Kymiring

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 3.4.2015.

 1. TimeMachine69

  TimeMachine69 2nd gear

  No enhän mä juuri ajatellut. Äh. Jotenkin funtsailin, että jos Alastarollakin kiihdyteltiin niin miksei Kymiringilläkin.

  Aamun Hesarissa oli muuten juttua Pyhtään uudesta lentokentästä. Heti kattelin himoiten, että kun ovat jatkaneet sen 1800m mittaiseksi niin siellähän kelpaisi ajella katukiihdytyksiä. Keravalta sopiva n. 100km matka
   
 2. Mopar

  Mopar Gearhead

  Alastarollahan se stripin jarrualue oli siinä mutkaradan vieressä, eli ei tavallaan liity siihen mutkarataan.
  [​IMG]
   
 3. darpen

  darpen Gearhead

  Mikäs fhra-aktiiveja estää neuvottelemasta kiihdytyssuoran rakentamisesta?
  Luulen kyllä että toi ei ihan helposti enää tässä vaiheessa onnistu, mut ei kai kysymisessä mitään vikaa ole.
   
 4. enzo

  enzo Gearhead

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Kyllä asiaa aikanansa neuvoteltiinkin. Kynnet vaan ei pidä kassalla, ei siinä senkummempaa.
   
  Catiska tykkää tästä.
 5. emil knievel

  emil knievel 2nd gear

  Se on tuo fyffen puute sellanen perkele...

  Asiaan. Totuus on se, että rääkreisinki on marginaalissa ja tulee siellä pysymäänkin. Aivan sama mitä tehdään, suuri yleisö ei enää tule asiasta kiinnostumaan, valitettavasti.
  Varsinkin kun kilpailut järjestetään jumalan selän takana (anteeksi pohjalaaset, mutta näin se asia on ruuhkasuomesta katsottuna.)
  Suurin osa suomalaisista, eli siis maksavasta yleisöstä asuu Helsinki-Tampere-Turku-triangelissa... Ja mitä löytyy kutakuinkin sen triangelin keskeltä? RÄYSKÄLÄ!!!
  Eli eikun fyyran valtuuskunta keskustelemaan ilmailuopiston kanssa yhteistyöstä....

  :D
   
  juko7 ja litres tykkäävät tästä.
 6. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  yamahahan tuon rutkutuksen aloitti ensimmäisenä rivinelosissa katupyörissäkin silloin vuosia sitten. kuulemma takapyörän pito paranee kun ei lauota sille pulsseja tasavälein.
   
 7. rb

  rb Double Gearhead

  Tosta voidaan jatkaa jossain muualla, mutta niin se asia ei ole.
   
 8. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Suoraan kopioitu Bike-lehden jutusta jossa tietoa Kemppaisen TF pyörästä:

  "Moottorin sytytysjakoa suunniteltaessa on päädytty Big Bangiin, jossa ykkös- ja nelossylinteri sytyttävät samanaikaisesti ja pienen tauon jälkeen myös kakkos- ja kolmossylinteri yhtä aikaa. MotoGP-piireissä tämän ratkaisun on todettu antavan takarenkaalle parhaan pidon ja kiihtyvyyden, joten miksi samaa ei kokeiltaisi myös drag racingissa."
   
 9. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Onko se sitten niin, että ei ole väliä tuleeko potkuja tasavälein vai vaihtelevan pituisin välein, kunhan ei tule liian usein? Siis renkaan pito ehtii palutua välillä, kun voimaa ei tule tasaisena virtana kuten tavallisessa monisylinterisessä.
   
 10. fxsts

  fxsts Double Gearhead

  Oiskohan tuo potkujen välyys tärkeämpää kuin se että saamme MM-kisat ensi kesänä suomeen
   
 11. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Ei. Ei tässä kukaan ole kisoja vähätellyt.
   
 12. hzemax

  hzemax Gearhead

  Itteki alkuun vitutti toi kävely, vaan sitte totesin, et jaksaaha tällai 55v ukko kävellä ton 1,5 km easysti. Ei ollu nälkä heti ,ko pääsin paikalle. Ostin rallimakkaran pisteestä, jossa ei ollu jäisiä perunoita. Hirmu kivaa oli mulla.
   
  Catiska tykkää tästä.
 13. rb

  rb Double Gearhead

  https://yle.fi/uutiset/3-11059885

  Venäjä rakentaa Suomen rajan lähelle jättimäistä moottoriurheilukeskusta, jonka taustavoimista ei pidetä ääntä – KymiRing ei pelkää kilpailua

  Igora Drive on suunniteltu ja rakennettu venäläiseen tyyliin mahtipontisesti ja kitsastelematta. Kaikesta näkee, että rahaa ei ole säästetty.
   
 14. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  KymiRingin rallisuunnitelma MM-erikoiskokeesta kariutui
  KymiRing oy:n toimitusjohtaja Markku Pietilä kertoi elokuussa, että yhtä Suomen MM-rallin pikataipaleista suunnitellaan kesäksi 2020 KymiRingille Kymenlaaksoon.

  Suomen MM-rallin ensi vuoden reitti julkistetaan virallisesti helmi-maaliskuun vaihteessa. Suomen MM-rallin kilpailunjohtaja Kai Tarkiainen kuitenkin vahvistaa jo nyt IS:lle, ettei KymiRingillä ajettavaa erikoiskoetta ensi kesän reitiltä löydy.

  – Ainakaan ensi kesänä ei KymiRingillä MM-rallia ajeta. Katsotaan, jos joskus tulevaisuudessa tällainen olisi mahdollista, Tarkiainen toteaa.

  https://www.is.fi/ralli/art-2000006324890.html
   
 15. SS-454

  SS-454 Gearhead

  kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/72c979e4-277d-40f4-92f8-97fdf76eb057

  Tungosta odotettavissa..
   
 16. puna niska

  puna niska Gearhead

  Ai 20000 katsojasta,no tietty ekaa kertaa järjestetään niin voi ollakin.
  Olin marraskuussa Valenciassa motogp:tä tillottamassa oisko ollu 100000 katsojaa sunnuntaina ei se paha ollu mutta tuolla pitää olla vähän eri asenteella liikkellä kuin normi prisman kauppareissulla.
   
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Suomessa on mahdotonta tehdä moottori- tai ampumarataa, ellei osta myös 10km säteellä maita yms ettei kukaan pääse valittamaan.
   
  jknR tykkää tästä.
 18. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Joutuu ostamaan vähän enemmän maata radan ympäriltä. Suomalaiselle ammattivalittajalle Euroopan kokoinen melualue ei ole vielä riittävä. Koska eikös tämä nimeltämainitsematon Ahveniston moottoriradan ammattivalittaja asu tai on asunut Portugalissa viime vuosina? Sieltä on 4500 km Ahveniston moottoriradalle ja ilmeisesti se radan melu kovasti haittaa elämää....
   
  Muokattu: 28.7.2020
  three hundred, hmr66 ja jknR tykkäävät tästä.
 19. supo

  supo Gearhead

  Kyllä taitaa vain olla että ei ole vain systeemit kunnossa eli ei se laukka pysähdy jos luvat ja alueet kunnossa toiminnalle.Valitus/valitukset käsitellään aikanaan ja toimet sen perään.
   
  jarkko359 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!