Kylpyamme nash kustomit?

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 8.8.2005.

 1. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Eipä ole minun silmääni pistänyt ainoaakaan '40-'50l vaihteen pulla-nasua old school tyyliin tehtynä.Joitaki hi-tech vermeitä ja pro-streetereitä kylläkin....Ois mukava näky tollanen nash mattamaalissa,kentässä,valkosivuissa... En oo bongannut edes jenkkilän kustom tapahtumista...
   
 2. impala1968

  impala1968 Gearhead

  En mäkään mutta tuolla ameriikan puolella olis tuollainen ostettavissa, kunhan myyjä saa sen käyntiin. Hintaa on sitten kuulemma $1000. Kuvia tässä odottelen.
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Joo mielenkiinnolla kuvia näkisin...Kerran humalassa olin Bremerin ykältä moista laitetta tilaamassa jenkeistä.Tais sieltä yks musta yksilö tullakin,mut köyhällä jäi ostamatta. :( Mitähän kuulunee tuolle ammeelle?
   
 4. v80

  v80 Gearhead

  Mun sedällä oli 60-luvulla tuollainen Nash. Se kolaroitiin oikeeseen takakulmaan ja myytiin sen jälkeen eteenpäin (en muista korjattiinko se sedän toimesta). Multa löytyy ainakin yks kuva siitä.
   
 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  .....Jaa on sedällä ollut sitten kunnon pulkka :wink: ...näitähän on sitten isompia ja pienempiä..Oliko se ambassador?Yksi hopean harmaa rojekti on muistaakseni jossain päin suomea ja tais olla '51
   
 6. v80

  v80 Gearhead

  Joo muistelisin et se oli aika iso, täti nimittäin istuskelee etulokasuojan päällä ja jalat on aika korkealla maasta. Täytyy tarkastaa kotona kuvasta ku pääsee töistä. Muistelisin että se oli jonkun muun värinen kuin musta, kenties harmaa? (mustavalkoinen kuva)
   
 7. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  ...Vee kasissa oli kerran tosiaan lukija postia osastolla kuva jostakin hopeanharmaasta yksilöstä.Sellanen hammasmaski tuntu olevan...minusta '51 nasussa.
   
 8. Karva

  Karva Gearhead

  Tuota ...


  Voitteha te aloittaa keräämällä osia ...

  Tua TATU kanto kerran tänne varastoon tollasen etu ja taka-oven, laitetan ny vaikka 5E / kpl niin saatte molemmat omanne ...


  :p :lol: :odroll:
   
 9. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  .....no tarkistetaan ensin tuo lotto ni katotaan sitten... :rotfl: ...no niistähän tekis tiettenni yhen pitkän oven valmiiks tulevaan kustomiin.. :wink: ..ei kuiteskaan.Ajetaan ensin voortti loppuun.. :lol:
   
 10. v80

  v80 Gearhead

  Joo sedän Nash oli Ambassador ja muuten samanlainen kuin tuolla nettiautossa, paitsi siinä ei ole noita keltaisia valoja edessä. Rekisteri on nc-500 ja näyttäis olevan tumman värinen, mut ei musta.
   
 11. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Toivottavasti auto on vielä hengissä. :D On ne niin harvinaisia vekottimia.Perhana ku raha tilanne on mikä on... :(
   
 12. BuickS

  BuickS Gearhead

  Vaaleanharmaa -51 Nash Statesman (muistaakseni) lepää edelleen samassa tallissa etelä-Suomessa, mihin se on parkkeerattu vuonna 1967. Ajettu n.120tkm. Silloin tuli uusi Taunus taloon. Ei ole myytävänä, entisöidään jahka ehditään?
   
 13. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Joo tämä on se kasissakin esiintynyt yksilö.Jospa se sieltä vielä valmistuisi...tosin kustomeja tuskuin tullaan näkemään :(
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joskus pyörähdin tuon nettiautossa olleen Nashin rakentajan luona ja silloin tontilla oli myös semmonen"metsäautokunto" NASH. Ihan lintta mutta kyllä siitä kustomin TEKIJÄ ois tehny. Toivottavasti nyt ei puhelutulvaa saa tän tautta tuo kauppias.
   
 15. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Ja meikäläisen unelma-autostahan ei tehdä mitään mattamustia takapuolen näyttö autoja :soosoo:

  Tommonen "keskilamppu" Nash mataline lokasuojineen olisi hydrauleilla aika kova sana, tosin kävis mulle semmoinen sämpylä Hudsonkin :odroll:
   
 16. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  Jos siellä aletaan pussihousuja korviin asti repimään niin sanotaanko näin,että itte jättäsin ne hydraulit ja ilma jouset pois!!! :x Pikkasen takalistoa kenttään perinteisin keinoin... ja onhan niitä muitakin matta sävyjä kuin musta...?..vai notta toinenkin auto olis?? :eek:
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  Jo saahan sitä laittaa mattaakin pintaan mutta auton pohjaan laitetut neonvalot heijastuu hienommin kiiltävistä pelleistä ja kromeista :wink:
   
 18. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Meni näköjään nimettömänä.
   
 19. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  No näinpä. :D ...Joo oishan ne hudsonitki kyllä komeita...tai sämpylä packardit..tollanen kuuppa packard taitaa vieläki olla kaupan...?Tais mennä triangle motorsille myyntiin.. :-? ....Niin ja jos noihin nasuihin viel palataan ni piskuinen nash rambler ois jotakin..vieläpä farkkuna.. 8)
   
 20. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Asiasta kolmanteen Missä lienee nykyään se sininen 65 American joka seisoskeli siinä aseman lähellä tallilla aiemmin, ettei tainnut olla sinun entinen jos Nickistäsi jotain päättelisin :-? Korjaa jos olen väärässä.
   

Kerro tästä muillekin!