kuulat hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tlento, 4.4.2004.

  1. tlento

    tlento 1st gear

    Nappasin th200 laatikosta venttiilikoneiston pöydälle ja yritin olla tarkkana kuulien kanssa. Niitä oli viisi kappaletta ja muutaman paikka jäi epäselväksi. Löytyiskö joltain apuja?

    Samaisessa venttiilikoneistossa oli se iso moottorin venttiilijousen kokoinen jousi 1,5 kierrosta poikki. Mikä sen tarkoitus on ja kuinka tarkka se on oikeanlaisesta jousesta? Jousi on väriltään vihreä.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: tlento 2004-04-04 15:17 ]</font>
     
  2. tlento

    tlento 1st gear

    Ei kellään ole tiedossa edes nettilinkkiä, josta löytyisi apuja?
     
  3. makke

    makke 1st gear

  4. Lettu

    Lettu Gearhead

    eipä näy tuossa kuvassa, mutta hei th700:ssa oli muistaakseni selvät kuopat noille kuulille. oiskohan 200:ssakin jos tarkkaan kattelis?
     
  5. tlento

    tlento 1st gear

    Joo, pari kuulan paikkaa tiedän, koska näin ne ennen ku ne putos pois. vaikuttais vielä siltä, että yksi kuulista olisi ollut laatikon 'lohkon' puolella, koska se oli pudonnut öljyastiaan sen jälkeen kun olin ottanut venttilikannen pois.
     

Kerro tästä muillekin!