Kysymyksiä El Caminon pyyhkijän vivustosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja 0132, 6.8.2018.

  1. 0132

    0132 Gearhead

    Caminon kuskinpuoleisesta pyyhkijänvarresta nylppääntynyt boorit. Millä nimellä tuota osaa johon pyyhkijän varsi kiinnittyy edes kutsutaan? Näihin 73-77 tuntuu olevan aika kiven alla nuo vivustot sekä pyyhkijän varret (lue: ei löydy, ei sitten saatana mistään), kenelläkään vinkkiä mistä voisi löytyä? Mikä avuksi? Kuinkahan helvetillinen operaatio olisi jostain muusta vehkeestä sovittaa vivustoineen? Tähän asti ollut pulttipatentilla kiinni tuo varsi mutta ei tällaisenaan suostu menemään pyyhkijät piiloon, eikä nuo muutenkaan kovin sulavasti liiku.
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Mites ois ihan vaan lukittella kiinni? ;)
     
  3. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    paperiliitin sinne väliin ja vetää kiinni.
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Taikka just jotain väliin +lukitetta. Kaljatölkki muotoutuu hyvin väliin, mut on aika pehmyttä.
     
  6. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Taikka pyyhkijä paikoilleen, poraa "saumaan" reiän, ja laittaa kiilan siihen. Tekee kyllä jäljet sit myös vivuston booreihin, eli ei paras vaihtoehto, se kun on varmaan vielä vaikeampi löytää
     
  7. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Itseasiassa ei siihen kiilaa kannata laittaa vaan toppariruuvi ni sehän vois olla oikeasti hyvä systeemi o_O
     
    caprice305 tykkää tästä.
  8. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    No just joku simmonen. Se mutterihan kuitennii painaa sen paikoilleen, et ei välttämättä tarvii jengoja se "kiila"?
     
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Jos noin tekee, niin olisin tarkkana, ettei se varsi ole niin pehmeä vs akseli, että terä hakeutuu sivuun....
     
  10. 0132

    0132 Gearhead

    Äsken kävin kokeilemassa tunkea ohutta rautalankaa väliin kun klemmaria ei löytynyt. On niin väljä että hetken pelitti mutta sitten alkoi muuttua kohta mihin pysähtyy. Tuossahan on vivuston booritkin jo kärsineet. Sellanen pulttipatenttihan siinä jo tosissaan olikin. Eli porattu siitä varren "kupista" reikä läpi siihen vivuston booritappiin, johonka oli pultti työnnettynä. Sen verran vaan väljää tuossakin ratkaisussa ettei tahdo jaksaa pitää pohjassa sitä jousta vasten että toimis tuo piloon meno.

    Tuo Lutty's Chevy oli ihan uusi tuttavuus. Kiitti siitä. Pitänee varmaan tilata nuo varret sieltä. Mahtaiskohan tuo boori olla muissa GM:ssä saman kokoinen? Mielestäni jossain sivustolla näin 68-72 Caminoon käypäsen sen pelkän booritapin. Tiiä sitten miten sen pelkän boorin vaihtaminen edes onnistuis?
     
  11. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Jos ei muuten, ja sen tapin takana on tyhjää, niin rälläköi pois, poraa levyyn reiän, ja hitsaa reiästä sen uuden booritapin paikoilleen?
     
  12. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    En siis tiedä minkä näkönen toteutus siinä on, mutta jos siis se on levyssä.....
     
  13. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Mullahan ois tietty se varaosaraato-caprice että saiskohan siitä sovellettua sen booriosan? o_O
     
    caprice305 tykkää tästä.
  14. 0132

    0132 Gearhead

    Pitääpäs purkaa irti se koko boorihässäkkä ja katsoo miten se itse booriosa on siinä asetelmassa kiinni. Vertailemallahan tuo varmaan selviäis passaisko capricestao_O:D

    Ei tällä onneks mikään tulipalokiire ole..
     
  15. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eikös ny Malibusta ainakin sovi? Ja varmaan muistakin saman iän mid korisista ehken.
     
  16. 0132

    0132 Gearhead

    Joo sopii varmasti muista samanikäsistä keskikokosista, ongelmana vaan on että näihin tän ikäsiin tuntuis olevan ainakin jotkut osat tiukasti kiven alla. Kasimarketissa oli joku malibu purkuautona, josta olinkin jo kyselemessä osia.
     
  17. Camino'79

    Camino'79 Gearhead


    Paitti että eikös toi 73-77 oo chevellen eikä malibun kanssa sisaruksia? Ja ton ikäluokan ongelma lienee se ettei ne oo oikeen ikinä ollu haluttuja kun ovat ensinnäkin pre-öljykriisi ja melko mökelön näkösiä vanhempiin verraten, jolloin niitä ei juurikaan ole harrastekalustoksi päätynyt o_O
     
  18. 0132

    0132 Gearhead

    Eikös noi Malibu ja Chevelle oo tän ikäsissä vähän sama asia? Tai wikipedia ainakin väittää että Malibu on Chevellen "top of the line"-malli. A-bodyä ainakin on molemmat. Sepä se ongelma onkin kun valtavirta ei oo tajunnut että nää (varsinkin Caminot) on ihan just helvetin kauniita :cool::D
     
    caprice305 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!