Kuumetta pukkaa (H-D)!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja belair66, 18.2.2008.

  1. black label

    black label 1st gear

    Sportsteri on aina ollu lähellä sydäntä. Sellasella minäki oon ekat katupyöräkokemukset saanu (vaikkei kortista ollu tietookaan) ja sellainen hyvin suurella varmuudella lymyilee viimeistään ens talvena tallissa kun ei oo enää auto tilaa (kaikkia rahoja) viemässä :)
    10900€ uusi low 883.. ei paljoa kannata miettiä ostaako uuden vai käytetyn, kun ainakin nettimoton hinnat alkaa 7500 eurosta, ja silloin kyseessä on 90 luvun alun vehje...
     
  2. jylhä

    jylhä 1st gear

    Ja kenenkäs valmistajan malli tämä Sportseri on? Aattelin vaan että olis voinu olla sittenniin hyvä vaihtoehto muijalle sillon kun se osti sportsterin. :wink:
    Rautapää, ai että! kerro kaverilles terveisiä, hän se on varmasti hieno mies!
     
  3. belair66

    belair66 Gearhead

    Mitä muuten kustantaa yleensä nää lisämausteet? Aika kalliita taitaa olla, ku lisäistuinki oli jotain 500e jalkatappeineen.. mitä esim. tehoputket, siirtosatsit, ruiskun ohjaus jne.....???
     
  4. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

  5. Ola Pallonivel

    Ola Pallonivel 1st gear

    Mulla oli evosportti, aika nopeesti kyllästyin vaikka oli 1200 ja vielä piristetty moottori... Nyt on ollu 8 vuotta evosoftail enkä aio siitä luopua ikinä. Tuollainen BigTwin painaa sen reilut 300kg ja on ajoltaan ihan eri planeetalta kuin H-D:n "kevytmoottoripyörät". Koeajakaa jos ette usko :eek:
     
  6. barfly

    barfly Gearhead

    Totta vitussa joku Fatboy olis kiva.
    Mutta jos haluaa HD fiilistä, pitää ostaa kuitenkin joku muu.
    Kuten itse ostin Nighsterin.

    Toki, kaikki "tyttöpyörään" viittajaat, antakaa erotus Fättäriin ja Nighsteriin käteen euroissa, niin hommaan samantien sen Fättärin.
     
  7. Yorkki

    Yorkki Gearhead

    Neidit laittaa napista käyntiin? :D
     
  8. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Ois tietoo 2005 Dynasta, nätti ja V&H putket joilla erittäin hyvät saundit, siirtosarjat, muuten orkkis paitti omistaja V-Twin Cityssä jotain settiä teettäny putkien avarruksen yhteydessä, ajettu vain 12 000 km. Hintaa 17 ja puol tonnia, siinä mhyvä tilaisuus! Viininpunainen väriltään vielä!

    Ei ne sportsterit mitää tyttöpyöriä ole. Sen on joku munistaan vajaa keksinny. Yleensäkään ei oo olemassa miesten ja naisten prätkiä, joku sopii jonkun käyttöön ja sillä sipuli.

    Tietty kaikensorttinen liioittelu on suuntaan tai toiseen typerää - joskus näkee että joku nainen haluaa olla miesmäinen ja ajaa sen takia Harrikalla, puhuu niinku typerät punaniskajätkät ja ryyppää... Mut omapa on asiansa.
     
  9. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Juu, ja autokin vissiin työnnetään käyntiin ku ei oo veiviä... :eek:

    (pahaks onneks itellä kaikki kotterot automaatilla, perkules, joutus jo juokseen)
     
  10. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    kuulin määki et spora ois akkojen mopo ku on ni pikkunen yms.mut mitä tutuilla ollu 650savage,750virago eli japsikustomeita ni ne vasta onkin hanurista! :poff: ite ostin viime keväänä vähä laitetun 883 sporsterin,ihan hyvä eka pyöräx,isoveljellä on 1000fzr mut eio minun tyyliä ajaa yli kahtasataa peräsuolen tähystys asennossa.. :odroll: varmaa joku päivä kerään tallista tyhjät pullot et saan välirahat johonkin shoveliin? ja jos joku aloittelee harrastusta ni tuskin heti kannattaa laittaa 300kg painavaa tai vitun tehokasta pyörää jos varsinkaan eio aiempaa ajokokemusta..? tae omapahan o asiansa..
     
  11. belair66

    belair66 Gearhead

    Hyvä puavo! Ite kävin viime kesänä ajamassa Jammun Drad staria, oisko ollu joku 1100:n, nii olihan munaton pyörä! Ei siinä ainakaan alavääntöä ollu..! En muista mikä vuosimalli oli..
     
  12. Ola Pallonivel

    Ola Pallonivel 1st gear

    Oon noita Hondan ja Jammun HD-kopioitakin ajellut. Isoja ja painavia,
    siihen se yhtäläisyys jääkin. Ne käy liian nätisti, ei tärise, hyvät jarrut, ym.
    Sen takia ne onkin niin munattomia laitteita. Jos ajelee kahdella "samanlaisella" vaikkapa 80-luvun softaililla, on ne kuitenkin erilaisia kun niihin tulee iän myötä ihan omia juttuja (vikoja?) jotka omistaja tuntee hyvin.

