Kymiring

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 3.4.2015.

 1. kerkko

  kerkko 2nd gear

  Investointina ei kai kummoinenkaan, tulonhankintamahdollisuuksiin nähden melkoisen vaikea? Ruotsalaiset ovat (kai) saaneet ainakin Anderstrorpin ja Mantorpin radat pyörimään. Väestopohja on kuitenkin tupla ja tiet avoinna Norjaan, Tanskaan, Saksaan, ym. kymmenien miljoonien väestöpohjaan. Meidän naapurimme bkt taisi olla neljännes omastamme ennen sotaa, jotta ei sieltäkään taida maksukykyistä yleisöä tulla. Eikä ainakaan nyt sodan alettua. Suomi on tuomittu rallikansaksi?
   
 2. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Kasimailia saisi ajaa.... jos FHRA:llä olisi lompakossa sen pari miljoonaa vähintään. Tuosta on käytettävissä ehkä 950m pituutta.
   
 3. enzo

  enzo Gearhead

  Joo, kyllä nyt vaan katsellaan enemmän lihallisia ja rahoituksellisesti jollainlailla tolkkuisia ratajuttuja ja projekteja. Motopark, Kauhava, Mäntsälä, Botniaring, sekä katujutskat.

  Aivan tarpeeksi kaikenlaista säädettävää noidenkin kanssa niillä rahoilla mitä tämän huvituksen ympärillä pyörii että saa aikaan ammattimaisesti toteutettuja tapahtumia ja niihin oheispalvelut.
   
  fmila, Vallu 426 ja kerkko tykkäävät tästä.
 4. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Muistaakseni FIA - tason radan pitää olla minimissään 1200m lähdöstä radan loppuun mitattuna. Tierp on juuri minimimittainen 1200m.
   

Kerro tästä muillekin!