Kuvia vanhoista kilpa-autoista; vanhoja kuvia, uusia kuvia jne.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Miguelos Poropeukalos, 25.6.2019.

 1. Toinen IL:n Mikkola-juttu:

  [​IMG]
   
 2. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Tätä joskus kaivelin itsekin netistä. Tuoreimmat maininnat löytyy jostain n.10 vuoden takaa, silloin auton on ainakin omistanut henkilö nimeltä Viljo-M. Sainio ja sillä on ajettu satunnaisesti roadsporttia. Vuosimalli on kaiketi 1965.
   
  PetteriT tykkää tästä.
 3. Tässä parempi kuva ja speksejä:

  [​IMG]
   
  TepaR, Dataviilaaja ja sleepercooler tykkäävät tästä.
 4. Tuo mehumaija oli tyypiltään Weber 50 DR3C . Melkoisen eksoottisen oloinen laitos sekin..

  [​IMG]
   
 5. Tässä juttua Mersun SEC ralliautosta:

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Kowalski tykkää tästä.
 6. Tänään alkaa rallit ja IL:ssa on juttu vuoden 1984 Suurajoista, joissa Julian Roderick ja kartturi David Holmes romutti pahasti Vauxhall Chevetten. Onnettomuudessa olisi mahdollisuus katasrofiin, mutta onnea oli matkassa eikä kukaan kuollut.

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 7. Kowalski

  Kowalski 3rd gear

  No nyt on erikoinen peli! Tuplaturbokasi, neliveto ja flippikeula. Ikinä kuullutkaan tommosesta.
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. Kun ei tälle ihan sopivaa ketjua ole, niin laitetaas tänne. Tässä ohjelmassa on täynnä vanhoja kilpa-autoja ja-moottoripyöriä.

  Urheilu-Suomi:Bensaa suonissa

  Osa 5/10: Bensaa suonissa. Valtteri Bottas, Tommi Mäkinen ja muut lentävät suomalaiset ovat kulkeneet voitosta voittoon. Mikä on saanut pienen vaiteliaan kansan ajamaan kuin hurjapäät?
   
 9. Seevu tykkää tästä.
 10. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Kattokaapas videoita tuosta tapahtumasta,löytyy haulla,aika hurjan näköistä kun auto pyörii yleisön "seassa"pitkittäin,ihme että ei tullut ruumiita,loukkaantuneita kuitenkin oli paljon.

  Olimme paikalla silloin tuolla Humalamäen erikoiskokeella ja ehkä enempi maalipäässä,alkoholilla oli aika voimakas osuus tuolloin:rolleyes:
  Kaverit siinä yllytti silloin lähtemään tuonne hyppyriosuudelle,jossa onnettomuus tapahtui,mutta jäimme sitten yhden kaverin kanssa paikoilleen kun matkaa oli kai kilometri?
  Sitähän ei sitten tiedä jos olisimme lähteneet että kuinka lähellä olisimme olleet onnettomuus paikkaa,mutta ehkä voi todeta näin jälkeen päin että ehkä alkoholi pelasti nuoret miehet:D
   
 11. Ford 15M

  Ford 15M 2nd gear

  Onko kellään tietoa, että onko Jussi Kynsilehdon ennätysloikka vuodelta 1975 filmattu? Kaveri joskus kertoi nähneensä filmin jossa näkyy kuinka Escort lähtee lentoon. Itse en ainakaa ole netistä sellaista löytänyt. Kuvia kyllä löytyy itse hypystä ja sen seurauksesta...
   
  Muokattu: 3.8.2019
 12. isalmela tykkää tästä.
 13. miguelo

  miguelo Gearhead

  Jyväskylän Suurajot, joista käytettiin myös nimeä "Rally of 1000 Lakes", tässä kilpailun voittajaparin (Ari Vatanen/Terry Harryman) auto, Peugeot 205 Turbo 16.

  Meneillään on huoltotoimenpiteitä kisan ollessa vielä kesken.

  [​IMG]
   
 14. isalmela tykkää tästä.
 15. always bb

  always bb Gearhead

  Tämä oli aikanaan feiforitti, vellamon valkoinen malibun toinen viimmeistelty ja toinen kannonpäässä veistetty kolmas oli paraisilta kans valkoinen 70 camino

   
 16. Sounderi, Pande_K ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!