Kuvat.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Moogi, 2.11.2017.

 1. Skoll

  Skoll 2nd gear

  Kyllä se oli tiistaina lähellä lentää seinään muutamaan kertaan, keskeneräistä paskaa monilta osin, known issues listassa on monen monia asioita jotka olleet ekasta versiosta asti, ei kai semmosia juttuja kannata korjata, kyllä se käyttäjä sopeutuu.

  Tuntuu nykyään olevan trendi, ihan sama onko kyseessä PC/konsolipeli, joku muu ohjelma tai kännykkä ja sen käyttis, tehdään kiireellä buginen läjä sheissea, julkaistaan ja myydään se, hoitakoot loppukäyttäjä fiksauksen, jos hoitaa tai pystyy hoitamaan.
   
  sdfsd tykkää tästä.
 2. PetriN

  PetriN 3rd gear

 3. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Ei mulla ainakaan
   
 4. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Ei näy ainakaan ekalla eikä vikalla sivulla yhtään kuvaa.
   
 5. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Ei näy suoraan sivulla, mutta kun klikkaa että avaa uuteen välilehteen, niin näkyy hyvin.

  Samaa ettei kuvia saa enää näkymään olen ihmetellyt pitkään, sen jälkeen kuin Photobucket alkoi pelleilemään, niin kuvien laittaminen on ollut ihan sattumankauppaa...yleensä kuvat saa näkymään ehkä yhden kerran ja seuraavalla kerralla ei enää millään konstilla.
  Tuntuu olevan sama kaikkien ilmaisten kuvapalveluiden kanssa jota kokeillut, osa muuten niin outoja ettei osaa edes käyttää...kuitenkin ensin siirrät vaivalla kuvat ja kun yrität linkittää niitä vaikka tänne, niin ne eivät näy ainakaan muille.

  Vaikuttaa että nämä "ilmaiset kuvanjakopalvelut" ovat historiaa ja kaikki haluavat että käyttäjä alkaa maksamaan palvelusta, no onhan se tietty ymmärrettävää.

  Onneksi Google löytää yleensä vastaavan kuvan aika nopeasti netistä, niin ei tarvitse omia laitella...niin suurta tarvetta ei ole että alkaisin maksamaan hommasta kymppejä tai peräti satasia vuodessa, kuten Photobucket yritti.
   
  Muokattu: 23.2.2019
 7. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

  Juur noi!
   
 8. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Ei ne ny kerkiä kun, odottelevat et loppiainen loppuis ja pääsis normaaliin viikko/päivä rhytm&time scheduleen?
   
 9. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Aika monella sivustolla tuntuu olevan ongelmia varmenteiden kanssa, esim. Tuon käkkylän kuvat ei näkyny ennenkuin mobiilisti käytti näytä kuva toimintoa ja siirtyi sivulle varoituksista huolimatta. Ainakin aijaa.comilla ja toisinaan googlesta liitetyillä kuvilla on joutunu moista temppua harrastamaan.

  Pc-käytöstä en tiedä kun en ole tietokoneella oodeetä avannut varmaan yli 5vuoteen :D
   
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Aijaa saattas ehkä muuten toimia, mutta ei anna enää jakaa sitä kansiota jossa kuvat on...ihan sama vaikka tekee uudet käyttäjätunnuksetkin, eikä ole väliä millä laitteella sinne sitten kirjautuu.
  Aikasemmin se toimi, mutta muuttivat sitten jotain...siihen loppu senkin käyttö.

  Googlekuvien linkit ei toimi tai saattaa ne välillä toimia ja kuva näkyäkin hetken, sitten ei enää näy ainakaan muille.

  Se Imgur on hemmetin sekava, selkeesti pennuille suunnattu, kaverin poika sitä neuvo, pistin sinne joskus kokeeksi kuviakin, mutten pääse enää sinnekään...voi olla että tili on poistettu käyttämättömänä tai sitten en vaan muista tunnuksia oikein ???

  No ihan sama, eipä ole mitään esiteltävääkään...vanha Photobucket takasin, se oli hyvä :odcool:
   
 11. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Haha.
  Veispuukkia voi näköjään käyttää kuvalähteenä nykyään helpoiten... Kun sinne voi laittaa kuvan ilman julkista näkymistäkin, ja silti sen voi linkata tänne.
   
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  No olisihan se ensimmäinen käyttötarkotus sillekin, minusta ihan turha keksintö koko Weispuukki...:wc:
   
  isalmela, musta78 ja jariha tykkäävät tästä.
 13. xp

  xp Gearhead

 14. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  On sitä turhempaakin. Vaikka kaurasta tehty maito.
   
 15. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Tsotsot!! Kauramaidosta voi tehdä alle 10kk ikäselle tenavalle vaikka mannapuuroa ni tulee vähän mukavampaa kun veteen tehtynä ;)
  Ne kun ei vielä saa syödä/juoda "oikeita" maitotuotteita :rolleyes:
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Tuokin on aika jännää, ettei saa käyttää oikeita maitotuotteita.
  Millähän sitä ennen on kasvettu...


  Kumma muuten, kun näitä rajoituksia on kehitelty, niin allergiat ja autoimmuunisairaudet vaan lisääntyy, vaikka rajoitusten tarkoitus on päinvastainen.
   
 17. Camino'79

  Camino'79 Gearhead


  Jotenkinhan se liittyy siihen ettei elimistö pysty prosessoimaan sitä lehmänmaitoa.... Ja on kai sitä ennen annetukin mutta kuinka paljon enempi sillon on ollu koliikkia ym. Ruoansulatusvaivaa siitä johtuen niin siihen en ota kantaa.

  Muuten meillä kyllä saa peuhata ja remuta koiran kanssa ja välillä ne nassuttaa samoja leluja jne. Että itse en ainakaan ala pumpulissa kasvattamaan, syö mitä syö ja sillä hyvä, toistaseks ainakaan oo mitään reaktioita tullu mistään ni kai sille on jonninmoinen vastustuskyky tulossa :D
   
  Jussi289 ja wilburi tykkäävät tästä.
 18. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  [​IMG]

  Testinkiä... Näkyyks tää teillä?
   
  Marklin, Rotten ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
 19. Rotten

  Rotten Gearhead

  Vai voisiko olla, et lehmän maito itsessään voisi toimia, mut ei nää pästöroidut ja mitä ne ne siellä tehtailla tekeekään maidolle!?
  En tiiä, kunhan heitin!?
   
 20. Jarde1

  Jarde1 Gearhead

  Hyvin näkyy kuva
   
  Camino'79 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!