    Vaikea selittää merkonoominörteille, alan ukot tietää mistä höpisen...
     
  13. B 50

    B 50 Gearhead

    En ole koskaan ajanu japsihdkopiolla, sporalla, softaililla, tai muullakaan sormella käynnistettävällä jousiperällä. Muutama vuosi sitten pääsin päristelemään kesäloman 150-kilosella, viime kesänä hankintalistalle osu sitte se 300-kilonen, eikä kumpikaan ole sen vaikeampi ajaa kuin kevari-DT 80-luvulla. Tahtoo sanoa, että ostaa suoraan semmosen mistä tykkää. Ihan sama mikä on paras ajaa tai muuten ylivoimasen paras. Oma fiilis ratkasee. Noita "tyttöjenpyörä" ja "japsikopio" selittäjiä maailmassa riittää ja aina jollain on äijämpi pyörä. Bosshossit on rumia. Tietysti, pitäähän toverillisessa hengessä aina vähän vääntöä ja vittuilua olla. :poff:
     
  14. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Yks kaveri, jolla itellä oli jäykkäperänen kopteri, jolla taasen oli joskus ajettu varttimailiakin suht hyvillä tuloksilla, tuumas kun kokeili 650 Dragstaaria että yllättävän hyvä vääntö.

    Toinen jolla on Intikka 1400:nen sanoi että kannattaa kokaista ennenkuin lukkiutuu täysin H-D-mieliseksi. Hän oli H-D:itä useampia ajellut eikä lämmennyt niille, mutta tykästyi Intikkaan.

    Se on niin monesta asiasta kiinni. Joka tykkää H-D:n fiiliksistä se on sen pyörä. Joka ei, se ei oo sen pyörä. :D

    Mutta tänään kun kateltiin R.M.Heinolla yhden klovnin (joka oli vissiin käyny eukkonsakin ostamassa) touhua pyörän valinnassa, tuli mieleen että ei sovi prätkä eikä prätkäily kaikille ollenkaan.
     
  15. KST2

    KST2 3rd gear

    Sen verran korjaisin että kumiripustus Sportsteriin moottoriin tuli 2004 malliin... Ja tuona samaisena vuonna taisi ilmestyä eka ruiskumoottorilla varustettu Sportster.
     
  16. -TH-

    -TH- Gearhead

    jotennii kuiteskin muistelisin etä kumiripusteinen SPORA taisiis sporty tahi sporsteri ilmestyi `05 ja sillon ei ollunna ruiskuja portyissa, vaan ruikkupora ilmesty vasta nextjear?
     
  17. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Kyllä se taisi olla -04, mutta ruiskuttimet kyllä taisi tulla vasta viime vuonna kaikkiin malleihin, olisko -06 ollut jo jossain mallissa ettäää
     
  18. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kyllähän se vanha kunnon WLA on poikaa.Ei mitään turhia nappistartteja ym. hilavitkuttimia.Ja oikeassa moottoripyörässähän on tankkivaihde ja jalkakytkin :wink: .
     
  19. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    no siinä kyllä päästään asian ytimeen! :D back to roots..
     
  20. belair66

    belair66 Gearhead

    Joo, nuo aatamin aikuiset vehkeet, kuten WLA, kiehtoo jotenki kierolla tavalla... tai joku vanha Norton suoralla putkella, tästä onkin muistoja, ku poikasena mentiin isän kans hakemaan serkkupoikaa linja-autolta Pulkkilan silloiselta Shelliltä, niin paikalla oli kaks "vanhan ajan pyöräilijää", kummallakin autenttiset ajolasit ym. varusteet, toisella joku vanha HD, oisko ollu ratasvaihteilla peräti, toisella joku vanha Norton, tää Norton-kaveri työnsi pyöräänsä käyntiin varmaan kymmenen kertaa Shellin ympäri, ja HD-kaveri istui puksuttelevan pyöränsä päällä ja odotteli.. Norton tyyppi oli jo henkihieverissä, kunnes viimeisillä voimilla hyppäs pyöränsä päälle ja jumankauta ku se nortoni rysähti käyntiin, niin siinä pikkupoikana lähes säikähti, oli se suoran putken harva jytkytys niin mahtavan kuuloinen! Pakko oli vielä pihalle jäädä kuunteleen, ku kaks harvaan röpsöttelevää pyörää lähti kohti Oulua nelostietä pitkin, oli ne saundit pappatunturiin tottuneelle pojalle melkoista nannaa.. muistan vielä ku ajattelin, että joku päivä hommaan tuommosen jytkyttimen.. Norton oli hopeanharmaa ja HD semmoinen todella patinoituneen oranssi, vuosi oli jotain -90 tai jotain..
     

Kerro tästä muillekin!