kutos valtteri kasiksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja EParviainen, 7.1.2020.

  1. EParviainen

    EParviainen 1st gear

    elikkä olis tollanen 65vuoden valtteri johon olis tarkoitus istuttaa 34o kasi ja käydä leimasedän luona, joten kysymys kuuluu mitä dokumentteja/muutoksia auto kaipaa?
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Moottori ja laatikko luonnollisesti, vakio peräkään ei tule olemaan pitkäaikainen. 10" rummut tai mielummin levyt eteen, taakse isomman perän myötä vaihtuu jarrut isompiin muutenkin. Kasiswappiin tarvit pikkulohkon moottorinkorvakot (64-66 a-body), kaasupolkimen muuttamisen vaijerille, syylärin kasikoneelle, kuskinpuolen pakosarja on 64-66 a-body omansa. Centerlink on myös omansa kasikoneella, mutta ainakin 904 ja manuaalilootien kanssa riittää kun laittaa 10mm korotusta moottorikorvien alle.

    Itsellä oli aikoinaan (2011) 65 korjaamokirja konttorilla mukana josta todettiin erot. Mutta tämä kannattaa käydä siellä konttorilla kyselemässä missä aiot käydä muutoskatsastuksen tekemässä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  3. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Wau:) Hienoa .Vieläkö tämmöisiäkin joku kyselee ja suunnittelee kuin joskus vanhoina hyvinä aikoina 80-luvulla??
    Nyt on palstat täynnä kaseja joka merkkiseen koppaan sovitettuna kunhan valitset mieluisan ja tarjoat härskisti puolet kuin Palsanmäki niin olet uusi omistaja näillänäkymin ikuisesti.

    kaluston liikuvuus ei voine paljon enää hidastua joten eikö helpoiten ja halvimmalla pääse ostamalla valmis kasimallinen,joko orkkis tai joskus muinoin elinsiirron saanut.

    Taitaa olla jo harvinaisempaa löytää ehjä orkkis 2d kutosvallu joka säästynyt näihin päiviin semmoisena niin täällä kuin maailmallakin .
     
    Muokattu: 8.1.2020
    roope68, falcon1, duel ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. EParviainen

    EParviainen 1st gear

    auto jo aikoinaan swapattu kasille mutta ei rekattu… paikoillaan siis 10" rummut ja isoo perää yms.. mietin vain leimasedän puolelta että mitä se haluaa...
     
  5. xp

    xp Gearhead

    Kuvittelis että etujousetkin menis vaihtoon...
     
  6. Herje

    Herje Double Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  7. onneton

    onneton Gearhead

    Hieno homma, 8 vaan valluun.Tää on justaan Overdriven suola!
     

Kerro tästä muillekin!