempi tyyppi oo! Siitä vaan kirjotettaan ja puhutaan niin paljo kaikkee valetta... Vähä niin ku minustaki...

    Tässä muutamia vuosia sitten liikku huhu kaupungilla (Oikeesti !) että olisin Ryyppyillan jäläkeen riisunu silloisen naisystäväni, öljynny ja sitonu sille käsiin naskalit ja kahlinnu jalat yhteen! Sitte oon kuulemma levitelly lattialle niinikään rypsiöljyä ja pakottanu hänet ryömimään Naskalit apunaan ympäri lattioita. :eek: Ei hajuakkaa mistä tollanen juttu olis lähteny liikkeelle, mutta minulta vakavissaan tultiin kyselemmään asian todenperäisyyttä. :eek: Kuulemma lattiassa on vieläki piikkien jälkiä...

    No onneksi siitä on jo aikaa! Pojilla oli eilen ongelmia Falconin jarruputkien kanssa ja meinas mennä liikenneympyrässä kurvit pitkäksi. Onneks Lattia oli niin laho, että Jesperi sai tungettua jalkansa jarruksi.... Siinä meni sitten Sandaalit... Lainasin loppuillaks hänelle sitte croksit. Eihän ne nyt oo yhtä hyvät jalassa ku kumipuusta & hampusta punotut lätyskät, mutta jospa niillä pojilla ei tartte ennää Nygvistin Artsiksi alakaa.

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1489.jpg

    Jätkillä tuli muistikatkos, jotta millä Juutaksen levyllä se salakavala takaperin oleva viesti ''Do It'' oli... Siinäpä sitten alkaavat levyjä penkomaan...


    Jesperin Croksit

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1490.jpg
     
  5. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Ei oikeen lähtennä tämä juttu rullaamaan samallalaella ku ratio.. Ei aenakkaa ennää! :lol:
     
  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Joo hiljasta on kiihyttely iliman kalustoo... No pittää laettaa Jesperi ja kumppanit muihin hommiin. :wink:
     
  7. hara64

    hara64 1st gear

    ei muutakuin havuja ladulle niin ei pito lopu :wink:
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo kiitti vinkistä! Kyllä me laitetaan pojjaat lumelle.... Tiijjä vaekka Jesperiki pääsee huutamaan aikuisten oikeesti jotta JeeSukset! :lol:
     
  9. Kapok

    Kapok 1st gear

    Itte oon juopotellu Letukkaremonttia pikkuhiljaa :D Nää saamarin GeeniManipulaatio-tuotteet on jatkuvasti hajalla :lol:
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Joo sen tähe minähii oon myyny kaekki kempsut poekkeen, ettei mee enempääsä holtittomaksi tuon viinan kans. :poff:
     
  11. Kapok

    Kapok 1st gear

    ---
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kai sitä nyt sen verran mielikuvitusta aina löytyy, jotta akan itellesä tekkee? Kerran alako yhessä kyläpaekassa keskellä yötä niin kovasti panettammaan, että piti semmosen pitkän sohvatyynyn ympärille köyttää vyö uumaksi ja puhkasta avaimenperällä reikä vyön alle. Aamulla ihmetteli isäntäväki ku oli vaahtomuovin paloja lattiat täynnä ja emännän kasvovoide putkilot tyhjillään. :wink:
     
  13. Kapok

    Kapok 1st gear

    Hahhaa :D :D Sohvapenkkiä juopotellessa ja puukotellessa :rotfl:
    Vaeko sohvvatyynyä siis :wink:
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Semmonen nahkainen divaani tyyny oli joo... :rotfl: :pinup:
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  16. Kapok

    Kapok 1st gear

    Hahhaa :D Naikkonen nimeltä Kyllikki Nyrkki riittää kaiketi kotitarpeiksi, ei ole vielä himoa syntynyt lykkiä noita tyynyjä :p :p
     
  17. Kapok

    Kapok 1st gear

    Vielä sinne Kajjaanin suuntaan kysymys että onko koskaan alkuperäinen ja oikea Black Sabbath kolahtanut :) Noita Juutaan Papin levyjä näytti parisen löytyvän joten ei olisi mikään mahdottomuus :p

    Ja onhan Roppie Halfordsonikin laulanut vissiin keikan tai pari Sapatin riveissä :poff:
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kerta riittää ja oot koukussa. Vyö on tärkee ja se reiän puhkasu. Tarvittaessa voi vetästä kontoomin tyynyn läpi ja lävistää vaikka hakaneulalla päistä kiinni, jotta pysyy paikollaan.... Mut se onkin jo sitte jo hankalampaa... Nii ja tuo tyyny homma oli sellanen pakon sanelema juttu ku ei ollu kyläpaikassa kunnon askartelu laitteita. :rotfl:
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ka onhan tuo kolissu iät ja ajat. Ossin aikaset löytyy kaikki ja soi tasasin aikavälein. 8)
     
  20. Kapok

    Kapok 1st gear

    Ossi ja pojat on hyviä heeboja mutta toi tyyny vuan kummaksuttaa. Ehkä olen vaan liian ennakkoluuloinen :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!