Kustomradioo juopotellessa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 13.2.2009.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :p Va oisko tuo kaiutin ollenkaan paha, vaikka se tuliskin tohon näytön päälle? Eihän tuo seilurikaan ennää pelaa... Pyyhkis helekuttiin koko Mustan/kultaisen lasin ja petsais vaikka sopivan sävyiseks? Tulis valot hyvin esille.... :p :p :p :p :odroll:
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Tässähän tulloo kohta paha olo!! Ensinnäe vittuilivat nuo naapurit sahhaamisesta ja nyt nuo.. Niin mitä lie... Ei ois pitäny solovata Pringlessiä niin pahasti, ku akat muuttuvat tommosiksi pieniksi viiksi-ukkoiksi... Kuulemma olis mahollisuus saaha takas, mutta pittää radion valmistua vastapalkkioksi... Saatanan lunnaat... :rotfl:

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1169.jpg
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    älä ismo hättäile. nuo ukot on tuon absinttipirun tekeleitä. oot kuvan ottanu mustavalko kameralla ni näkyvät tuolleensa, oikeastihhan nuo ois vihreitä pikku miehiä :D
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Tuohan on vanaha pullo... Piän siinä nykyään asetonia. Pringlessit käänsi mulle selekänsä ku ehotin, että viiltäsin tosta vanhasta projektista siivun tohon pikkutoosaan... Kai noita kankaita jostain uusia saa? Hö! :wink:

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1170.jpg
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :-? Että nuo Mehikaanit on tyhmiä!! Ensin valittaavat, että ei saa tosta radiosta palasta leikata... No sitten ne kuitenki lähtee roudaamaan pois noita just ostettua kehyksiä!! Jos kuitenki olisivat ottaneet tuon radion jämän... Huh! No jos pikkasen juottas tota Teguilaa ja alottasivat homman alusta... :rotfl:

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1171.jpg
     
  6. shark

    shark 3rd gear

    Ei muutaku lisää Kaamoskaljaa Kosmokseen ja kuuntele vähän
    Poikkeavien puolituntista eli

    Freddie Mercuryn "Radio Gaga,radio kukkuuu" ja tulee inspis kohdalleen. :lol:
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Jotain pelottavaa tässä nyt on! Meinaan kenenkähän vuoteesta sitä aamulla nousee... :rotfl:
     
  8. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Osallistun henkisesti juomalla parit kaljat.
     
  9. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Kiitoksia vaan osanotoista. Ukkelit kantoivat viinan voimalla kehykset takas ja lähtevät nytte kuskaamaan tota toista radioo myyntiin. Äijät joutu laikkaamaan ja hitsaamaan yhen Impalan ja Hudsonin kantotavaraksi. Mm. Tuon impalan kontti piti leikata, että mahtuu hitsaamaan tuon kajarin viennin ajaksi... Muuten tosta ei saa toimivaa lokstiikkamenttiä. :rotfl:

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1174.jpg

    Eniten minua tässä kirouksessa tympii se, että tolla Yhellä ukolla on Minun ''Mirka'' paita!! Se jäi saimille ennen ku tämä PASKAJUTTU sattu... :mad:
     
  10. Johnny B Goode

    Johnny B Goode 1st gear

    Voi pyhät pyssyt! Kaikenmoista :rotfl: :rotfl:
     
  11. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Sinä oot Ismo loppupelissään melko terve kaveri :lol:
     
  12. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Eiks Man Oil ollu noilta suunnilta myös! :lol:
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D No joo! Sellasta tälle päivälle! Kuulin huhuja kaupungilla, jotta luulisivat, että oon ottanu kuvia etukätteen??!!! :mad: :soosoo:

    Jos olisin, niin ehkäpä naikkoset ja autotkin olisi pikkasen viimeistellympiä... Ja Viisaampi huomaa, että tarina muotoutuu myös paljon lukijoiden kommenteista! :wink: Kiitos teille siitä!
     
  14. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Ei sun tartte edes viimestellä. Keskeneräset työtkin on one-hundred-percent pure Ismodeus art!

    DOnt´ ignore me just because i´m arsehole.
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Mänkööt sitte niin... :rotfl:
     
  16. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Etkä mene nukkumaan ennenku minä lopetan juomisen!
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Nyt on pojilla suht kondiksessa hommat! Lähteevät Mexikoon viemään tota Vanhaa toosaa!! Kuulemma kaappaavat Floridan kautta... Tuovat sieltä tullessaan mm: Falcon 4 deen ja '61 Rancheron mukanaan! Mätiä tietty, mutta ilmasia... Ja kuljetukset on maksettu etukäteen! Aikoovat käydä muutamalla kaatiksella Mehikossa. Ei kuulemma Breemerin Ykäkään oo niitä paikkoja nähny!

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1172.jpg

    Tuo minun toosan valmistus jatkuu heti aamulla, mutta laittelen välillä kuvia myös poikain seikkailusta! :rotfl:
     
  18. hara64

    hara64 1st gear

    pistähän pojille faxi perään että tuovat muutaman tumman ja tulisen signoriinan tullessaan....au paireiksi :wink:
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Joo ei taida vielä tulla Senjofriiduja näille main. Pojat oli aamulla Kotkan satamassa pamputettu ja nakattu autojen takapakseihin. Uutisissa sanoivat, että asialla ovat olleet Koljonahon '' Tukke'' Tuure ja Männnikön Palle. Vaikka äijillä on rikostausta, niin uusien tietojen mukaan hommaan liittyy väärinkäsitys.

    Palle ja Tukke olivat nimittäin oottamassa Jenkkilästä Kontteja joissa olisi pojille '55 Faikkulane ja Sämpylä Hudson... No Äijäthän sitten luulivat, että jotkut helevetin Pedrot ovat käpälöimässä heidän Ebaystä huutamia autojaan ja pieksivät nuo suklaasilmät nukkumakuntoon.

    Toivottavasti homma saa parempia käänteitä... Hankala on keskittyä Toosan tekoon ku Pari omaa autoa on tiellä tietämättömällä... :cry:

    Ai niin! Löysin lipastosta Yhen kuvan, joissa on pallesta ja Tukesta tallennetta. Foto on vanha , mutta tuskin äijät on paljoo muuttuneeet.

    http://i129.photobucket.com/albums/p237 ... ia1175.jpg

    On muuten tuo kuva Freakkien Piikistä! Vaikka Palle huusi itelleen Hudsonin, ni se ei meinaa, etteikö se olis Ford-Homo!! Kunnon Hoopostelijalla on tietty kaikki tuotteet Fomocolaisia, mutta saa sitä muitaki merkkejä laittaa... Kunhan taloudessa kuitenki on ees yksi Ford! :)
     
  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!