Kuulat hukassa th700r4

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tlento, 14.2.2006.

 1. tlento

  tlento 1st gear

  Jees, vaihteisto on th700r4 -92 Vanista. Venttiilikoneiston check ballien(7kpl ~6mm) paikat on tiedossa mutta yksi isompi n. 8mm:n kuula putosi purkuvaiheessa jostain sellasesta paikasta etten huomannut. Mielestäni se tuli separator plate:n alta , mutta tarkempaa paikkaa en ole keksinyt.
   
 2. buick8791

  buick8791 1st gear

  Moi,

  eihän se kuula vain tippunut siitä pesästä, johon tulee throttle valve kaapelin pää, eli siitä venttiilipohjan kulmasta?
   
 3. tlento

  tlento 1st gear

  Nii, siihen kulmaan (TV Exhaust) tulee korjausoppaankin mukaan kuula mutta se ei erottele sen kuulan kokoa. Jos tämä iso kuula tulee siihen niin sitten yksi noista 6,3mm:sta kuulista on ilma paikkaa. Tuleeko yksi kuula siihen lohkon puolelle, takaosaan keskivaiheilla olevaan reikään, missä on sellaiset "peltikynnet" niinku pitais pidätellä jotain?
   
 4. buick8791

  buick8791 1st gear

 5. tlento

  tlento 1st gear

  Joo, olen kans laittamas tohon ko. vaihteistoon shift kittia (TCI 376500) ja siinä jopa käsketään jättää jotain kuulia pois! Hitto sentään ku tää menee hankalaks!
   
 6. paskamaha

  paskamaha 1st gear

  se isompi on just tv exhaust,mutta muistaakseni se on just yks niistä"heitä helvettiin"kuulista,kato ne servot kanssa kuntoon ja se ö-paine venttiili
   

Kerro tästä muillekin!