Kynäruiskulla pikkuduunit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Lassard, 22.10.2005.

  1. Lassard

    Lassard Gearhead

    Moro. Ite oon kyllästyny kilikalimaaeihin kiveniskeymiä ja ruostepilkkuja laittaessa. Joten marssin automaalikauppaan, ja ostit badger 250-2 kynäruiskun. Ei paha rasti ollenkaan: kilikalilla vetäessä maalia tulee ohkasesti ja se on hanakkaa valumaan. Badgerilla tulee reilummin, eikä valu niin hanakasti. Pieni meikkimaaliputeli on n.30ml, ja kyllä sillä jo jokusen pilkun peittää.

    Vehje makso n.30e, eikä siinä ole neulaa, eikä muutenkaan osia, kuin nimeksi. Todella helppo putsata.

    Tässäpä tämmönen pikkupirkka, jos jotakuta kiinnostaa.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    mites tommonen liitetään kompuraan?
     
  3. Lassard

    Lassard Gearhead

    Kompura --> normaali paineletku--> adabteri-->kynäruiskun oma paineletku. Adabteri löytyi Hi-Flexistä, hydrauliikkaliike. Ja vielä suoraan hyllystä.
     

Kerro tästä muillekin!