Kuvia kouvolan harrasteajoneuvomarkkinoilta 4.8.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja MustangSally, 4.8.2007.

 1. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 2. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Mä en ottanut kuin pari heittolaukausta, pitää katsoa onnistuiko ne. Paljon oli taas autoja, ihmisiä ja myyjiä. Mukavaa tavata tuttuja, kun tuo harrastekesä on ollut aika hiljainen. Tarttuipa hihaan ´88 Tuntsa, mutta en ajatellut entisöidä sitä. Jatkan samalla linjalla kuin amerikanrautojen kanssa, jos se liikkuu, niin sehän on hyvässä kunnossa. Toistaseks se kuitenkin liittyy ikuisuusprojektien päättymättömään jonoon.
  Kävin illalla pikaisesti ensimmäistä kertaa järjestetyssä tuningtapahtumassa samalla paikalla ja sinänsä mielenkiintoista huomata, että siellä oli enemmän porukkaa kuin rompetorilla koskaan reilun kymmenen vuoden aikana.
   
 3. L.P.

  L.P. Gearhead

  Erittäin hyvä tapahtuma. Todella paljon näyttäviä autoja! Tuli tavattua tuttuja ja tuntemattomia kanssaharrastajia.
  Rompetorilta löytyi kaksi muovikassillista tarpeellista (?) rompetta.
  Tulen myös ensi vuonna ja suosittelen kaikille muillekin.

  http://kuvablogi.com/nayta/iso/img549407.jpg
  Hieno Nova. Omakin automobiili näkyy siinä vieressä.
   
 4. MustangSally

  MustangSally Gearhead

  Kaikki rahat meni eikä riittänytkään,paljon olis ollu viel ostettavaa :cry:
   
 5. rt68

  rt68 1st gear

  Eiku hieno Dartti siinä novan vieressä :D Ajeltiin melkein peräjälkeen pölkkybaarille asti ja mietittiin kaverin kanssa onko sama auto mikä pyörinyt joskus Imatralla ja samahan se oli.
   

Kerro tästä muillekin!