Laadukas krominen antenni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Heko, 29.1.2010.

  1. Heko

    Heko 1st gear

    Joo, eli olen koittanut netistä metsästää noiden normaalien hifimerkkien antenneja, mutta vaikuttaisi olevan niin ettei niitä normaaleissa audiokaupoissa joko ole tai sitten niitä ei laiteta nettikauppaan...ainakin Blaupunktin omilta kotisivuilta löytyi hyvin kattava valikoima josta olisi itsellenikin mieleisiä malleja löytynyt useita, mutta en löytänyt suomalaista jälleenmyyjää niille...mistä kysyä? HUOM, muutkin laatumerkit tulevat kyseeseen, ei tartte välttämättä olla Blaukkari.
     
  2. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Kyllä kai jokainen Blaupunktin maahantuoja pystyy tilaamaan tuotteen kuin tuotteen seuraavan "lastin" mukana... :eek: otat osanumeron vaa nettisivuilta ja marssit puljuun.
     
  3. Heko

    Heko 1st gear

    Meinaatko että niillä on enemmänkin maahantuojia suomessa, no se tietenkin. Pitänee kilautella Fanatic audion pojille ja kysyä josko se hoituu.
     

Kerro tästä muillekin!